1

Bedrijfsfeest met DJ boeken in Limburg

Bedrijfsfeest met DJ boeken Limburg

Uw bedrijf viert een jubileum, u heeft een enorme order gescoord of een nieuwe grote klant binnengehaald, u wilt uw personeel bedanken voor hun extra inzet, met uw personeel en klanten de opening van uw nieuwe pand of de lancering van een nieuw product vieren. En zo zijn er vast nog veel meer redenen voor een bedrijfsfeest met DJ te verzinnen! Maar een feest is pas echt geslaagd met leuke muziek. Hoe krijg je dat goed en goedkoop geregeld? Zoek niet verder, bij ons bent u daarvoor aan het juiste adres. Disco Limburg is uw aangewezen partner voor het huren van apparatuur voor licht en geluid, een DJ of een complete drive-inshow. Wij kunnen voor u alles verzorgen dat te maken heeft met muziek op uw feest. Het maakt niet uit hoe groot of klein uw feest is, wij passen de apparatuur die we gebruiken aan uw locatie aan. Uw wensen staan voor ons altijd voorop. Voorafgaand aan uw feest bespreken wij met u de muziekstijl die past bij uw bedrijf of feestthema, het volume van de muziek wordt afgestemd op de gelegenheid. Wij kunnen voor u rustige achtergrondmuziek verzorgen voor een receptie, zodat uw gasten gezellig met elkaar kunnen netwerken. Ook dansbare muziek voor een geweldig feest is geen probleem. Met onze jarenlange ervaring maken wij van ieder bedrijfsfeest een succes. Neem eens een kijkje op onze uitgebreide pagina met informatie, om meer over alle mogelijkheden te lezen. Direct een afspraak maken kan natuurlijk ook!

Bruiloft: DJ met de beste motivatie en drive-in show huren

U gaat trouwen! Van uw bruiloft wilt u dan natuurlijk een onvergetelijke dag maken. Misschien droomt u van een groot feest, een spetterende receptie of een intiem diner met een paar dierbare gasten? Wat uw wensen ook zijn, uw favoriete muziek verhoogt de sfeer en vormt de basis voor een geslaagd feest. Disco Limburg kan voor u deze muziek verzorgen. Liefdesliedjes zachtjes en sfeervol op de achtergrond, de muziek uit de tijd dat u elkaar leerde kennen of een stampende beat om op te dansen, alles is bespreekbaar. Onze DJ’s hebben jaren ervaring en zorgen dat tijdens uw bruiloftsfeest alles op rolletjes loopt, zodat u volop kunt genieten. Wij doen ons best om het u en uw gasten zoveel mogelijk naar de zin te maken, zodat u daar zelf geen omkijken naar heeft. Uw gasten kunnen verzoeknummers indienen bij de DJ. Wij hebben populaire nummers beschikbaar in alle stijlen en van alle tijden. Vooraf bespreken we uw eigen wensen. Heeft u een favoriet nummer dat speciaal voor u is en wilt u zeker weten dat we het kunnen laten horen op uw feest? Als u dit van tevoren kenbaar maakt bij ons, regelen we het voor u. Voor de muziek tijdens uw huwelijksdag bieden wij vele mogelijkheden, van het huren van een goedkope DJ en licht en geluid, tot het verzorgen van een complete discoshow. Meer informatie over wat we voor u kunnen doen, vind u op onze speciale pagina. U kunt ook direct contact met ons opnemen, zodat we u er in een persoonlijk gesprek alles over kunnen vertellen!

Karaoke: DJ met licht, geluid en groot scherm met videoclips boeken

Tijd voor een feestje en u wilt dat uw gasten meedoen om de sfeer te verhogen? U houdt niet van met z’n allen rond de tafel zitten kletsen met wat lekkers, u wilt een party met actie! Heeft u dan wel eens aan karaoke met DJ gedacht? Samen zingen en lachen om en met elkaar, je verbazen over de fantastische stem van die ene vriend, dat familielid of die collega. Lekker mee galmen met bekende hits van toen en nu. Het zorgt er gegarandeerd voor dat uw feest een groot succes wordt. Bij Disco Limburg hebben we jarenlange ervaring op het gebied van muziekverzorging. Bij ons vindt u ook verhuur van alles wat u voor uw karaoke party nodig heeft. Wij hebben de benodigde apparatuur, de professionele DJ en wij voorzien u ook van leuke muziek in verschillende stijlen, compleet met videoclips en teksten. Alles om een succes te maken van uw feest of evenement. U leest er meer over op onze informatiepagina. Een voorbeeld van de muziek die wij bieden vindt u daar ook. Kijk op uw gemak eens rond of maak direct een afspraak!

Iedere locatie: feestlocaties geschikt voor bruiloft en personeelsfeest

Disco Limburg heeft ervaring met iedere mogelijke locatie, zowel binnen als buiten. Bij ons maakt het niet uit hoe groot of klein uw feest of evenement is. Bij u thuis, in uw bedrijfspand, in een zaal of boerenschuur, alles kan. Voor de muziek bieden wij u een oplossing op maat. Onze apparatuur passen we aan uw wensen en uw locatie aan. In heel Limburg zijn wij actief, van Venlo, tot Sittard, Venray, Heerlen en Maastricht. Of u nu op zoek bent naar een goedkope DJ om muziek te draaien op uw feest, verhuur van apparatuur voor licht en geluid, een complete drive-inshow of apparatuur voor een gezellige karaokeparty, alles is mogelijk. Onze prijzen zijn inclusief kilometervergoeding voor heel Limburg. Kijk op de informatiepagina of maak direct een afspraak!

Drive-in show huren, inclusief deejay en disco set

U geeft een feest en wilt daar leuke muziek draaien, u heeft een locatie gevonden, de catering is geregeld, maar u heeft nog geen apparatuur. Wanhoop niet, wij kunnen u helpen! Bij Disco Limburg kunt u een complete drive-in show huren. Bij ons kiest u voor een compleet pakket, afhankelijk van het aantal verwachte gasten op uw feest. Vooraf weet u zo altijd precies waar u aan toe bent. Wij bespreken uw wensen en het eventuele thema van uw feest of evenement vooraf met u. Onze prijzen zijn inclusief de huur, plaatsing en afbouw van de apparatuur voor licht en geluid, de DJ, kilometervergoeding voor heel Limburg en btw. Kortom, onze prijzen zijn all-in, er wachten u geen onaangename verrassingen achteraf. Door onze jarenlange ervaring is onze service goed, compleet en goedkoop! Op onze informatiepagina leest u meer over wat u van ons mag verwachten en wat dat u kost. Heeft u nog andere vragen, neemt u dan gerust vrijblijvend contact met ons op!

DJ verhuur

Mocht u interesse hebben in het huren van een dj, bezoek dan onze dj-verhuur pagina