1

Feest DJ Heerlen boeken voor bruiloft en bedrijfsfeest

Feest in de regio Heerlen? Huur DJ Harrie Bergh van Disco Limburg in, compleet met driveinshow!

Geeft u binnenkort een feest in Heerlen en wilt u iedereen op de dansvloer krijgen? Disco Limburg uit Venlo komt graag naar u toe en heeft alles in huis om uw feest nét dat beetje extra te geven. Wij hebben een diepe passie voor muziek en passen ons gemakkelijk aan aan uw feestelijke wensen. We zorgen er de hele avond voor dat de juiste muziek op het juiste volume klinkt.

Ik ben Harrie Bergh en in 2007 ben ik mijn eigen bedrijf begonnen, Disco Limburg. Samen met mijn enthousiaste team van geluid- en lichttechnici en natuurlijk DJ’s zorg ik ervoor dat elk feest onvergetelijk wordt. Geen feest is hetzelfde, daarom vinden wij het heel belangrijk om uitgebreid in gesprek te gaan met u als klant, zodat we precies weten wat uw wensen zijn. We hebben jarenlange ervaring en al talloze feesten verzorgd en daardoor voelen wij feilloos aan hoe we op uw feest de perfecte sfeer neer kunnen zetten. Uw voorkeur staat hierbij voorop. Wij passen onze playlist aan aan uw smaak zodat uw feest zo persoonlijk mogelijk wordt.

Afstemming op elk type feest: BRUILOFT, BEDRIJFSFEEST, jubileum

Voorafgaand aan en tijdens uw feest zorgen wij voor alle regelwerk, zodat u onbezorgd kunt genieten. Wij hebben uitgebreid contact met het personeel van de locatie waar uw feest plaats zal vinden. Wij vinden het heel belangrijk om van te voren goed af te kunnen stemmen wat de mogelijkheden zijn en hoe we samen met de locatie de avond tot in de puntjes voor u kunnen verzorgen. Wij brengen alles mee om een perfecte show neer te zetten, we hebben alleen een stopcontact van 16 ampère nodig om onze apparatuur aan te kunnen sluiten. Bij voorkeur zit dit stopcontact binnen een straal van 10 meter vanaf de DJ opstelling. Om een spetterende show neer te kunnen zetten beperken wij ons niet tot alleen het draaien van muziek. Wij brengen ook een lichtinstallatie mee om de show van een flinke dosis sfeer te voorzien en we zorgen voor de aankleding met passend kleurgebruik.

Wij draaien op veel verschillende soorten feesten. Zo worden we veelvuldig geboekt om bruiloften nog bijzonderder te maken. Bruiloftsfeesten zijn echter niet de enige gelegenheden waar wij kunnen zorgen voor een flinke show. Wij komen bijvoorbeeld ook graag op uw bedrijfsfeest of jubileum. Heeft u binnenkort een ander feest of een evenement in Heerlen waar u goed een DJ kunt gebruiken? Neem gerust contact met ons op, samen bespreken we de mogelijkheden om een passende show neer te zetten bij het thema van uw feest of evenement.

Wij werken vanuit Venlo maar komen graag naar Heerlen, waar er tal van prachtige feestlocaties zijn die uitermate geschikt zijn voor een driveinshow. Wij passen ons helemaal aan aan uw gewenste locatie en komen met onze DJ-bus naar u toe. Wij zorgen ervoor dat we altijd ruim op tijd aanwezig zijn en brengen alles mee wat er nodig is om een knalfeest neer te zetten. Om het feest compleet te maken hanteren we duidelijke all-in prijzen zodat u niet voor verassingen komt te staan.

Waarom een DJ van Disco Limburg huren voor uw (bruilofts)feest in Heerlen?

  • Een allround  DJ met ervaring met toch goedkope prijzen
  • Wij rekenen scherpe all-in prijzen voor een DJ in Heerlen.  Deze prijzen zijn zeer concurrerend en er komen geen onverwachte kosten meer bij. Wat wij heel belangrijk vinden is dat we open en eerlijk zijn over de prijzen die wij vragen voor onze shows. Ook de prijs zullen wij dus van te voren uitgebreid met u bespreken. Dus een goedkope DJ huren in Limburg kan! We bieden drie te boeken drive-inshow varianten met een vaste lage prijs en kunnen daarnaast maatwerk bieden als u andere wensen heeft.
  • Persoonlijke service

Persoonlijke service: altijd en overal

Voor uw ideale feest wilt u een DJ die bij u past. Als u bijvoorbeeld een DJ inhuurt op uw bruiloft is het belangrijk dat u een goed gevoel heeft bij diegene die de hele avond aanwezig is op de mooiste dag van uw leven. Daarom steken wij veel energie in onze persoonlijke klantgerichte service. Wij hebben een grote liefde voor muziek en een passie om er voor te zorgen dat u uw feest onvergetelijk wordt. Daarom gaan we altijd uitgebreid met u in overleg om helder te krijgen wat uw wensen zijn. We beginnen altijd met een oriënterende afspraak om duidelijkheid te krijgen over wensen en verwachtingen.

