1

DJ Venlo

Iets te vieren? Disco Limburg met drive in show en DJ Harrie Bergh huren uit Venlo

Heeft u binnenkort iets te vieren in Venlo en wilt u uw feest laten knallen door de perfecte sfeer en muziek? Disco Limburg heeft alles in huis om er voor de zorgen dat uw feest nét dat beetje extra krijgt. Met onze passie voor muziek en fijngevoeligheid voor uw wensen, zorgen wij ervoor dat er op het juiste moment de juiste muziek klinkt.

Mijn naam is Harrie Bergh en ik ben de oprichter en trotse eigenaar van Disco Limburg. Ik en mijn enthousiaste team van professionele dj’s, geluid- en lichttechnici kunnen elk feest onvergetelijk maken. Wij zijn ons er als geen ander van bewust dat geen enkel feest hetzelfde is. Wij zullen dan ook altijd uitgebreid met u in gesprek gaan over uw wensen. Door onze jarenlange ervaring en talloze verzorgde feesten, voelen wij feilloos aan hoe we de sfeer zo goed mogelijk kunnen neerzetten. Uw eigen voorkeur staat hierbij voorop. We passen ons volledig aan aan uw smaak en stijl, zodat het niet óns feest wordt, maar úw feest.

Omdat u natuurlijk tijdens uw feest onbezorgd wilt kunnen genieten, zorgen wij voor alle technisch regelwerk. Wij gaan in overleg met het personeel van de locatie waar uw feest plaats zal vinden. We vinden het heel belangrijk om van te voren goed af te kunnen stemmen wat de mogelijkheden zijn en hoe we samen met de feestlocatie de avond tot in de puntjes kunnen verzorgen. Het enige wat we nodig hebben is een schoon stopcontact van 16 ampère zodat we onze apparatuur goed aan kunnen sluiten. Liefst zit dit stopcontact binnen een straal van 10 meter van de gewenste DJ opstelling. Wij nemen verder alles mee om een spetterende show neer te kunnen zetten. En dan hebben we het niet alleen over de muziek. Wij zorgen bijvoorbeeld ook voor lichteffecten, aankleding en een passend kleurgebruik om de perfecte sfeer te creëren.

Uiteraard zijn er verschillende soorten feesten waar wij shows draaien. Zo kunt u ons bijvoorbeeld inhuren om uw bruiloft nog bijzonderder te maken. Wij zorgen er dan voor dat u ’s avonds kunt stralen tijdens de openingsdans en dat u en uw gasten de avond dansend af kunnen sluiten. Wij verzorgen echter niet alleen shows op bruiloften. Wij komen ook graag op uw bedrijfsfeest of jubileum, en ook voor andere feesten mag u ons gerust benaderen. Samen bespreken wij dan uitgebreid de mogelijkheden om er voor te zorgen dat wij de juiste sfeer neerzetten passend bij het thema van uw feest.

Wij werken vanuit Venlo en hebben in Venlo een aantal prachtige locaties waar we veelvuldig feesten verzorgen voor bijvoorbeeld bruiloften. Disco Limburg komt echter door heel Limburg naar u toe en wij passen ons aan aan uw droomlocatie. Wij rijden met onze drive-in show naar uw locatie en brengen alles mee. Wij zijn altijd minstens een half uur voordat de show moet beginnen aanwezig en draaien 4,5 uur voor een duidelijke all-in prijs, zodat u niet voor verrassingen komt te staan.

Welke DJ in Venlo? Disco Limburg! En wel hierom
  • Persoonlijke benadering
  • Natuurlijk wilt u voor uw feest een DJ die bij u past en met u meedenkt. Zeker als het gaat om uw bruiloft is het heel belangrijk dat u een goed gevoel heeft bij de DJ die op de mooiste dag van uw leven aanwezig al zijn en voor de muziek zal zorgen. Wij hebben daarom een persoonlijke benadering heel hoog in het vaandel staan. Wij hebben een grote liefde voor muziek en een passie om er voor te zorgen dat u het naar uw zin heeft. Daarom gaan we altijd uitgebreid met u in gesprek om helder te krijgen wat uw wensen zijn. Daarvoor maken we graag een oriënterende afspraak met u om u te leren kennen en om duidelijke afspraken te maken.

