1

Locaties

een Spetterende avond met een goedkope DJ op elke locatie in Noord- Midden- en Zuid Limburg

Een schoolfeest, bruiloft of bedrijfsevenement is niet compleet zonder muziek. 100% feest of dansgarantie? Met 20 jaar ervaring roepen wij dit niet zomaar. Van achtergrondmuziek bij een receptie tot opzwepende beats, wij doen ons best om iedereen aan het dansen te krijgen.  Ook voor een geslaagde karaoke avond, met een goede DJ en drive-inshow is uw evenement pas helemaal compleet. Disco Limburg biedt een partydeejay compleet met verhuur van apparatuur en lichtshow geheel op maat. Wij brengen de disco naar u toe, dus of het evenement nu in Sittard, Maastricht, Venlo, Echt of Roermond plaatsvindt, wij zijn ook van de partij om uw feest te laten slagen

Voor een bruiloft zijn er in Limburg veel mooie locaties te vinden. Klik hier voor de trouwfeestlocaties.

Licht & geluid huren in Limburg

Een party is pas helemaal compleet met muziek en licht. Wij bieden complete shows, die wij verhuren voor elke gelegenheid. Kiest u bijvoorbeeld voor een van onze drive-in shows dan kunnen wij u een heel compleet plaatje bieden, met een DJ die weet hoe hij de mensen aan het dansen krijgt en door het draaien van passende muziek. Maar ook het verzorgen van goede lichteffecten en discoverlichting zorgt ervoor dat de sfeer er lekker snel in zit. Maar wij doen nog meer. Wij doen namelijk ook aan licht en geluid verhuur voor verschillende evenementen. Denk hierbij aan de muzikale omlijsting en goede verlichting van een Lustrum of de sportdag van uw bedrijf of schoolfeest. De DJ staat dan ook klaar om verschillende activiteiten aan elkaar te praten of om achtergrondmuziek te bieden tijdens een quiz. Licht en geluid verhuur doen wij door heel Limburg, dus ook in Venray, Sittard en Heerlen.

Neem eens vrijblijvend contact met ons op en wij helpen u graag verder met het plannen van uw feest met discoshow verhuur en DJ in alle plaatsen in Noord en Midden Limburg, maar omdat er vele plaatsen in Zuid Limburg bezaaid zijn met kastelen, mooie restaurants, en andere locaties komen wij dus in de gehele Provincie.

De meeste boekingen met DJ krijgen wij uit:

Wilt u een DJ huren in Noord-Limburg?


DJ voor uw bruiloft boeken in Midden-Limburg?


Zoekt u een DJ voor bruiloft of bedrijfsfeest in Zuid-Limburg?

Disco party verhuur

Omdat wij graag een evenement op maat met u maken, kijken we graag samen met de deejay naar uw wensen als het gaat om muziek en licht. Wie zijn uw gasten en welke muziek past daar het beste bij? En natuurlijk kijken wij samen met u naar de locatie. De disco verhuur is eenvoudig aan te passen aan iedere plek, van boerenfeestschuur tot een weids strand of een aula. Zo kunnen we zelfs een discofeest met u geven in uw achtertuin, wij passen hier gewoon de apparatuur op aan, zodat u geniet van het beste geluid. Of het nu om een grote locatie gaat of een kleinere, samen met de deejay zoeken we de beste spullen uit voor een geslaagd evenement. Wij verzorgen ook de verhuur voor een spetterende karaokeparty, ideaal om een bedrijfsuitje of een sportdag mee af te sluiten.

Wilt u meer weten over de disco verhuur van licht en geluid en andere mogelijkheden voor uw evenement? Via de contactpagina kunnen wij u direct helpen met het plannen van uw spetterende bruiloft, bedrijfs- of schoolfeest met dj in Heerlen, Roermond, Echt of Sittard of elke andere plaats in Limburg!

Lees meer over het huren van een DJ in de regio Venlo voor uw bruiloft

 

Wat kost het huren van een DJ?

Deze vraag wordt vaak gesteld. Wellicht kent u al iemand die enthousiast is om het feest voor u verzorgen qua muziek. Ook dit kunnen we ondersteunen met licht en geluid, mocht u hiervoor willen kiezen. De aardige buurjongen kost waarschijnlijk wat minder en kan toch al iets leuks neerzetten. U voelt een klein cynisch toontje aankomen.. Een professional kost eenmaal  geld. Precies hetzelfde als een timmerman, een loodgieter of tandarts. U heeft een bepaalde verwachting qua uitstraling van de discoshow oftewel drive in-show, en hoe uw DJ uw gasten op de dansvloer krijgt.  Kosten voor het huren van een DJ in Limburg zijn bij mij direct duidelijk op de website vermeld. U zult merken dat dit een scherpe all-in prijs is voor alle werkzaamheden voorafgaand het feest, de avond zelf, en natuurlijk de vergoeding voor het licht en geluid. Meer lezen over een goedkope dj?