Het gaat om úw muzieksmaak en niet om die van ons
Natuurlijk hebben wij zelf een bepaalde muzieksmaak, maar deze voorkeur is volledig onbelangrijk op uw feest. Wij passen ons helemaal aan aan uw voorkeuren zodat u op uw eigen feest precies de muziek hoort waar u en uw gasten van houden. Wij hebben een uitgebreide muziekcollectie en zullen deze van te voren goed met u doorspreken. We zullen dus aan u vragen wat u zeker wel, en wat u ook zeker niet, wilt horen tijdens de avond. Zo kunnen we bijvoorbeeld een vast nummer afspreken voor de openingsdans op uw bruiloft. Wij zorgen ervoor dat de nummers die u kiest, en eventuele verzoeknummers tijdens het feest, worden samengevoegd tot een kloppende show.

Wij doen voor u het regelwerk met de (trouw)feestlocatie
U hoeft alleen maar de perfecte locatie uit te zoeken en te boeken, vervolgens zorgen wij voor de communicatie over de feestavond. Wij stemmen helder met het personeel af wat er wel en niet kan gedurende het feest. U kunt dus zorgeloos genieten van de voorpret. Voor de show nemen wij alles mee wat we nodig hebben, het enige wat we niet meenemen is stroom, we hebben dus wel een stopcontact nodig.

Ervaren DJ’s boeken in Heerlen en daarbuiten.
In de afgelopen jaren hebben we talloze feesten in verschillende stijlen van muziek voorzien. Door de ervaring die we door de jaren hebben opgedaan weten we precies hoe we de stemming erin kunnen krijgen. We hebben geleerd om op een bedrijfsfeest een andere stemming neer te zetten als op een chique bruiloft. Het maakt voor ons niet uit hoe groot uw gezelschap is, wij zorgen dat iedereen op de dansvloer staat!

Bekijk onze reviews en beoordelingen voor meer informatie
We hebben in de afgelopen jaren op heel veel feesten gedraaid en we vragen altijd onze klanten om feedback. Deze reviews hebben we gebundeld op onze website. Wij vinden het namelijk heel erg belangrijk dat onze klanten tevreden zijn. De beoordelingen van onze klanten kunt u hier vinden. Ook hebben wij van de Nederlandse Trouwbranche Organisatie in November 2016 het keurmerk Trouwen mogen ontvangen.

Wat biedt Disco Limburg met dj in Heerlen?

Wij willen er voor zorgen dat uw feest fantastisch wordt en dit doen we niet alleen op de avond zelf. Voorafgaand aan uw feestavond zijn wij al druk in de weer om er voor te zorgen dat het u aan niets ontbreekt. We beginnen met een aantal maanden voorafgaand aan het feest uitgebreid uw wensen in kaart te brengen. Het is voor ons mogelijk om op korte termijn al voor een knalfeest met dj te zorgen maar we hebben liever wat langer de tijd om de voorbereiding zorgvuldig te kunnen uitvoeren. Daarom plannen we het liefst een aantal maanden vooruit. Een paar maanden voor uw feest bespreken we met u wat uw wensen zijn en bekijken we open en eerlijk of wij de geschikte show voor u neer kunnen zetten. We bespreken ruwweg de tijdsindeling van uw feest en het moment wanneer we onze show op kunnen bouwen. Ook willen we graag wat informatie over uw gezelschap, zoals de groepsgrootte en de gemiddelde leeftijd. We nemen contact op met de locatie om de mogelijkheden te bespreken ten aanzien van onze drive in-show. Ook bespreken we op dit moment al de prijs met u, zodat u precies weet waar u aan toe bent en er geen onverwachte kosten meer bijkomen.

