1

Bedrijfsfeest DJ huren met drive in-show

Bedrijfsfeest DJ huren in Limburg

wat kost een bruiloft dj lichtshow geluid gebouw sur meuse

Het beste bedrijfsfeest met dj organiseert u met Disco Limburg!

Wanneer u een feest voor uw bedrijf opzet, wilt u natuurlijk dat alles uitstekend is geregeld. Niet alleen moet de deejay lekkere plaatjes draaien, ook licht en geluid moeten in orde zijn. Het laatste wat u wilt is dat het feest niet aan de verwachtingen voldoet, en collega’s en andere genodigden voor het einde al weer snel vertrokken zijn. Om zeker te zijn van een geslaagde feestavond, kunt u de invulling van uw personeelsfeest met muziek daarom beter overlaten aan een professional. Disco Limburg is te boeken voor Heerlen, Roermond, Sittard, Venlo, Venray en natuurlijk ook voor alle omliggende plaatsen.

 

Bedrijfsborrel met achtergrondmuziek

Bij het huren van een dj via Disco Limburg komen uw eigen wensen op de eerste plaats. Het ene bedrijf wil een party met bekende nummers van de afgelopen jaren, terwijl bij andere feesten van de zaak de nadruk juist moet liggen op de dancehits uit de jaren 90. Maar het feest hoeft zich natuurlijk niet altijd op de dansvloer af te spelen. Ook wanneer u een bedrijfsborrel met achtergrondmuziek wilt organiseren, kunnen wij u van dienst zijn. Onze diskjockey maakt er dan een meer onderhoudend feest van, waarbij het geluid zachter staat afgesteld. Zo kunnen uw gasten gezellig met elkaar praten of ongestoord netwerken.Neem contact op via  telefoonnummer 06-2453448 of via het online formulier.

Licht- en muziekverzorging voor alle personeelsfeesten

Disco Limburg staat garant voor misschien wel de belangrijkste aspecten van het feest voor uw personeel of de informele meeting met uw zakenrelaties. Behalve het leveren van een diskjockey voor het draaien van de muziek, verzorgen wij namelijk ook het licht en het geluid. Of u nu van plan bent om een klein en feestelijk samenzijn te organiseren, of een spetterende party van de zaak in gedachten heeft. Disco Limburg maakt het feest compleet met bijpassende plaatjes en een functionele lichtshow. U huurt bij ons dus altijd een deejay inclusief licht en geluid, zodat u deze essentiële onderdelen in één keer regelt.

Drive-in show met diskjockey voor uw bedrijfsfeest

Als uw bedrijf een jubileum heeft of een andere belangrijke mijlpaal heeft behaald, is dat natuurlijk een uitgelezen moment voor een groot personeelsfeest. U kunt dan bijvoorbeeld een discoshow bij ons huren om uw medewerkers een onvergetelijke feestavond te bezorgen. Vanzelfsprekend kunt u er via Disco Limburg een dj naar keuze bij boeken. De draaistijlen en het repertoire waar onze diverse diskjockeys zich op hebben toegelegd zijn zeer gevarieerd. Hierdoor is het geen enkel probleem om een geschikte kandidaat in onze verhuur te vinden die op uw feest de toon kan zetten met de juiste muziekkeuze. Lees meer over het huren van een goedkope DJ voor uw bedrijfsfeest.

 

Party van de zaak: van classic hits tot moderne beats

Het maakt dus niets uit waar uw muzikale voorkeur of die van uw personeelsbestand naar uitgaat. Via Disco Limburg kunnen het licht, het geluid en de muziekverzorging altijd perfect worden afgestemd op het bedrijf en het feest. Daarbij gaan onze dj’s natuurlijk uit van de vooraf aangegeven wensen, maar letten ze tevens op het feestpubliek. De kunst is om ongemerkt voor alle aanwezigen te draaien, van classic pop- en rockhits tot hedendaagse beats en dancetracks. Dankzij de jarenlange ervaring en uitgebreide platencollecties van onze diskjockeys, kunt u de muziekverzorging zonder meer aan hen overlaten.

Zoeken en boeken van DJ voor uw personeelsfeest

Heeft u interesse om uw bedrijfsborrel in Venray of Sittard op te luisteren met rustige achtergrondmuziek? Of heeft u muziek, licht en geluid nodig voor een spectaculair bedrijfsfeest in Roermond of Heerlen? Met Disco Limburg uit Venlo komt het in alle plaatsen in Limburg voor elkaar. Voor de verhuur gaan we eerst rond de tafel om de belangrijkste zaken met u door te nemen, zodat we er een gezellig feestje van kunnen maken of een professionele drive-in show voor uw bedrijf kunnen organiseren. In ons bestand kunt u snel en gemakkelijk zoeken naar de diskjockey die aan uw muziekwensen voldoet. Eigenaar Harrie Bergh uit Venlo rijdt als DJ door de hele provincie. Bedrijfsfeest DJ huren Limburg?  Boek met een gerust hart ons.

Links:

goedkope dj huren voor Bedrijfsfeest

Wat zeggen klanten over Disco Limburg?

contactformulier

Leuk van u te horen, welkom. Graag leg ik uit wat een allround DJ op uw feest kan betekenen. U mag altijd even bellen om een vraag te stellen, en kan ik desgewenst contact met u opnemen. Ik reageer natuurlijk zo snel als mogelijk.

  • DD slash MM slash JJJJ
  • Vul dan uw telefoonnummer in.