1

bruiloft dj huren in limburg

liefde is een feestje logo
Liefde is een feestje
bruiloft DJ huren in Limburg met discoset in elke locatie.

Uw bruiloft is een dag waarop u het liefst wilt dat de tijd gewoon blijft stilstaan. Na de bruiloft begint de rest van uw leven, samen met uw geliefde. Maar niet voor u die speciale dag afsluit met een geweldig feest met prachtige muziek, gedraaid door een professional. Iemand die met persoonlijke aandacht voor veel plezier op de dansvloer zorgt.

Disco Limburg belooft u zo’n trouwfeest om te herinneren. Een avond waarop de tijd lijkt stil te staan, en toch voorbij vliegt. Totdat u de gasten wel thuis wenst en u eindelijk écht samen kunt zijn… Het is immers wel uw feestje!

Ontdek ook wat de persoonlijke aanpak van een ervaren bruiloft DJ voor uw feest kan doen. Maak vrijblijvend eens kennis om uw wensen te bespreken. Bent u intussen benieuwd naar onze tarieven, dan kunt u die gewoon vinden op de website.

[contact-form-7 id=”30498″]
Wat kan een allround DJ qua muziek draaien? 

Vroeger, heel vroeger, ja het lijkt lang geleden ten opzicht van nu. DJ’s zeulde met zware koffers gevuld met langspeelplaten, persoonlijk  stapte ik in toen de single cassette er was. Voor mij begon het pas echt met de Sony Discman, kent u ze nog! Iedere Discjockey zal zijn eigen oorsprong qua muziek en instap in de geschiedenis hebben gemaakt.  Allround muziek betekent voor mij: 60’s 70’s 80’s 90’s jaren ’00 en in mindere mate de hits van nu. Ja, klinkt leuk.  Welke muziek draai je dan? Het zijn vaak de nummers die in het geheugen zitten, en natuurlijk een goed gevoel geven.  Meer informatie Allround dj huren

DJ VERHUUR

Rond het jaar 2000 bedacht ik de nam dj verhuur, een algemene term die de lading wel zou dekken dacht ik. Naarmate de jaren verstreken kwam ik tot het besef dat het wellicht beter zou zijn om een algemene naam te verzinnen . Dit zorgde ervoor dat ik in het jaar  2007 de naam Disco Limburg bedacht. Tsja ‘huur mij als DJ’ is iets wat niet zo goed klinkt maar ook vooral niet aanspreekt bij u als klant. Er zijn genoeg bedrijven die licht en geluid verhuren, maar er zijn er veel minder die DJ’s in dienst hebben. Om vindbaarheid te houden in zoekmachines, en omdat het wel iets zegt over wat ik doe heb ik een pagina aangemaakt met de term     dj verhuur

Bruiloft DJ huren in Noord Limburg?

Boek een allround DJ in Limburg of daar ver buiten. Wat kan een allround DJ voor muziek draaien? Welke apparatuur is het meest geschikt voor jouw feest? Wat is de beste DJ van Limburg? Allemaal vragen die zeker relevant zijn.  Ik weet nog dat ik thuis een overkapping liet plaatsen. om 09.00 uur met 2 man sterk aan de slag. Als je iets elke dag doet, dan spreken details voor zichzelf, de kleine ditjes en datjes zijn een 2e natuur waardoor om 15.00 uur geheel volgens mijn wensen een prachtige overkapping stond. Dit is qua muziek huren net zo. Het zit hem vaak in details. Ja. in den beginne is er de muziek.  Die moet simpelweg goed zijn, passend bij het moment van de avond. Met 25 jaar ervaring lukt dit onderdeel meestal wel, maar juist op het goede moment een slow nummer inzetten, of juist er extra aan trekken en gas erop geven met de top40 hit die veel mensen aanspreekt, finesse.

bruiloft dj huren noord limburg

Juist een bruiloft DJ heeft als hoofdkenmerk: ervarenheid en flexibilteit.  Ik spreek hierbij natuurlijk een beetje voor mezelf als ik zeg: als bruiloft DJ ben je juist bewust van je menselijkheid en verzacht of versterk je bewust persoonlijke eigenschappen. Je kunt  er zeker vanuit gaan dat een groep mensen 1 ding van je verwacht: 100% inzet en een enthousiaste houding. Zogezegd: een goede bruiloft DJ in Noord Limburg, Zuid-Limburg of waar dan ook: The show must go on: altijd!

 

bruiloft dj huren in Midden Limburg   lhwcdlkwclkn

bruiloft dj huren in Zuid Limburg  ligsclkbcwlkc  Trouwlocaties Limburg lkjhclkwb

bruiloft dj huren       ;kjnvvnjdcslns

dj heerlen   ;jncdj;nc., mzd,mzc    Dj Sittard  ljabclahcb

DJ Venlo jkhgckjhc

Dj Venlo Huren  lygxwjlg

dj Maastricht ljhbwcljhcb

bedrijfsfeest met dj boeken jhbcdjhbc

bedrijfsfeest dj met drive in-show huren l khclkcblhk

goedkope DJ     hbschbsc,b verhuur van een DJ  lkbaklacbh

bruiloft dj huren limburg  lkbklhwc