1

DJ Maastricht voor bruiloft en bedrijfsfeest

Feest in Maastricht? Boek een DJ van Disco Limburg (met drive in show)!

Geeft u binnenkort een feest in Maastricht en wilt u uzelf en uw gasten een fantastische avond bezorgen? Disco Limburg uit Venlo komt graag naar u toe en heeft alles in huis om uw feest nét dat beetje extra te geven. Wij willen er graag voor zorgen dat er tijdens uw feest de juiste muziek op het juiste volume klinkt. Door onze jarenlange ervaring en passie voor muziek, weten wij precies de juiste toon te raken tijdens uw feest.

Ik ben Harrie Bergh en met mijn bedrijf, Disco Limburg, verzorg ik sinds 2007 de muziek bij feesten in heel Limburg. Samen met collega DJ’s, geluid- en lichttechnici verzorgen wij de hele avond muziek die aansluit bij uw voorkeuren en wensen. Wij zullen voorafgaand aan uw feest uitgebreid met u bespreken wat uw wensen zijn zodat we precies weten welke sfeer u neer wilt zetten tijdens uw feest. Wij zorgen er graag voor dat uw feest écht persoonlijk wordt.

De organisatie van de muziek tijdens uw feest nemen wij u helemaal uit handen. Voordat de grote dag aangebroken is hebben wij uitgebreid contact met de locatie waar het feest plaats zal vinden zodat we van te voren goed met elkaar af kunnen spreken wat de mogelijkheden zijn. Wij willen namelijk alles voor u tot in de puntjes verzorgen. Wij brengen alles mee om een perfecte show neer te zetten, we hebben alleen een stopcontact van 16 ampère nodig om onze apparatuur aan te kunnen sluiten. Bij voorkeur zit dit stopcontact binnen een straal van 10 meter vanaf de DJ opstelling. Om een spetterende show neer te zetten beperken wij ons niet tot alleen het draaien van muziek. Wij zorgen ook voor een passende lichtshow en een feestelijke aankleding.

Met onze driveinshow komen we op veel verschillende soorten feesten. Wij worden vaak geboekt voor bruiloften, maar dit is zeker niet onze enige mogelijkheid. Wij komen bijvoorbeeld ook graag op uw bedrijfsfeest of jubileum, voor een spetterende show. Heeft u binnenkort een ander feest of een evenement in Heerlen waar u goed een DJ kunt gebruiken? Wij nodigen u graag uit om vrijblijvend in gesprek te gaan over de mogelijkheden die wij kunnen bieden tijdens uw show.

Disco Limburg is een bedrijf uit Venlo, maar wij komen graag naar u toe in Maastricht. Maastricht is een fantastische stad om een feest te geven en er zijn tal van prachtige locaties waar wij veel komen. Wij brengen alles mee wat we nodig hebben om een fantastische show op te bouwen. Wij hanteren duidelijke all-in prijzen voor onze shows zodat u niet voor verassingen komt te staan. We hopen van harte dat we binnenkort ook naar uw feest mogen komen om de boel op stelten te zetten!

Waarom kiezen voor Disco Limburg als u een DJ wilt boeken in Maastricht?

  • U boekt een DJ met ervaring.

In april 2017 vierden wij ons eigen feestje, ter gelegenheid van ons 10 jarig bestaan. In de afgelopen tien jaar hebben we talloze feesten in verschillende stijlen van muziek voorzien. Door de ervaring die we door de jaren hebben opgedaan weten we precies hoe we de stemming erin kunnen krijgen. We hebben geleerd om op een bedrijfsfeest een andere stemming neer te zetten als op een chique bruiloft. Het maakt voor ons niet uit hoe groot uw gezelschap is, wij zorgen dat iedereen op de dansvloer staat!