Jarenlange ervaring
Disco Limburg vierde in april 2017 haar 10 jarig jubileum. In die tien jaar hebben we talloze feesten in verschillende stijlen van muziek voorzien. Wij zorgen ervoor dat bij elk soort feest de juiste muziek klinkt op het juiste moment. Door de ervaring die we door de jaren hebben opgedaan weten we precies hoe we de stemming erin kunnen krijgen. We hebben geleerd om op een bedrijfsfeest een andere stemming neer als op een chique bruiloft. Wij zijn gewend aan zowel kleine groepen als grotere groepen gasten en het lukt ons telkens weer om de zaal op de dansvloer te krijgen. U hoeft zich dus zeker geen zorgen meer te maken of de sfeer er wel in komt op uw feest!

In 2016 heb ik het Keurmerk Trouwen mogen behalen als eerste DJ in Noord- en Midden limburg.

[contact-form-7 id=”31109″]
Uw smaak is ons repertoire! ‘DJ draait niet zijn eigen muziek’

Uiteraard hebben wij onze eigen voorkeuren wat betreft de muziekkeuze, maar deze voorkeur is volledig onbelangrijk op uw feest. Wij zullen ons volledig aanpassen aan uw wensen en smaak. Wij hebben muziek in heel veel verschillende stijlen en wij zullen van te voren uitgebreid met u doorspreken wat u wel, en vooral ook wat u niet, wilt horen tijdens uw feest. Wilt u bijvoorbeeld een bepaald nummer draaien tijdens de openingsdans? Of wilt u een aantal nummers per se horen? Wij zorgen ervoor dat de juiste muziek op het juiste moment draait en we integreren de nummers zo, dat ze als een vloeiende show samenkomen.

Wij regelen alles met de (trouw)feestlocatie

Als u aangeeft wat uw voorkeuren zijn ten aanzien van de locatie en de opstelling zorgen wij dat alles in orde komt. Wij nemen contact op met de locatie waar uw feest zal plaatsvinden en wij stemmen met het personeel af wat er wel en niet kan. U hoeft zich dus helemaal niet druk te maken of alles wel goed geregeld is. Wij hebben alles bij ons om een show neer te zetten, we hebben alleen een stopcontact nodig.

Al heel veel tevreden klanten, bekijk reviews en recensies van ons

Wij hebben het voorrecht gehad om al op talloze feesten te mogen draaien. Wij hebben een aantal klanten gevraagd om een stukje over ons te schrijven en dit hebben we gebundeld op onze website. Wij vinden het namelijk heel erg belangrijk dat klanten tevreden zijn. De beoordelingen van onze klanten kunt u hier vinden..

Scherpe prijzen, wij zijn goedkoop als u bij ons een DJ huurt (met name in Limburg)

Wij rekenen duidelijke all-in prijzen die vaak verrassend laag zijn. Onze prijzen variëren van een basisshow voor € 375,- tot € 925,- voor een uitgebreide drive-inshow. Deze prijzen zijn zeer concurrerend en er komen geen enkele onverwachte kosten meer bij. Wij vinden het belangrijk om volledig transparant te zijn in onze prijzen. Ook de kosten zullen wij dus van te voren uitgebreid met u doorspreken. Dus een goedkope DJ huren in Limburg kan! We bieden drie show varianten met een vaste prijs en kunnen daarnaast maatwerk bieden als u speciale wensen heeft.

