1

Bruiloft DJ

#lief

DJ BOEKEN VOOR UW BRUILOFT IN LIMBURG…EN DAAR VER BUITEN.

Door de jaren heen mocht ik als DJ honderden bruiloften, huwelijksfeesten en recepties verzorgen met betaalbare, en vooral sfeervolle muziek. Het zijn de mooiste momenten in een mensenleven, waar ik dan getuige van mag zijn.

Zorgeloos genieten

Gaat u trouwen? Ik weet dat er veel geregeld moet worden. Gelukkig moet u niet alleen, maar mag u vooral genieten! Van dit unieke moment, in het gezelschap van uw vrienden en familie. Om alles als vanzelf te laten gaan die dag, stemmen we vooraf graag alles met u af. Graag draag ik bij aan een geweldig feest, waarop u zorgeloos kunt genieten!

Uw wensen voorop

Ik weet dat alles die dag om het bruidspaar draait. Uw persoonlijke wensen staan voorop, bij alles wat er die dag gebeurt. Geen verrassing dat ook de DJ voor uw huwelijksfeest een tandje bijzet om alles perfect te regelen, op ieder moment van deze unieke dag.

Tot en met de laatste dans

Mijn werk begint al vanaf het eerste contact en gaat door tot en met het allerlaatste nummer wat we voor u en uw gasten draaien. lees meer over de werkwijze. De grote dag! Onder een passend geluidsniveau komen onder sfeervolle achtergrondmuziek de eerste gesprekken op gang. Ook tijdens de receptie of bij het diner is de juiste muziek een echte sfeermaker. Tot aan de opbouw naar een gezellige dansavond, waarop de voetjes van uw gasten ongedwongen van de vloer gaan. Nadat de avond vanzelfsprekend door het bruidspaar geopend is.

In dienst van het bruidspaar

Ik houd  als bruiloft DJ tussendoor graag de vinger aan de pols of de juiste sfeer is gemaakt.Ik neem mijn vak zeer serieus en wil dat het bruidspaar de mooiste dag van hun leven heeft. Om ook aan de muzieksmaak van uw gasten tegemoet te komen, heb ik eventueel speciale kaartjes. Hierop kunnen zij de DJ verzoeknummers vragen, mits die natuurlijk binnen de wensen van jullie, het bruidspaar vallen. Juist als u gaat trouwen en een bruiloftsfeest organiseert dan geldt de prachtige slogan Liefde is een feestje

Onvergetelijk

Ik wil er alles aan doen om als bruiloft DJ deze dag onvergetelijk te maken. Desgewenst maken we daar ook ter plaatse foto’s en video opnames van. Uw wens staat voorop, wij stellen ons flexibel op! Wilt u meer weten? Lees hier onze werkwijze. Wilt u snel een DJ boeken voor uw bruiloft of huwelijksreceptie? Neem dan vandaag nog contact op met ons, of geef ons het nummer van uw ceremoniemeester. We komen u graag persoonlijk vertellen hoe wij bijdragen aan de mooiste dag van uw leven!

Prijzen

Door efficiënt en planmatig te werken, met daarbij lage overhead kosten kunt u bij mij goedkoop een DJ met drive- inshow huren. KWALITEIT  met grote letters en ik heb allerlei zekerheden ingebouwd om ervoor te zorgen dat er niets mis gaat. Zo is bijvoorbeeld meeste apparatuur dubbel uitgevoerd Meer informatie over prijzen.

Nog op zoek naar een locatie voor het feest? Klik hier voor de trouwfeestlocaties van Limburg. Lees meer over het huren van een DJ op uw bruiloft.

    contactformulier

    Leuk van u te horen, welkom. Graag leg ik uit wat een allround DJ op uw feest kan betekenen. U mag altijd even bellen om een vraag te stellen, en kan ik desgewenst contact met u opnemen. Ik reageer natuurlijk zo snel als mogelijk.