  • Hoge kwaliteit van een goedkope DJ

Wij rekenen scherpe all-in prijzen voor een DJ in Heerlen. Onze prijzen liggen tussen € 350,- voor een basisshow tot € 925,- voor een uitgebreide drive-inshow. Deze prijzen zijn zeer concurrerend en er komen geen onverwachte kosten meer bij. Wat wij heel belangrijk vinden is dat we open en eerlijk zijn over de prijzen die wij vragen voor onze shows. Ook de prijs zullen wij dus van te voren uitgebreid met u bespreken. Dus een goedkope DJ huren in Limburg kan! We bieden drie driveinshow varianten met een vaste lage prijs en kunnen daarnaast maatwerk bieden als u andere wensen heeft.

  • Écht persoonlijke service als u een DJ gaat huren

Voor uw ideale feest wilt u een DJ die bij u past. Als u bijvoorbeeld een DJ inhuurt op uw bruiloft is het belangrijk dat u een goed gevoel heeft bij diegene die de hele avond aanwezig is op de mooiste dag van uw leven. Daarom steken wij veel energie in onze persoonlijke klantgerichte service. Wij hebben een grote liefde voor muziek en een passie om er voor te zorgen dat u uw feest onvergetelijk wordt. Daarom gaan we altijd uitgebreid met u in overleg om helder te krijgen wat uw wensen zijn. We beginnen altijd met een oriënterende afspraak om duidelijkheid te krijgen over wensen en verwachtingen.

  • Het regelwerk met de feestlocatie doen wij

U hoeft alleen maar de perfecte locatie uit te zoeken en te boeken, vervolgens zorgen wij voor de communicatie over de feestavond. Wij stemmen helder met het personeel af wat er wel en niet kan gedurende het feest. U kunt dus zorgeloos genieten van de voorpret. Voor de show nemen wij alles mee wat we nodig hebben, het enige wat we niet meenemen is stroom, we hebben dus wel een stopcontact nodig.

  • Het gaat om uw voorkeuren en niet om die van ons,  de perfecte DJ voor uw feest in Maastricht.

Natuurlijk hebben wij zelf een bepaalde muzieksmaak, maar deze voorkeur is volledig onbelangrijk op uw feest. Wij passen ons helemaal aan aan uw voorkeuren zodat u op uw eigen feest precies de muziek hoort waar u en uw gasten van houden. Wij hebben een uitgebreide muziekcollectie en zullen deze van te voren goed met u doorspreken. We zullen dus aan u vragen wat u zeker wel, en wat u ook zeker niet, wilt horen tijdens de avond. Zo kunnen we bijvoorbeeld een vast nummer afspreken voor de openingsdans op uw bruiloft. Wij zorgen ervoor dat de nummers die u kiest, en eventuele verzoeknummers tijdens het feest, worden samengevoegd tot een kloppende show.

Bekijk onze reviews en beoordelingen voor meer informatie.
We hebben in de afgelopen jaren op heel veel feesten gedraaid en we vragen altijd onze klanten om feedback. Deze reviews hebben we gebundeld op onze website. Wij vinden het namelijk heel erg belangrijk dat onze klanten tevreden zijn. De beoordelingen van onze klanten kunt u hier vinden. Ook hebben wij van de Nederlandse Trouwbranche Organisatie in November 2016 het keurmerk Trouwen mogen ontvangen.

Wij bieden een betaalbare DJ in Maastricht, voor uw bruiloft, bedrijfsfeest of evenement.

Eenvoudige duidelijke prijzen vinden wij belangrijk. Daarom hebben wij drie showopties met een vaste lage prijs. De prijzen die wij rekenen voor onze shows zijn altijd all-in prijzen waardoor u niet voor verassingen komt te staan. De volgende kosten zijn inbegrepen in de prijs:

  • 4,5 uur passende muziek gedraaid door een ervaren DJ
  • Prachtig licht en uitstekend geluid.
  • Op- en afbouw van onze show (gelijkvloers of met een lift te bereiken)
  • Kilometervergoeding naar elke locatie in Limburg.

