1

Bruiloft DJ

Finale ’22-’23 Publieksprijs

disco limburg wedding awards finalist 2022 2023 dj bruiloft

Finale ’23-’24 Juryprijs

disco limburg wedding awards finalist 2023-2024 dj bruiloft

Liefde Is Een Feestje!

liefde is een feestje logo

UW bruiloft

Een dag waarop u het liefst wilt dat de tijd gewoon blijft stilstaan. Na de bruiloft begint de rest van uw leven, samen met uw geliefde. Maar niet voor u die speciale dag afsluit met een geweldig feest met prachtige muziek, gedraaid door een professional. Iemand die met persoonlijke aandacht voor veel plezier op de dansvloer zorgt. Door de jaren heen mocht ik als DJ honderden huwelijksfeesten en recepties verzorgen. Het zijn de mooiste momenten in een mensenleven, waar ik dan getuige van mag zijn.

bruidspaar midden van de dansvloer

Onvergetelijk

Ik wil er alles aan doen om als bruiloft DJ deze dag onvergetelijk te maken. Een avond waarop de tijd lijkt stil te staan, en toch voorbij vliegt. Totdat u de gasten wel thuis wenst en u eindelijk echt samen kunt zijn… Het is immers wel uw feestje!

bruiloft dj harrie bergh vriendenkring steyl

Ontdek

Wat de persoonlijke aanpak van een ervaren bruiloft DJ voor uw feest kan doen.  Bekijk rustig wat reviews hieronder en maak vrijblijvend kennis om uw wensen te bespreken.  Graag draag ik bij aan een geweldig feest, waarop u zorgeloos kunt genieten!

aangesloten bij
stichting trouwbranche nederland

contactformulier

Leuk van u te horen, welkom. Graag leg ik uit wat een allround DJ op uw feest kan betekenen. U mag altijd even bellen om een vraag te stellen, en kan ik desgewenst contact met u opnemen. Ik reageer natuurlijk zo snel als mogelijk.

  • DD slash MM slash JJJJ
  • Vul dan uw telefoonnummer in.

ZORGELOOS GENIETEN

Gaat u trouwen? Ik weet dat er veel geregeld moet worden. Gelukkig moet u niet alleen, maar mag u vooral genieten! Van dit unieke moment, in het gezelschap van uw vrienden en familie. Om alles als vanzelf te laten gaan die dag, stem ik vooraf graag alles met u af. Graag draag ik bij aan een geweldig feest, waarop u zorgeloos kunt genieten!

UW WENSEN VOOROP

Ik weet dat alles die dag om het bruidspaar draait. Uw persoonlijke wensen staan voorop, bij alles wat er die dag gebeurt. Geen verrassing dat ook de DJ voor uw huwelijksfeest een tandje bijzet om alles perfect te regelen, op ieder moment van deze unieke dag.

TOT EN MET DE LAATSTE DANS

Mijn werk begint al vanaf het eerste contact en gaat door tot en met het allerlaatste nummer wat we voor u en uw gasten draaien. lees meer over de werkwijze. De grote dag! Onder een passend geluidsniveau komen onder sfeervolle achtergrondmuziek de eerste gesprekken op gang. Ook tijdens de receptie of bij het diner is de juiste muziek een echte sfeermaker. Tot aan de opbouw naar een gezellige dansavond, waarop de voetjes van uw gasten ongedwongen van de vloer gaan. Nadat de avond vanzelfsprekend door het bruidspaar geopend is.

IN DIENST VAN HET BRUIDSPAAR

Ik houd  als bruiloft DJ tussendoor graag de vinger aan de pols of de juiste sfeer is gemaakt. Ik neem mijn vak zeer serieus en wil dat het bruidspaar de mooiste dag van hun leven heeft. Om ook aan de muzieksmaak van uw gasten tegemoet te komen, heb ik eventueel speciale kaartjes. Hierop kunnen zij de DJ verzoeknummers vragen, mits die natuurlijk binnen de wensen van jullie, het bruidspaar vallen. Juist als u gaat trouwen en een bruiloftsfeest organiseert dan geldt de prachtige slogan Liefde is een feestje!

Dit is een pagina over bruiloft dj huren in limburg, muziek huren voor zowel op de achtergrond, maar ook op het huwelijksfeest.  Harrie Bergh komt uit Venlo daarom complete muziekverzorging in   DJ bruiloft Noord Limburg   Sinds de komst van de A73 is de hele provincie via de snelweg bereikbaar geworden. Daarom kom ik vaak ook in Heerlen, Sittard , Kerkrade  DJ huren in Zuid Limburg voor bruiloft, tuinfeest en bedrijfsfeest.