Onze service

Geen feest is compleet zonder een knallende muzikale afsluiter. Maar voordat het zo ver is zetten wij ons al in om er een geslaagde avond van te maken. Hiervoor hebben we enkele maanden voor het feest uitgebreid contact met u. Hoewel het voor ons mogelijk is om op korte termijn een show te plannen, gaat onze voorkeur dus uit naar een planning van een aantal maanden vooruit. Maanden voor het feest brengen we samen alle wensen in beeld en we bekijken eerlijk en open of wij de geschikte show kunnen neerzetten voor de klant. We bespreken de tijdsplanning en verschillende onderdelen van de avond. Daarnaast willen we graag wat weten over de gasten die er komen, zoals het aantal gasten en de gemiddelde leeftijd. We spreken ook met de locatie en kijken naar de mogelijkheden voor een drive-inshow. Op dit moment zullen we ook de prijs vastleggen van de discoshow die u gaat huren, zodat u achteraf niet voor verassingen komt te staan.

Op de dag van uw feest zorgen we dat we ruim op tijd aanwezig zijn. Er moet namelijk nog van alles gebeuren en dit doen we graag rustig en zorgvuldig. We rekenen genoeg tijd voor de opbouw van onze apparatuur en drive-inshow. We stellen de microfonen goed af en we testen het geluid uitvoerig. Door onze ruime tijdsplanning hebben we genoeg marge om eventuele problemen of storingen te herstellen voordat het feest begint. Vlak voor het begin van de show doen we een laatste check en drinken we een kopje koffie. Dan kan het feest beginnen!
Tijdens uw feest letten wij constant op u en uw gasten. Wij zorgen er ten eerste voor dat de juiste muziek op het juiste moment klinkt. Maar we zorgen er ook voor dat het volume aangepast wordt aan het moment van de avond, zodat niemand zich stoort aan te harde muziek of juist te weinig volume. De keuze van de muziek laten we ten eerste afhangen van uw wensen, maar we kunnen ook ingaan op verzoeknummers. We hebben waanzinnig veel muziek in ons assortiment maar we kunnen niet garanderen dat elk verzoeknummer beschikbaar is. We gaan passend om met de vraag naar verzoeknummers, indien u aangegeven hebt dat u bijvoorbeeld absoluut geen Nederlandstalige muziek wilt horen, zullen wij deze verzoekjes ook niet draaien. Wel gaan we op verzoekjes in die aansluiten bij uw muziekwensen. Daarnaast draaien we de verzoekjes pas op het moment dat we aanvoelen dat dit goed past in het moment.

Onze missie is om uw feest naar een hoger niveau te tillen. Dit doen we door een flexibele houding te hebben, transparant en professioneel te communiceren én daarnaar te handelen. We zijn kritisch op ons eigen presteren en horen ook graag feedback van onze klanten zodat we onze service kunnen verbeteren. Wij hopen dat u ons het vertrouwen wilt geven om ook op uw feest te mogen draaien!

Een DJ in Venlo huren bij ons is goedkoop, maar wat kost dat?

Wij proberen altijd om heldere, scherpe en eerlijke prijzen te rekenen voor onze shows. Daarom maken we een onderscheid tussen drie verschillende opties met een vaste prijs. De prijzen die wij vragen voor onze shows zijn all-in prijzen die altijd de volgende punten omvatten:

  • 4,5 uur passende muziek gedraaid door een ervaren DJ
  • Prachtig licht en uitstekend geluid.
  • Kilometervergoeding naar elke locatie in Limburg.
  • Op- en afbouw van onze show (gelijkvloers of met een lift te bereiken)

Bent u op zoek naar een show voor een klein publiek in uw huiskamer, een café of op uw bedrijfsborrel? Dan is de Basis drive in show voor u het meest geschikt.

Wilt u er een groter feest van maken? Kies dan voor de optie Complete drive in show. Deze show is ideaal als u net wat meer eisen heeft dan de basiseisen voor een feestje. Zo brengen we geluid mee van Electrovoice zodat we het volume flink om hoog kunnen draaien. Daarnaast maken we onze DJ-booth af met een modern aluminium voorfront waardoor alles net wat netter afgewerkt is. De Compleet show is geschikt voor feesten met een maximum van 120 personen. De complete show heeft een richtprijs van 492.50 Afhankelijk van omstamdigheden kan deze prijs wat zakken of iets stijgen.

