1

DJ bruiloft Noord Limburg

 

bedrijfsfeest, groep mensen personeelsfeest met DJ

DJ Bruiloft Noord Limburg huren.

Bent u binnenkort het stralende middelpunt van de mooiste dag van uw leven? Om het feest compleet te maken bent u bij Disco Limburg aan het juiste adres. Wij zorgen voor perfecte muziek tijdens uw feestavond zodat u optimaal kunt genieten. Disco Limburg is gevestigd in Venlo, maar maakt zeker graag een omweg voor u. Wij komen door heel Noord-Limburg naar u toe om een fantastische show neer te zetten zonder dat u hier zelf werk aan heeft. Uiteraard gaan we naar graag naar Horst, Venray of Gennip om een flink feestje te bouwen.

Wij zorgen ervoor dat de muziek die gedraaid wordt helemaal past bij de sfeer die u neer wilt zetten. Niets is namelijk belangrijker voor ons, dan dat u kunt stralen. Het is úw feestje, niet dat van ons. Wij bieden persoonlijke, professionele en betrouwbare service zodat het u aan niets ontbreekt. Hierbij is goede communicatie, heldere afspraken en een duidelijke prijs heel belangrijk.

DJ met drive-inshow huren in Noord-Limburg: Venlo, Ventray, Afferden, Horst, Gennep etc. boeken en huren

Als u kiest voor Disco Limburg kiest u niet alleen voor een professionele DJ met jarenlange ervaring, maar voor een complete show. Een moderne DJ-booth, geluid- en lichtapparatuur van uitstekende kwaliteit en een sfeervolle aankleding zijn altijd inbegrepen in de huur van de show. Daarnaast berekenen wij de kilometervergoeding en de opbouw en afbouw van de show altijd in de totaalprijs zodat u niet voor verrassingen komt te staan. U bent dan verzekerd van een show van 4.5 uur, zodat u tot in de late uurtjes kunt genieten. Er zijn verschillende pakketten beschikbaar, variërend van eenvoudig tot zeer uitgebreid. Het verschil zit in de grootte van uw gezelschap. Wilt u meer weten over onze mogelijkheden? Neem dan gerust vrijblijvend contact met ons op om de opties door te nemen. Wij zijn per email bereikbaar via dit contactformulier of telefonisch via 06-24534448. Met al onze klanten gaan wij voorafgaand aan het feest uitgebreid in gesprek om helder te krijgen de verwachtingen en wensen zijn. Zo zorgen wij ervoor dat alles klopt op de feestavond zelf.

Noord-Limburg DJ voor feest boeken

Disco Limburg verzorgd naast bruiloften ook met plezier andere feesten en evenementen. Van bedrijfsborrel tot jubileum en van tuinfeest tot kermis. Als u bij ons boekt, garanderen wij persoonlijke service, uitgebreide ervaring en een bewezen staat van dienst. Wij vinden het belangrijk dat onze klanten tevreden zijn, daarom vragen wij regelmatig om feedback. Lees hier de beoordelingen van de klanten die u voorgingen. Onze DJ’s uit Venlo staan klaar om het feest los te laten barsten. We zorgen er altijd voor dat we ruim op tijd aanwezig zijn om alles tot in de puntjes te verzorgen. Wij bieden u graag een zorgeloze avond. Als u al weet op welke locatie uw feest plaats zal vinden, nemen wij contact op met de uitbater om afspraken te maken over de opbouw van de show. U hoeft dus niks meer te doen! Voor een feest in Noord-Limburg hoeft u niet meer verder te zoeken! Wat heeft u te vieren? DJ bruiloft Noord Limburg: Disco Limburg!

contactformulier

Leuk van u te horen, welkom. Graag leg ik uit wat een allround DJ op uw feest kan betekenen. U mag altijd even bellen om een vraag te stellen, en kan ik desgewenst contact met u opnemen. Ik reageer natuurlijk zo snel als mogelijk.

  • DD slash MM slash JJJJ
  • Vul dan uw telefoonnummer in.