1

Feest DJ Sittard boeken voor bruiloft en bedrijfsfeest

DJ huren in Sittard voor bruiloft, bedrijfsfeest en ander feest, met drive-inshow

Complete muziekverzorging met dj voor  uw bruiloft, bedrijfsfeest  en jubileum in Sittard?

Heeft u binnenkort iets te vieren in Sittard en wilt u iedereen op de dansvloer krijgen? Wij, de DJ’s van Disco Limburg, komen Fgraag vanuit Venlo naar u toe met drive in show om uw feest onvergetelijk te maken. Wij passen ons helemaal aan uw wensen aan en zorgen ervoor dat er de hele avond, de juiste muziek, op het juiste volume zal draaien.

Ten eerste stel ik me graag aan u voor. Ik ben Harrie Bergh, eigenaar van Disco Limburg en DJ in hart en nieren. Samen met mijn zeer enthousiaste team van DJ’s, licht- en geluidstechnici verzorg ik sinds 2017 de muzikale aankleding van feesten in Limburg. Ondanks dat mijn bedrijf steeds groter wordt vind ik het heel belangrijk om persoonlijk contact te hebben met mijn klanten. Ik zal daarom altijd uitgebreid met u in gesprek gaan over uw wensen en voorkeuren. Door onze jarenlange ervaring voelen wij tijdens uw feest feilloos aan hoe we de juiste sfeer kunnen neerzetten, dit doen we uiteraard volledig naar uw wens. Wij maken uw feest graag persoonlijk.

Met onze drive ins how komen we op veel verschillende soorten feesten. Wij worden vaak geboekt voor bruiloften, maar dit is zeker niet onze enige mogelijkheid. Wij komen bijvoorbeeld ook graag op uw bedrijfsfeest of jubileum, voor een spetterende show. Heeft u binnenkort een ander feest of een evenement in Heerlen waar u goed een DJ kunt gebruiken? Wij nodigen u graag uit om vrijblijvend in gesprek te gaan over de mogelijkheden die wij kunnen bieden tijdens uw show.

Wij willen er voor zorgen dat u tijdens uw feest kunt genieten zonder bezig te moeten zijn met regelwerk. Voorafgaand aan en tijdens uw feest zorgen wij voor alle organisatie, zodat u onbezorgd kunt genieten. Wij hebben uitgebreid contact met het personeel van de locatie waar uw feest plaats zal vinden. Wij vinden het heel belangrijk om van te voren goed af te kunnen stemmen wat de mogelijkheden zijn en hoe we samen met de locatie de avond tot in de puntjes voor u kunnen verzorgen. Wij brengen alles mee om een perfecte show neer te zetten, we hebben alleen een stopcontact van 16 ampère nodig om onze apparatuur aan te kunnen sluiten. Bij voorkeur zit dit stopcontact binnen een straal van 10 meter vanaf de DJ opstelling. Om een spetterende show neer te kunnen zetten beperken wij ons niet tot alleen het draaien van muziek. Wij brengen ook een lichtinstallatie mee om de show van een flinke dosis sfeer te voorzien en we zorgen voor de aankleding met prachtig kleurgebruik.

Wij komen graag naar Sittard vanuit onze thuisbasis in Venlo. In Sittard zijn verschillende locaties waar wij regelmatig als dj komen om de boel op stelten te zetten. Wij stappen in onze DJ-bus en komen naar u toe inclusief alle materialen die we nodig hebben. We zijn altijd ruim op tijd aanwezig en beginnen voor de show al met opbouwen. Om het niet te ingewikkeld te maken hanteren wij duidelijke all-in prijzen. Wat ons betreft kan uw feest beginnen!

Een DJ van Disco Limburg huren voor uw feest in Sittard, natuurlijk!

Wij regelen alles met uw (trouw)feestlocatie
U hoeft alleen maar de perfecte locatie uit te zoeken en te boeken, vervolgens zorgen wij voor de communicatie over de feestavond. Wij stemmen helder met het personeel af wat er wel en niet kan gedurende het feest. U kunt dus zorgeloos genieten van de voorpret. Voor de show nemen wij alles mee wat we nodig hebben, het enige wat we niet meenemen is stroom, we hebben dus wel een stopcontact nodig.