Een exclusief feest waarbij u flink wilt uitpakken? Ook hiervoor hebben we dé perfecte oplossing. Met de optie Uitgebreide drive in show kiest u voor witte hoogglans meubels, een indrukwekkende lichtshow en de perfecte sfeer. Zelfs op de meest chique locaties kunnen wij met deze show nog wat extra’s bieden. Bij de uitgebreide show bieden wij u nog een aantal exclusieve mogelijkheden aangepast aan uw wensen. De prijs van het uitgebreide pakket is wel enigszins afhankelijk van uw locatie.

Heeft u specifieke wensen of wilt u een bijzonder soort show? Wij zetten graag voor u een Show Op Maat neer die precies aansluit bij uw gelegenheid zoals een kermis, modeshow of zelfs een vergadering. Neem gerust contact met ons op om de mogelijkheden te bespreken.

Niet alleen locaties in Venlo, maar door heel Limburg!

Onze roots liggen in Venlo, daar waar Disco Limburg werd opgericht. Wij houden van Venlo en hebben een aantal uitstekende locaties in Venlo waar we graag shows draaien. We werken echter zeker niet alleen in Venlo. Onze show is volledig te verplaatsen. We komen dus naar uw feest toe door heel Limburg. Een bedrijfs- of schoolfeest kunt u dus gewoon op uw eigen locatie vieren en wij brengen alles mee om er een knallend feest van te maken. Onze DJ-bus laden wij in en wij rijden naar u toe.

We hebben ons Limburgs hart hoog in het vaandel staan. Daarom richten wij ons uitsluitend op de Limburgse feesten. In Zuid-Limburg ook met DJ: genieten we van het bruisende Maastricht waar een aantal prachtige trouwlocaties te vinden zijn. Ook in Heerlen zijn er een aantal locaties waar we graag komen en in Valkenburg draaien we zelfs soms in een grot.

In Midden-Limburg komen we van het gezellig Weert waar er flink gefeest kan worden tot het gemoedelijke Roermond waar een aantal grote feestlocaties te vinden zijn voor verschillende soorten evenementen.
In ons eigen Noord-Limburg beperken we ons ook zeker niet tot Venlo. Ook in Horst, Venray en Gennep kunt u gebruik maken van onze DJ’s uit Venlo. Van noord tot zuid en weer terug, u kunt ons overal vinden in Limburg en we maken voor u graag een omweg!

Een bruiloftsfeest met DJ huren in Venlo? Dit zijn de mooiste locaties!

Met onze DJ-bus rijden we door heel Limburg en hebben we in de loop van de jaren al een groot aantal prachtige locaties mogen bezoeken. We hebben contacten met veel locaties in de regio. We hebben een greep uit onze favoriete locaties in Venlo hier alvast voor u neergezet. Bent u op zoek naar een (trouw)locatie in een ander deel van Limburg? Kijk dan eens rustig naar al onze trouwlocaties in Limburg. Wenst u een DJ te huren in Venlo voor uw bruiloft?

Sur Meuse, Venlo Gelegen aan de Maas, deze brasserie wordt omgetoverd tot een ware feestlocatie. Flexibel is het werkwoord, tot in detail uitgevoerd door eigenaren Jeffrey en Kevin.
Opties: Basis, Compleet

Jochumhof, Venlo
Het intieme Jochumhof ligt direct aan de maas en heeft een prachtige botanische tuin. Het is hier romantiek ten top! De ruimte is niet heel erg groot maar door de lange zijde van de ruimte kunnen wij toch al onze opties hier aanbieden.
Opties: Basis, Compleet, Uitgebreid