Als de grote dag is aangebroken zorgen wij ervoor dat we ruim op tijd aanwezig zijn op de locatie. We zorgen ervoor dat alles wat er nog moet gebeuren op tijd klaar is. We bouwen onze apparatuur op en we testen of alles naar behoren werkt. We calculeren altijd genoeg tijd in om eventuele storingen of onverwachte tegenvallers op te kunnen vangen. Zo kunnen we op het moment dat u de dansvloer op wilt direct beginnen.

Op het moment dat het feest begonnen is, zijn wij helemaal in ons element. We richten ons de hele avond helemaal op u en uw gasten en we voelen feilloos aan hoe we de sfeer kunnen beïnvloeden. We zorgen dat de juiste nummers gespeeld worden en dat het volume aangepast is aan de locatie en de stemming. De keuze van de muziek laten we ten eerste afhangen van uw wensen, maar we kunnen ook ingaan op verzoeknummers. We hebben waanzinnig veel muziek in ons assortiment maar we kunnen niet garanderen dat elk verzoeknummer beschikbaar is. We gaan passend om met de vraag naar verzoeknummers, indien u aangegeven hebt dat u bijvoorbeeld absoluut geen Nederlandstalige muziek wilt horen, zullen wij deze verzoekjes ook niet draaien. Wel gaan we op verzoekjes in die aansluiten bij uw muziekwensen. Verzoekjes die passen in uw muziekwensen draaien wij op een moment dat dit goed in de show past.

Wij willen uw feest nét dat beetje extra geven. Dit doen we door ons met een flexibele houding tot onze klanten te richten. We communiceren professioneel en transparant én we handelen hiernaar. Natuurlijk horen wij ook graag van onze klanten als ze minder tevreden zijn zodat wij onze service constant kunnen verbeteren. Heeft u al zin in het feest?

Wij bieden een goedkope DJ in Heerlen, voor uw bruiloft, bedrijfsfeest of evenement.

  • Duidelijkheid staat bij ons voorop. Daarom hebben wij 3 verschillende showopties met een vaste lage prijs. De prijzen die wij rekenen voor onze shows zijn altijd all-in prijzen waardoor u niet voor verassingen komt te staan. De volgende kosten zijn altijd gedekt door de all-in prijs.
  • Kilometervergoeding naar elke locatie in Limburg.
  • Op- en afbouw van onze show (gelijkvloers of met een lift te bereiken)
  • 4,5 uur passende muziek gedraaid door een ervaren DJ
  • Prachtig licht en uitstekend geluid

Alles uit de kast halen voor uw feest? Bij de show Uitgebreid kiest u voor witte hoogglans meubels, een indrukwekkende lichtshow en de perfecte sfeer. Zelfs op de meest exclusieve locaties voegen wij nét dat beetje extra toe. Bij de uitgebreide show bieden wij u nog een aantal exclusieve mogelijkheden aangepast aan uw wensen. De prijs van het uitgebreide pakket is wel enigszins afhankelijk van uw locatie.

Naast de drie pakketshows bieden wij ook discoshows op Maat. Wilt u iets speciaals? Wij gaan graag met u in gesprek om te kijken wat we voor u kunnen betekenen. Denk hierbij bijvoorbeeld aan een kermis, modeshow of misschien zelfs een vergadering. Neem vrijblijvend contact met ons om te kijken wat de mogelijkheden zijn.
Niet alleen in Heerlen, maar door heel Limburg hoeft u niet meer naar een DJ te zoeken.

Hoewel onze roots in Venlo liggen komen wij heel graag naar Heerlen om een spetterende show neer te zetten. Ook in de omgeving van Heerlen, zoals Kerkrade, Valkenburg, Landgraaf en Maastricht komen wij heel graag als DJ. In de loop van de jaren hebben we al talloze feesten mogen bezoeken in Zuid-Limburg. We hebben een uitgebreid overzicht van (trouw)locaties in Limburg, waar er prachtige feesten kunnen worden gegeven. Zoekt u liever in uw regio Sittard?

Wij hopen van harte dat we binnenkort plannen mogen gaan maken om een show te draaien op uw feest. Muziek zit in ons bloed, ons hart en onze vingers. En dit willen we graag met u delen. Onze DJ’s uit Venlo komen naar uw feest in Heerlen en bouwen een prachtige show op zodat u alleen nog maar hoeft te genieten. Wij zijn bereikbaar via info@discolimburg.nl of telefonisch via 06-24534448. Bekijk ook eens rustig de rest van onze website voor een sfeerimpressie van onze shows. Laat de voorpret maar beginnen!

I am a D.J., I am what I play
DJ – David Bowie