1

Allround DJ huren in Limburg

Allround DJ huren in Limburg

Zoek je een allround DJ voor je bruiloft of feest? Je wilt natuurlijk dat je feest een topfeest is, waar gasten nog lang over napraten. Daarom is het belangrijk om voor een echte gangmaker te kiezen. Een DJ die aanvoelt welke muziek ervoor zorgt dat iedereen de tijd van zijn leven beleeft. Aangenaam kennis te maken. Mijn naam is Harrie Bergh en het gezicht achter de allround DJ waar jij naar op zoek bent om je feest tot een succes te maken. Ik draai al jaren op allerlei feesten als dj bruiloft of als gangmaker op bedrijfsfeestjes. Zo ben ik inzetbaar voor elk feest waar muziek onderdeel van uitmaakt. Dat doe ik in Limburg en daarbuiten, waarbij ik onderscheidend ben door ‘Be Different’ uit te dragen.

Allround DJ huren in Limburg?

Als dj bruiloft ben ik al jaren actief en ik heb dan ook al op ontelbare bruiloften mijn muzikale bijdrage geleverd. Niet alleen op de meest spetterende bruiloftsfeesten, maar ook tijdens recepties. Jullie geven invulling aan het huwelijksfeest naar eigen wensen en daar stem ik als dj bruiloft in Limburg de muzikale omlijsting op af. Wil jij een dj op je bruiloft in Limburg die het verschil maakt? Mij als dj boeken in Limburg is zo gebeurd, maar natuurlijk niet voordat je alle wensen hebt doorgegeven. Die zijn voor mij namelijk net zo belangrijk als voor jou. Daarom maak ik graag vrijblijvend kennis, waarbij je meteen inzicht krijgt in de prijzen en mogelijkheden. Telefonisch of persoonlijk, waar jij de voorkeur aangeeft. Liefde is een feestje!

DJ boeken in Limburg voor bruiloft, feest of allebei.

Zo is het mogelijk om op je bruiloft als dj in Limburg een complete feestavond te verzorgen. Of om tijdens de receptie op de achtergrond muziek te laten horen. Als bruiloft dj in Limburg ben ik heel flexibel. Daarom is het ook gewoon mogelijk om zowel tijdens de receptie als je bruiloftsfeest de muziek te regelen. Lijkt het je wat om er een echte discoshow van te maken? Ik ben graag van de partij om je droomfeest waar te maken. Licht en geluid huren hoeft niet apart, want dat zit bij mij als dj huren in Limburg in de prijs inbegrepen. Een drive-in show is helemaal compleet met muziek naar jullie smaak. Ik heb voor elke leeftijdscategorie muziek beschikbaar vanaf de jaren zestig tot en met de top 40. Voor wat betreft de muzikale invulling zijn er allerlei opties beschikbaar, variërend van basisshow tot een maatwerk show. Zo zijn onder meer onderstaande muzikale mogelijkheden beschikbaar:

Mogelijkheden:

• Achtergrondmuziek tijdens receptie
• Bruiloftsfeest met gezellige discoshow
Drive-in show

Muziek voor intieme sfeer
• Licht en geluid huren inclusief DJ
Basis show, complete show of uitgebreide show
• Maatwerk show
Perfect White show

Allround DJ boeken in Limburg: zo werkt het

Als je interesse hebt in mij als bruiloft dj in Limburg neem je als eerst vrijblijvend contact op. Tijdens deze eerste kennismaking is het mogelijk om een afspraak te maken voor een persoonlijke ontmoeting. Dat hoeft echter niet, want het is telefonisch ook mogelijk om je wensen te bespreken. Ik vertel je graag meer over alle mogelijkheden om mij als dj bruiloft in Limburg in te huren. Daarbij is er transparantie in de prijzen, zodat er geen onduidelijkheden ontstaan. Ga je akkoord met de offerte? Dan ben ik op je bruiloft van de partij om de muzikale omlijsting naar wens te vervullen.

Op de dag van het feest is er opbouwtijd nodig om de drive-in apparatuur op zijn plek te krijgen. Bovendien is het belangrijk dat er eerst een test volgt voordat het feest losbarst. Dat laat ik namelijk niet graag aan het toeval over. Het is niet per se nodig om vooraf de feestlocatie te bezoeken. Bij de keuze voor een complete drive-in show start de opbouw wel vroeg. Bijvoorbeeld in de middag al, maar deze praktische zaken komen natuurlijk allemaal in de bespreking aan de orde.

Kennismaking

Bovendien blijf ik contact onderhouden na de eerste kennismaking. Zo is het ook altijd mogelijk om in de voorbereiding nog wijzigingen of aanvullingen aan mij door te geven. Op het feest zelf is het belangrijk dat alles naar jullie wens is. Als het feest daarom vraagt, pas ik de muziek daarop aan, zoals het bijsturen van de volume of energie. Mijn ervaring als dj komt daarbij natuurlijk goed van pas en daardoor is het flexibel inspelen op de situatie ook mijn kracht.

Boek mij als allround DJ

om van jullie bruiloft een feest te maken om nooit te vergeten.

contactformulier

Leuk van u te horen, welkom. Graag leg ik uit wat een allround DJ op uw feest kan betekenen. U mag altijd even bellen om een vraag te stellen, en kan ik desgewenst contact met u opnemen. Ik reageer natuurlijk zo snel als mogelijk.

  • DD slash MM slash JJJJ
  • Vul dan uw telefoonnummer in.