Een goedkope DJ en toch kwaliteit
Wij rekenen scherpe all-in prijzen voor een DJ in Heerlen. Onze prijzen liggen tussen € 375,- voor een basisshow tot € 925,- voor een zeer uitgebreide drive-inshow. Deze prijzen zijn scherp en er komen geen onverwachte kosten meer bij. Wat wij heel belangrijk vinden is dat we open en eerlijk zijn over de prijzen die wij vragen voor onze shows. Ook de prijs zullen wij dus van te voren uitgebreid met u bespreken. Dus een goedkope DJ huren in Limburg kan! We bieden drie driveinshow varianten met een vaste lage prijs en kunnen daarnaast maatwerk bieden als u andere wensen heeft.

DJ’s met ervaring boeken

In april 2017 vierden wij ons eigen feestje, ter gelegenheid van ons 10 jarig bestaan. In de afgelopen tien jaar hebben we talloze feesten in verschillende stijlen van muziek voorzien. Door de ervaring die we door de jaren hebben opgedaan weten we precies hoe we de stemming erin kunnen krijgen. We hebben geleerd om op een bedrijfsfeest een andere stemming neer te zetten als op een chique bruiloft. Het maakt voor ons niet uit hoe groot uw gezelschap is, wij zorgen dat iedereen op de dansvloer staat!

U kiest voor persoonlijke service
Voor uw ideale feest wilt u een DJ die bij u past. Als u bijvoorbeeld een DJ inhuurt op uw bruiloft is het belangrijk dat u een goed gevoel heeft bij diegene die de hele avond aanwezig is op de mooiste dag van uw leven. Daarom steken wij veel energie in onze persoonlijke klantgerichte service. Wij hebben een grote liefde voor muziek en een passie om er voor te zorgen dat u uw feest onvergetelijk wordt. Daarom gaan we altijd uitgebreid met u in overleg om helder te krijgen wat uw wensen zijn. We beginnen altijd met een oriënterende afspraak om duidelijkheid te krijgen over wensen en verwachtingen.

Bekijk onze reviews en beoordelingen voor meer informatie
We hebben in de afgelopen jaren op heel veel feesten gedraaid en we vragen altijd onze klanten om feedback. Deze reviews hebben we gebundeld op onze website. Wij vinden het namelijk heel erg belangrijk dat onze klanten tevreden zijn. De beoordelingen van onze klanten kunt u hier vinden. Ook hebben wij van de Nederlandse Trouwbranche Organisatie in November 2016 het keurmerk Trouwen mogen ontvangen.

Het gaat om ú en niet om ons
Natuurlijk hebben wij zelf een bepaalde muzieksmaak, maar deze voorkeur is volledig onbelangrijk op uw feest. Wij passen ons helemaal aan aan uw voorkeuren zodat u op uw eigen feest precies de muziek hoort waar u en uw gasten van houden. Wij hebben een uitgebreide muziekcollectie en zullen deze van te voren goed met u doorspreken. We zullen dus aan u vragen wat u zeker wel, en wat u ook zeker niet, wilt horen tijdens de avond. Zo kunnen we bijvoorbeeld een vast nummer afspreken voor de openingsdans op uw bruiloft. Wij zorgen ervoor dat de nummers die u kiest, en eventuele verzoeknummers tijdens het feest, worden samengevoegd tot een kloppende show.

Een goedkope DJ in Sittard, voor uw bruiloft, bedrijfsfeest of evenement.

Wij willen graag duidelijke prijzen hanteren. Daarom hebben wij diverse showopties met een vaste lage prijs. De prijzen die wij rekenen voor onze shows zijn altijd all-in prijzen waardoor u niet voor verassingen komt te staan. De volgende kosten zijn gedekt door de all-inprijs:

  • Op- en afbouw van onze show (gelijkvloers of met een lift te bereiken)
  • 4,5 uur passende muziek gedraaid door een ervaren DJ
  • Prachtig licht en uitstekend geluid.
  • Kilometervergoeding naar elke locatie in Limburg.

