1

Wat kost het huren van een dj in Limburg?

wat kost een bruiloft dj lichtshow geluid gebouw sur meuse

Het plannen van uw feest zoals bruiloft is een spannende tijd, vol met beslissingen over locaties, catering, uitnodigingen en natuurlijk, muziek. Een van de belangrijkste elementen van elk feest is de DJ. Maar wat kost een allround DJ eigenlijk?

De kosten zijn gebaseerd op een aantal factoren. Met name aantal werkuren en specifieke wensen qua muziek en technische wensen.  Een klein feest kost gemiddeld 470,- excl BTW, dus 595,- incl BTW. Een bruiloft gemiddeld 707,- excl. BTW, dus 895,- incl BTW.

Laten we eens kijken hoe deze kosten worden opgebouwd:

 1. Afspraak met u (1 uur-2 uur): De meeste avonden zijn maatwerk. Graag ontmoet ik jullie om details te bespreken en ervoor te zorgen dat de muzikale wensen worden vervuld.
 2. Voorbereiding/bus laden (1-2 uur): Ik zal ook tijd besteden aan het voorbereiden van muziek en laden van mijn apparatuur in mijn bus.
 3. Transport (gemiddeld 45 minuten): Meestal ben ik op de A73 en A2 te vinden binnen een straal van 45 minuten vanuit Venlo.
 4. Opbouw (1 uur): Eenmaal op locatie,  opzetten van mijn apparatuur om ervoor te zorgen dat alles perfect is voor uw feest.
 5. Wachttijd voor aanvang feest (30-60 minuten): Voordat het feest begint, zal ik wachten en ervoor zorgen dat alles klaar is voor uw gasten om te arriveren. Deze marge is ook bedoeld om onvoorziene tegenvallers zoals een korte file op te vangen.
 6. Draaien (4-5 uur): Dit is waar de magie gebeurt!I Meeste avonden draai ik als DJ 4-5 uur en zorg ik er voor dat iedereen een geweldige tijd heeft.
 7. Wachttijd voor afbouw (30 minuten): Natuurlijk sleep ik niet direct de speakers weg als de eerste gasten afscheid van jullie nemen.
 8. Afbouw (1 uur): Ik zal dan tijd besteden aan het afbreken van mijn apparatuur en ervoor zorgen dat alles netjes wordt achtergelaten.
 9. Transport (gemiddeld 45 minuten): Net als bij de reis naar het evenement, zal ik tijd besteden aan reizen terug naar huis.
 10. Uitladen bus (25 minuten):
 11. Administratie en feedback (30 minuten): Tot slot: administratieve taken en feedback verzamelen om mijn diensten te verbeteren.

Eenvoudige boeking: met een belletje en emailtje geregeld:  10  werkuren. Een bruiloft circa 13 werkuren. De waarde van een driveinshow die ik meeneem en plaats ligt tussen de EUR  10.000 en EUR 20.000

Het is echter belangrijk op te merken dat er ook andere kosten zijn die in deze prijs zijn inbegrepen. Ongeveer 35% hiervan gaat naar belastingen, waardoor er een netto bedrag overblijft van Het uurtarief is ongeveer €50, waarvan de helft naar operationele kosten gaat zoals afschrijving, onderhoud, verzekeringen, certificeringen, muziekaankoop, promotie, sponsoring, boekhouding, representatiekosten, abonnementen en meer. Dit resulteert in een netto uurtarief van ongeveer €30,-

Ik hoop dat deze informatie nuttig is bij het plannen van uw bruiloft en natuurlijk als u een bedrijfsfeest organiseert. Als u nog vragen heeft over de kosten van een DJ of andere aspecten van bruiloftsplanning, aarzel dan niet om contact met mij op te nemen! Ik ben er om u te helpen bij elke stap op weg naar uw grote dag.

Reviews

Meer informatie.

 • DD slash MM slash JJJJ
 • Vul dan uw telefoonnummer in.