1

Goedkope DJ

Zoekt u een goedkope DJ in Sittard, Venlo  voor uw bruiloft of ander feest?

Sinds 1997 verzorgen wij op kleine en grote feesten muziek met een DJ en Discoshow in Limburg. Disco Limburg verhuurt DJ’s en driveinshows in geheel Limburg.. en daarbuiten. Een DJ kan zich makkelijk aanpassen aan uw groep gasten, en draait voor elk wat wils. De discjockey is van alle markten thuis en gebruikt een driveinshow. Huren van licht en geluid en de dj is bij Disco limburg all-in, zonder verborgen verassingen. U kunt een dj boeken voor uw bruiloft, bedrijfsfeest, huiskamer feest.

Vind hier meer informatie over DJ MissQQless

Vind hier meer informatie over DJ Harrie Bergh

Mag uw feest ook opgevrolijkt worden met een DJ die u hier kunt boeken?

Wij leveren DJ’s en driveinshows in samenwerking met partners en leveranciers. Dit resulteert in gemak voor u als klant, u vraagt, wij draaien. Kernpunten van Disco limburg zijn: flexibiliteit, kwaliteit in licht en geluid en door de te luisteren.. naar u en uw gasten.  Dit lijkt makkelijker dan het is. Het is meer dan luisteren alleen natuurlijk. De DJ houdt ook de groep gasten in de gaten en zziet welke invloed hij/zij heeft. Er zijn genoeg feesten waarbij de muziek wel wordt gewaardeerd maar juist op een lager volume. Zo komt het voor dat op een bruiloft het juist wenselijk is dat de DJ zich bescheiden opsteld. Een teken aan de wand hiervoor is bijvoorbeeld dat de ene helft van de famillie uit Roermond, en de andere helft uit Venlo komt. Anzich is dat niet ver, maar het komt voor dat de mensen elkaar nauwelijks kennen. Eigenlijk heb je dan 2 helften in de zaal. Het mooiste wat de DJ voor elkaar kan krijgen is dat de iedereen de gene van zich afschud en zich allemaal ten doel stelt er een leuke avond van te maken.

DJ huren voor élk feest in Limburg.

Wij zijn te vinden op bruiloften, schoolfeesten, bedrijfsfeesten, kermissen en jubilea en worden wij vaak geboekt met DJ. Wat uw doel ook is: wij gaan ervoor op élk feest. Zowel voor kleine als grote feesten hebben wij de muziek en technische oplossingen binnen handbereik. Disco Limburg gets the party going!.. de DJ in Venlo, in Maastricht en ga zo maar door. Een DJ voor een tuinfeest of grote tent, het maakt ons niets uit, en wordt u niet verrast. Duidelijk communicatie brengt uw vraag en ons aanbod naadloos bijelkaar.

Hoe gaat een boeking van een DJ in zijn werk?

Het start met  een eerste contact. U bespreekt uw muziekwensen met de DJ, duidelijkheid boven alles. Welke muziek wenst u? Welke muziek willen uw gasten? De Boeking van de DJ krijgt nu al vorm. Muziekstijlen die een professionele DJ kan draaien zijn breed: 60’s 70’s 80’s 90’s en jaren 0. Misschien wilt u juist een hippe DJ huren die uitsluitend de laatste hits kan draaien. Het is natuurlijk allemaal te bespreken.  Flexibiliteit is wat u van Disco Limburg mag verwachten. Voortduren kijkt de DJ of er een bepaalde muziekrichting past bij uw gasten. lees over het huren van een DJ in Venlo

Locaties voor uw bruiloft, bedrijfsfeest en ander evenement.
Wat is het toch mooi: De A73 van noord naar zuid. Dit zorgt ervoor dat de DJ vanuit Venlo binnen een 45 minuten in Maastricht als DJ muziek kan gaan draaien. De driveinshow wordt makkelijk opgebouwd in elke Limburgse plaats. Sittard en omgeving hebben mooie trouwlocaties, eigenlijk kan overal een discoshow met DJ gehuurd worden. Een DJ huren in Sittard, Venlo, Venray: het kan allemaal. Graag maken wij kennis met u. Veel locaties zijn ons bekend. Het enige wat wij vragen is stroom. Vaak is 1x 16 Ampere al genoeg om een complete driveinshow aan te sluiten. Dit komt door gebruikmaking van LED verlichting in alle mogelijke kleuren. Is uw feest in Heerlen: belt u ons dan ook voor het huren van een DJ.

Ook muziek voor uw bruiloft?

Zoekt u een DJ voor uw bruiloft in Limburg U bent voornemens om te gaan trouwen… gefeliciteerd! ? Dan bent u hier op het juiste adres. “Een goede voorbereiding is het halve werk” en als het op het huren van muziek met DJ voor uw bruiloft aankomt nemen wij dit graag voor onze rekening. De muziek die de DJ op uw Bruiloft kan draaien..
De DJ’s van Disco Limburg hebben jaren ervaring in  het verzorgen van bruiloften. Geen enkel feest is gelijk, daarom nemen we allerlei muzieksoorten mee.  Wenst u een swingend feest, of juist een rustige avond met goedgekozen achtergrond muziek? Graag horen wij uw doel van de avond. Natuurlijk kunt u verzoeknummers vantevoren doorgeven en kan de DJ kan op uw bruiloft ook verzoekjes draaien.
Juist doordat wij gespecialiseerd zijn in Limburg kent de DJ vaak uw feestlocatie voor de bruiloft. Heeft u nog geen locatie of catering voor bruiloft? Disco Limburg kan u voorzien van tips.

Kwaliteit in licht en geluid oftwel de driveinshow op uw bruiloft…
Licht en geluid zijn van ‘A kwaliteit’. We willen niets aan het toeval over laten. Dus geen krakende boxen die schel en hard klinken, overslaande cd’s of verblindende lampen.  De lichtshow wordt aangepast aan de ruimte, élke ruimte volstaat, wij bouwen op maat. De drive in show op  uw bruiloft is representatief en het geluid heeft een warme klank. Op uw bruiloft zal het volume door de DJ worden aangepast aan het moment van de avond.

Discoshows

De discoshows van Disco Limburg: representatief en goed klinkend.
De discoshows zijn opgebouwd als uw eerste gasten komen . De muziek die uw gasten wensen hoort er bij ons standaard bij. De DJ kan verzoekjes draaien en rekening houden met uw persoonlijke wensen.
Een driveinshow die u boekt kan bestaan uit 2 speakers tot een prachtige discoshow met lichtshow tot 2000 personen. Een discoshow is erg compleet,  zoals meerdere microfoons en aansluitmogelijkheden. Wij staan niet snel voor verassingen op uw feest.  Door gebruik te maken van  kwaliteits apparatuur zorgen wij dat de muziek ook mooi klinkt, en dat de ruimte gezellig verlicht wordt. Een stopcontact en af en toe een glas cola is wat wij aan u vragen: de rest verzorgen wij van a tot z. DJ Limburg met discoshow.

[contact-form-7 id=”30498″]