De Basisshow is geschikt voor een klein publiek (tot maximaal 50 personen) in een huiskamer, café of kantine. Pakt u uw feest wat groter aan? Dan kunt u het best kiezen voor onze Complete show. Met deze optie kiest u voor perfect geluid van Electrovoice zodat we het volume flink omhoog kunnen draaien. We maken onze witte DJ-booth af met een modern aluminium voorfront voor een nette look. Deze show is geschikt voor groepen tot 120 personen. Alles uit de kast halen voor uw feest? Bij de show Uitgebreid kiest u voor witte hoogglans meubels, een indrukwekkende lichtshow en de perfecte sfeer. Zelfs op de meest exclusieve locaties voegen wij nét dat beetje extra toe. Bij de uitgebreide show bieden wij u nog een aantal exclusieve mogelijkheden aangepast aan uw wensen. Naast de drie pakketshows bieden wij ook Shows op Maat. Wilt u iets speciaals? Wij gaan graag met u in gesprek om te kijken wat we voor u kunnen betekenen. Denk hierbij bijvoorbeeld aan een kermis, modeshow of misschien zelfs een vergadering. Neem vrijblijvend contact met ons om te kijken wat de mogelijkheden zijn of bekijken de prijzen van de verschillende shows.

Wat kan Disco Limburg u bieden?
Wij zorgen ervoor dat uw feest fantastisch wordt en dit doen we niet alleen op de avond zelf. Ver voordat uw feestavond begint zijn wij al druk in de weer om er voor te zorgen dat het u aan niets ontbreekt. We beginnen met een aantal maanden voorafgaand aan het feest uitgebreid uw wensen in kaart te brengen. Het is voor ons mogelijk om op korte termijn al voor een knalfeest te zorgen maar we hebben graag wat langer de tijd om de voorbereiding zorgvuldig te kunnen uitvoeren. Daarom plannen we het liefst een aantal maanden vooruit. Een aantal maanden voor uw feest bespreken we met u wat uw wensen zijn en bekijken we open en eerlijk of wij de geschikte show voor u neer kunnen zetten. We bespreken ruwweg de tijdsindeling van uw feest en het moment wanneer we onze show op kunnen bouwen. Ook willen we graag wat informatie over uw gezelschap, zoals de groepsgrootte en de gemiddelde leeftijd. We nemen contact op met de locatie om de mogelijkheden te bespreken ten aanzien van onze drive-in show. Natuurlijk bespreken we op dit moment ook al de prijs met u, wel zo duidelijk.
Op de dag van uw feest zijn wij al vroeg aanwezig. We zorgen ervoor dat alles wat er nog moet gebeuren op tijd klaar is. We bouwen onze apparatuur op en we testen of alles naar behoren werkt. We calculeren altijd genoeg tijd in om eventuele storingen of onverwachte tegenvallers op te kunnen vangen. Zo zorgen we ervoor dat als het feest moet losbarsten, wij er helemaal klaar voor zijn.

Als de show dan eindelijk begonnen is, zijn wij helemaal in ons element. Wij richten ons de hele avond helemaal op u en uw gasten en we voelen feilloos aan hoe we de sfeer kunnen beïnvloeden. De keuze van de muziek laten we ten eerste afhangen van uw wensen, maar we kunnen ook ingaan op verzoeknummers. We hebben waanzinnig veel muziek in ons assortiment maar we kunnen niet garanderen dat elk verzoeknummer beschikbaar is. We gaan passend om met de vraag naar verzoeknummers, indien u aangegeven hebt dat u bijvoorbeeld absoluut geen Nederlandstalige muziek wilt horen, zullen wij deze verzoekjes ook niet draaien. Verzoekjes die passen bij uw smaak, passen wij graag in onze show in.
Wij willen uw feest nét dat beetje extra geven. Heeft u al zin in een feestje?

In Sittard, maar ook in de rest van Limburg hoeft u niet meer naar een DJ te zoeken
Onze thuisbasis is Venlo maar wij komen heel graag naar Sittard om een spetterende show neer te zetten. Ook in de omgeving van Sittard, zoals Echt, Geleen, Brunssum en Heerlen komen wij heel graag. In de loop van de jaren hebben we al talloze feesten mogen bezoeken in Midden-Limburg. We hebben een uitgebreid overzicht van (trouw)locaties in Limburg, de een nog mooier dan de andere, kiest u maar!

Muziek zit in ons bloed, ons hart en in onze vingers. En dit willen we meer dan graag met u delen. Onze DJ’s uit Venlo komen naar uw feest in Sittard en bouwen een prachtige show op zodat u alleen nog maar hoeft te genieten. Wij zijn bereikbaar via info@discolimburg.nl of telefonisch via 06-24534448. Kijk ook eens rustig rond op de rest van onze website om een idee te krijgen van onze service en shows. Wij kunnen niet wachten!