1

Karaoke DJ

DJ+drive-inshow+muziek+videoclips+karaoke= gezellig!

meezingen met hits die iedereen kent

Een groot scherm met daarop videoclips en karaoke? Een avond gezellig meezingen met hits die iedereen kent? De DJ draait allround muziek en uw gasten worden in de gelegenheid gesteld om mee te zingen met de Karaoke. Karaoke huren is een uitbreiding bij Disco Limburg. Wij verhuren de DJ met driveinshow en de Karaoke ligt dan in het verlengde.

U krijgt:
*complete drive ins how met 2 draadloze microfoons
* DJ Harrie Bergh
* Groot scherm met krachtige beamer (beamer aan de achterkant ipv. voorkant!)
* Karaoke videoclips en muziek videoclips

contactformulier

Leuk van u te horen, welkom. Graag leg ik uit wat een allround DJ op uw feest kan betekenen. U mag altijd even bellen om een vraag te stellen, en kan ik desgewenst contact met u opnemen. Ik reageer natuurlijk zo snel als mogelijk.

  • DD slash MM slash JJJJ
  • Vul dan uw telefoonnummer in.
Karaoke met Drive in show, die je huur bij Disco Limburg.
Het meezingen van diverse nummers blijft leuk om te doen. Een drive in show huren met elkaar. Ook doe je dan ook met wij werken niet met een groot LED scherm, maar met een groot doorzicht scherm met achter-projectie. Dat betekent dat de baemer aan de achterkant komt te staan. Dit zorgt ervoor dat wel 100 mensen de show kunnen meemaken aan rustig lopen kunnen doen naar de microfoon. Welke mensen ken je die van het bedrijf of welke met zangers je van de vereniging die als eerste mee zouden doen met de eerste nummers.
wordt niemand gedwongen om mee te komen zingen of om mee te doen met de avond. Maar iedereen wordt van harte uitgenodigd om de tekst mee te zingen, het herkennen van een dansje en een verzoekje in te dienen.
Hoe groot is de karaoke videocollectie van Limburg standaard?
Wij nemen ongeveer 1000 videoclips mee, al dan niet met tekst. Mocht er iemand niet direct mee willen zingen, is dat geen enkel punt, maar worden de allerleukste videoclips van toen en nu op het beeldscherm getoont. Videoclips huren is dan ook tegelijkertijd met het karaoke 70’s , 80’s en 90’s. Bent u wel eens op een verjaardag geweest waar spotify werd gebruikt? U kent dat wel. Tien mensen bepalen de playlist voor die avond en met een beetje pech… Dan zit u dan vast aan muziekstijl die u niet aanspreekt. . Op dat betreffende verjaardagsfeest zijn van tien mensen heel blij met de muziek en de rest van de aanwezige verveelt zich een beetje. Bij disco Limburg verzorgen we Karaoke ook altijd met een allround dj. U heeft u er altijd licht en geluid bij. Alles heel erg netjes. Dit zorgt voor een spetterend feest waarbij iedereen betrokken wordt, ook in Limburg, maar ook daar ver buiten met passie voor muziek. Organiseert u een feest in Heerlen of misschien in Maastricht Roermond, Venray? Ook dj met Karaoke in Venlo. Overal in Limburg.