1

DJ huren in Zuid Limburg voor bruiloft, tuinfeest en bedrijfsfeest.

Uw bruiloftsfeest met DJ in Zuid Limburg

Waagt u binnenkort de sprong en geeft u de liefde van uw leven het ja-woord? Dan mag een daverend feest natuurlijk absoluut niet ontbreken. Bij een knalfeest hoort natuurlijk ook de juiste muziek. Hiervoor bent u voor Disco Limburg aan het juiste adres. Disco Limburg werkt vanuit Venlo, maar zakt graag af naar het zuiden om ook in Zuid-Limburg de sfeer erin te brengen. Wij nemen alles mee om de feestavond compleet te maken. Wij zijn regelmatig te vinden in Maastricht, Heerlen en Sittard, wij maken graag een omweg voor u! Tijdens uw feest hoort u in het middelpunt te staan. De DJ’s van Disco Limburg zullen er dan ook altijd voor zorgen dat het úw feest wordt, en niet dat van ons. Hiervoor bieden wij persoonlijke, professionele en transparante service. Dit doen we door goed met elkaar af te stemmen welke sfeer er gewenst is. Daarnaast maken we duidelijke afspraken over de show en over de prijs. Een tevreden klant, daar doen we het voor. Heeft u interesse in het huren van een exclusief geluidsysteem? Klik HIER

contactformulier

Leuk van u te horen, welkom. Graag leg ik uit wat een allround DJ op uw feest kan betekenen. U mag altijd even bellen om een vraag te stellen, en kan ik desgewenst contact met u opnemen. Ik reageer natuurlijk zo snel als mogelijk.

  • DD slash MM slash JJJJ
  • Vul dan uw telefoonnummer in.

Feest DJ huren in Zuid-Limburg
Als u een DJ gaat huren van Disco Limburg, krijgt u direct veel meer dan een DJ alleen. De DJ’s hebben allemaal jarenlange ervaring en een hart voor muziek en feest. Daarnaast brengen wij een moderne DJ-booth en hoge kwaliteit geluid- en lichtapparatuur mee. Ook een sfeervolle aankleding is onderdeel van het pakket. De voorrijkosten, op- en afbouw en BTW berekenen wij vooraf in een duidelijke all-in prijs, zodat u niet voor verassingen komt te staan. De show duurt 4,5 uur en wordt helemaal aan uw wensen aangepast. Er zijn verschillende opties beschikbaar, variërend van eenvoudig tot zeer uitgebreid. Ook is het mogelijk een show helemaal op maat te maken, niets is ons te gek! Wilt u meer weten over onze mogelijkheden? Neem dan gerust vrijblijvend contact met ons op om de opties door te nemen. Wij zijn per email bereikbaar via info@discolimburg.nl of telefonisch via 06-24534448. Wij vinden het heel belangrijk om voorafgaand aan uw feest goede afspraken te maken, daarom gaan we altijd van te voren uitgebreid in gesprek met onze klanten. Zo zorgen we ervoor dat op de dag zelf, alles klopt.

DJ bedrijfsfeest huren in Zuid Limburg
Disco Limburg is niet alleen specialist in bruiloftsfeesten, maar is daarnaast ook veelzijdig in te zetten bij elke gelegenheid. Zo draaien we graag op themafeesten, kermissen, tuinfeesten en verjaardagen. Eigenlijk alles wat u wilt vieren, vieren wij graag met u mee. Als u gebruikt maakt van onze DJ’s kiest u voor kwaliteit en professionaliteit. Om onze service blijvend te verbeteren vragen wij altijd feedback van onze klanten. Wij staan in de startblokken om uw feest te gaan plannen en de muziek los te laten barsten. Als de dag van uw feest is aangebroken hoeft u niets meer te regelen, wij zorgen dat alles opgebouwd is, werkt en getest is. We hebben alleen een werkend stopcontact nodig. Wij verzekeren u een zorgeloze avond. Wat heeft u te vieren in Zuid-Limburg?