Maashof, Boekend-Venlo
Het prachtige Vieverhoês is de feestlocatie van Maashof en heeft een prachtig uitzicht over de forellenvijvers. Er is ruimte voor 40 tot ongeveer 150 personen. In het Vieverhoês staat de DJ dicht tegen de dansvloer aan, waardoor er veel interactie met de gasten mogelijk is. Deze locatie beschikt over hotelkamers en meer dan genoeg, gratis, parkeergelegenheid. DJ Harrie Bergh van Disco Limburg is vaak geboekt bij de Maashof. Het is voor ons een thuiswedstrijd en kunnen dan ook tegen
een nog goedkope prijs een DJ verhuren!
Opties: Basis, Compleet

Boostenhof, Venlo
Uw feest is bij Boostenhof in Venlo in goede hangen. Al jaren verzorgt Boostenhof feesten in verschillende groottes en stijlen. Deskundige en gastvrije service staat garant voor een zorgeloos feest. Voor middel van schuifwanden is het mogelijk om de ruimte zo in te delen dat hij geschikt is voor grotere of kleinere bruiloften. De ruimte is zo aan te passen dat hij geschikt is voor 40 tot 250 personen. Kies uit een arrangement met hapjes en drankjes of voor een buffet in verschillende variaties. Steel de show met een openingsdans op dansvloer met vloerverlichting. Onze drive-in show komt perfect tot zijn recht in deze prachtige zaal.
Drive-inshows: Basis, Compleet

Domani, Venlo
Deze voormalige kerk is omgebouwd tot een chique locatie midden in het hart van Venlo. Domani beschikt over een gigantisch podium waar uitsluitend een volledige drivein-show past. Boek ruim van tevoren in verband met een drukke agenda van Domani. Wij vinden het een van de mooiste locaties in de omgeving en komen hier zeer graag om een fantastische show op te voeren. Opties: Uitgebreid, Maatwerk

Kasteeltuinen Arcen, Arcen
Het kasteel is aan een prachtig park gelegen. In verschillende ruimtes kan elke groepsgrootte worden bediend. Uw gasten en DJ voelen zich thuis in elke ruimte en hebben alle mogelijkheden om heerlijk te feesten. In de kasteeltuinen van Arcen vinden veel evenementen plaats maar ze zijn ook regelmatig het toneel van prachtige bruiloften. Op deze sfeervolle locaties zijn al onze showopties mogelijk.
Opties: Basis, Compleet, Uitgebreid, Maatwerk

Galerie de Hoeve, Venlo
Aan de rand van Venlo ligt de historisch kloosterhoeve waarin Galerie de Hoeve gevestigd is. Al jarenlang is Galerie de Hoeve een begrip in Venlo en hun reputatie is onberispelijk. De intieme sfeer in de 100 jaar oude hoeve zorgt voor een zeer persoonlijke sfeer. De verschillende sfeervolle zalen zijn multifunctioneel te gebruiken en helemaal aan uw wensen aan te passen. Er zijn verschillende
shows mogelijk bij Galerie de Hoeve.
Opties: Basis, Compleet

Wij maken uw feest fantastisch!
Wat voor ons het allerbelangrijkste is, is dat u tevreden bent. Wij willen uw feest fantastisch maken en op een persoonlijke manier er voor zorgen dat het u aan niets ontbreekt. Muziek zit in ons bloed, ons hart en onze vingers. En dit willen we graag met u delen. Onze DJ’s uit Venlo komen naar uw feest en bouwen een prachtige show op zodat u alleen nog maar hoeft te genieten. Wat de gelegenheid ook is, wij horen graag van u om te bespreken wat de mogelijkheden zijn. We zijn flexibel en vinden het ontzettend leuk om creatief mee te denken hoe we uw evenement of feest tot een hoger niveau kunnen tillen door de juiste show en muziek neer te zetten. Uiteraard mag u contact met ons opnemen om de mogelijkheden te bespreken of om meer informatie te krijgen. Wij zijn per email bereikbaar via info@discolimburg.nl of telefonisch via 06-24534448. Bekijk ook eens de rest van onze site voor een flinke dosis feest-inspiratie!