1

Verhuur van een DJ

Bent u op zoek naar de verhuur van een DJ?

Disco Limburg is u graag van dienst bij het verhuren van een DJ. Wij zorgen ervoor dat u een onvergetelijk avond zult hebben, met een volledig verzorgde show. Onze DJ’s hebben jarenlange ervaring en weten altijd de juiste snaar te raken. Als u kiest voor een DJ van Disco Limburg bent u verzekerd van een 4,5 uur durende show, die uw gasten van jong tot oud op de dansvloer zal krijgen. Wij vinden een fantastisch feest, het mooiste wat er is. Wij hebben van onze grootste hobby, ons vak kunnen maken en daarom genieten wij telkens opnieuw van elk feest, ongeacht doelgroep, leeftijd en muzieksmaak. Wij willen het feestbeest in uw gasten losmaken en iedereen meeslepen in onze show. Meer weten over locaties?

Zorgeloos, een goedkope DJ huren met gevoel voor sfeer

Wij draaien niet alleen swingende plaatjes, wij vinden het bieden van goede service minstens zo belangrijk. U hoeft niets te doen, wij brengen alle apparatuur mee en zorgen voor een sfeervolle aankleding. Het enige wat we nodig hebben is een stopcontact om onze DJ-booth op aan te sluiten. Wij nemen u de zorgen uit handen zodat u alleen nog maar hoeft te genieten, dansen en feesten. Natuurlijk passen we ons helemaal aan aan uw muzieksmaak en wensen. lees meer over het huren van een goedkope dj.

Als vanzelf

Muziek brengt rust, laat je leven, ontroert en laat je dansen of stralen. Dat gaat als het goed is allemaal vanzelf. Ons gevoel van timing is daarbij cruciaal, net als het aanvoelen van een zaal. Wij kennen geen vast repertoire, maar sturen ter plekke bij: op het ritme van uw feest. Zodat de muziek optimaal bijdraagt aan de belevenis van uw gasten.

U vraagt…

…wij draaien! Weet u precies wat u wilt horen, of zoekt u nog naar de juiste sfeer? We denken graag met u mee, voor de ideale samenstelling van muziek, licht en geluid voor uw feest. Disco Limburg wil meer zijn dan een betrouwbare partner voor iedereen die een DJ en drive-inshow wil huren. Wij willen u de allerbeste basis geven voor een gezellige tijd met uw gasten!

DJ verhuur met licht en geluid

Een feestend hart. Disco Limburg is gegroeid vanuit een liefde voor muziek en een feestend hart. Al meer dan 12 jaar mogen wij meegenieten van bijzondere momenten uit het leven van onze klanten. Wij zijn ons er van bewust dat het ongelofelijk belangrijk is om hier met respect, professionaliteit en een positieve blik mee om te gaan. Wij gaan daarom altijd uitgebreid met onze klanten in gesprek zodat we op de feestavond zelf precies weten wat onze klant graag wil. Zo slaan wij de plank nooit mis! Disco Limburg geeft uw avond nét dat beetje extra feestvreugde.

[contact-form-7 id=”30498″]