1

DJ Tuinfeest | Muziek | Disco Limburg | Harrie

DJ tuinfeest met Harrie van Disco Limburg

Gaat u trouwen of bent u binnenkort 50 jaar en wilt u een tuinfeest organiseren? Maak er dan een onvergetelijk feest van met Harrie als dé DJ tuinfeest van Disco Limburg. Vergeet niet dat de toon de muziek maakt en Harrie weet als geen ander uw gasten aan het dansen te krijgen. Uw tuin is het decor en de muziek voor uw tuinfeest vormt de omlijsting. Het is fantastisch om met familie en vrienden in uw eigen tuin buiten en in alle vrijheid een feestje te vieren.

Het hemeldak gaat eraf

U en uw gasten genieten buiten in een ontspannen sfeer met een DJ voor uw tuinfeest die het hemeldak eraf laat gaan. De zon gaat langzaam onder en het feest stijgt naar een hoogtepunt, waarop iedereen aan het dansen is. Tussendoor even een drankje drinken en een hapje nemen om daarna weer door te feesten.

Harrie is graag van de partij om uw tuinparty tot het hoogste feestniveau te tillen. De muziek komt met een disco set tuinfeest of complete drive-in show en de verdere muzikale invulling is uiteraard te bespreken. Als DJ tuinfeest treedt Harrie overal op in Limburg, bijvoorbeeld als DJ in Venlo en Venray net als in Roermond en Horst. Bel maar naar mij dan ben ik zeker van de partij.

dj tuinfeest harrie disco limburg

contactformulier

Leuk van u te horen, welkom. Graag leg ik uit wat een allround DJ op uw feest kan betekenen. U mag altijd even bellen om een vraag te stellen, en kan ik desgewenst contact met u opnemen. Ik reageer natuurlijk zo snel als mogelijk.

  • DD slash MM slash JJJJ
  • Vul dan uw telefoonnummer in.
DJ voor spetterende tuinfeesten in Limburg

Disco Limburg verzorgt met Harrie als DJ tuinfeesten in de hele provincie Limburg. Woont u in Venlo in Hagerhof, Nieuw-Stalberg, Tegelen of in een andere wijk? Als u een tuinfeest gaat organiseren, verzorgt Disco Limburg de muzikale omlijsting tot in de puntjes. Zo is uw DJ tuinfeest in Venlo net zo actief als DJ tuinfeest in Venray tijdens feesten in tuinen van woningen in onder meer Heide, Brabander en Landweert.

Of als DJ tuinfeest in Horst, zoals in Molenveld en in de Risselt om uw 50ste verjaardag op een spectaculaire manier te vieren. Woont u in Roermond en zoekt u een muzikale  allround DJ voor uw tuinfeest? Ook dan is Harrie als DJ tuinfeest in Roermond van de partij om met een complete disco set uw tuinfeest muzikaal op te luisteren. Bijvoorbeeld in de tuin van uw huis in Swalmen net als in de tuin van uw woning in Roermondse Veld.

Muziek voor uw tuinfeest in kleine en grote tuinen

Een tuinfeest kan groot of klein zijn, maar hoe klein of groot uw tuin ook is, Harrie treedt als DJ tuinfeest overal op. De muzikale setting is altijd aan te passen aan de grootte van uw tuin en wensen. Een van de opties is bijvoorbeeld het organiseren van een basis drive-in show voor een tuinparty tot 50 personen. Met deze keuze bent u verzekerd van een DJ tuinfeest die uw party extra gezellig maakt zonder overdreven toeters en bellen en naar wens met achtergrondmuziek. Ideaal dus voor een intieme tuinparty voor uw 50ste verjaardag of voor een kleinschalig bruiloftsfeest in uw tuin in Venlo, Venray, Roermond of Horst.

Complete drive-in show met DJ voor grote tuinfeesten

Nodigt u veel gasten uit voor uw tuinparty in Limburg? U betaalt voor het inhuren van Harrie als DJ voor uw tuinfeest een scherpe all-in prijs voor een complete drive-in show. De muziek voor uw tuinfeest is dan van A tot Z verzorgd met een DJ die minimaal 4,5 uur optreedt. Uiteraard is er sprake van flexibiliteit voor de invulling, muziek en aantal op te treden uren. De kwaliteit van de muziek is perfect met geluid van Electrovoice of LD systems. Het voorfront is professioneel uitgevoerd in hoogglans wit met DJ Disco Limburg als opschrift.

Bigger, better, best!

Heeft u wat groots te vieren en wilt u het feest laten plaatsvinden in een grote tuin of buitenlocatie? In dat geval heeft u de mogelijkheid om voor bigger, better best te kiezen. Disco Limburg verzorgt een maatwerk discoshow in uw tuin met DJ. Een tuinfeest met muziek waar echt alles erop en eraan zit. Deze drive-in show verzorgen wij uiteraard in heel Limburg net als andere DJ tuinfeesten. Neem contact op met Harrie om alles tot in de puntjes door te spreken en de beste tuinparty ever te organiseren.

Uiteraard zijn er nog veel meer opties om als DJ voor uw tuinfeest een topparty te organiseren:

  • Basisshow tot 150 personen
  • Complete drive-in show voor grote tuinfeesten
  • Volledige discoshow op maat
  • Uitgebreid big tuinparty met DJ
  • Perfect white drive-in show
  • Thema DJ tuinfeest
DJ tuinfeest: muziek regelen bij succesvolle sfeermaker

Elke tuinparty verdient een eigen unieke sfeer om er een spetterende feest van te maken. Bij het organiseren van een tuinfeest komt er veel bij kijken. Denk maar aan de uitnodigingen voor gasten, inkopen van eten en drinken of het regelen van de catering. Ook is het verstandig om misschien te denken aan een overkapping voor het geval het weer tegenzit. Verder is het afhankelijk van de invulling van uw tuinfeest of u voor een staande en dansende party kiest. Of liever ook in een setting voorziet met stoelen en tafels of statafels. Tot slot is het belangrijk om aan de muziek te denken. Dat is snel geregeld als u met Harrie als DJ tuinfeest in gesprek gaat. Disco Limburg staat als succesvolle sfeermaker bekend, zodat u wat de muziek betreft direct al geslaagd bent.

Drive-in show geschikt voor tuinfeesten in Heerlen

Het is bij het organiseren van tuinfeesten natuurlijk belangrijk om met het weer rekening te houden. Het is helemaal geweldig als de zon schijnt, maar dat is niet altijd het geval. Als DJ voor tuinfeesten in Limburg beschikt Disco Limburg over apparatuur die geschikt is voor buitengebruik. Elke tuin of andere buitenlocatie in Roermond, Venlo, Horst, Venray of andere plaats is dan ook om te toveren tot een waanzinnige disco. Wilt u van uw tuinparty in Heerlen een feest maken waar men jaren later nog over praat? Dat zijn de beste feesten en met Harrie als DJ voor tuinfeest is dat waar te maken. Bel mij gerust of vraag om meer informatie via het contactformulier. Ook voor uw party met deejay in Hout-Blerick en de Boekend Venlo!