Wat biedt Disco Limburg u?

Niet alleen op de dag zelf, maar ook al ruim voordat uw feest begint zijn wij bezig met de voorbereiding van uw avond. We beginnen ermee om een aantal maanden voorafgaand aan het feest uitgebreid uw wensen in kaart te brengen. Het is voor ons mogelijk om op korte termijn al voor een knalfeest te zorgen maar we hebben liever wat langer de tijd om de voorbereiding zorgvuldig te kunnen uitvoeren. Daarom plannen we het liefst een aantal maanden vooruit. Een paar maanden voor uw feest bespreken we met u wat uw wensen zijn en bekijken we open en eerlijk of wij de geschikte show voor u neer kunnen zetten. We bespreken ruwweg de tijdsindeling van uw feest en het moment wanneer we onze show op kunnen bouwen. Ook willen we graag wat informatie over uw gezelschap, zoals de groepsgrootte en de gemiddelde leeftijd. We nemen contact op met de locatie om de mogelijkheden te bespreken ten aanzien van onze drive-in show. Ook maken we op dit moment al duidelijke afspraken over de prijs, zodat er niets onverwachts meer bij zal komen.
Vroeg op de dag van uw feest zijn wij al te vinden op de feestlocatie. Wij zorgen ervoor dat alles wat er nog moet gebeuren op tijd klaar is. We bouwen onze apparatuur op en we testen of alles naar behoren werkt. We calculeren altijd genoeg tijd in om eventuele storingen of onverwachte tegenvallers op te kunnen vangen. Op deze manier zorgen we er voor dat we altijd op het juiste moment kunnen beginnen.

Als het feest begonnen is, zijn wij helemaal in ons element. Wij richten ons de hele avond helemaal op u en uw gasten en we voelen feilloos aan hoe we de sfeer kunnen beïnvloeden. We zorgen dat de juiste nummers gespeeld worden en dat het volume aangepast is aan de locatie en de stemming. De keuze van de muziek laten we ten eerste afhangen van uw wensen, maar we kunnen ook ingaan op verzoeknummers. We gaan passend om met de vraag naar verzoeknummers, indien u aangegeven hebt dat u bijvoorbeeld absoluut geen Nederlandstalige muziek wilt horen, zullen wij deze verzoekjes ook niet draaien. Wel gaan we op verzoekjes in die aansluiten bij uw smaak. Verzoekjes die passen in bij uw muzikale wensen draaien wij op een moment dat dit goed in de avond past.
Wij willen uw feest dat beetje extra geven. Dit doen we door ons met een flexibele houding tot onze klanten te richten. Heeft u al zin in een feestje?

Niet alleen in Maastricht, maar in heel Limburg kunt u stoppen met zoeken naar een DJ.
Wij zijn gevestigd in Venlo maar komen heel graag naar Maastricht om een show neer te zetten. Ook in de omgeving van DJ Maastricht,  DJ Gulpen, DJ Valkenburg, DJ Vaals en DJ Heerlen komen wij heel graag. In de loop van de jaren hebben we al talloze feesten mogen bezoeken in Zuid-Limburg. We hebben een uitgebreid overzicht van (trouw)locaties in Limburg, voor inspiratie.
Wij hopen van harte dat we binnenkort plannen mogen gaan maken om een show te draaien op uw feest. Muziek zit in ons bloed, ons hart en in onze vingers. En dit willen we graag met u delen. Onze DJ’s uit Venlo komen naar uw feest in Heerlen en bouwen een prachtige show op zodat u alleen nog maar hoeft te genieten. Wij zijn bereikbaar via info@discolimburg.nl of telefonisch via 06-24534448. Bekijk ook eens rustig de rest van onze website voor een sfeerimpressie. Laat het feest maar beginnen!

Everybody dancing on the floor
Can’t do any more anymore 

Loose yourself to Dance – Daft Punk