1

dj tuinfeest huren in limburg

DJ tuinfeest huren in Limburg

In deze tijd merk ik dat feesten steeds intiemer worden. Het organiseren van een tuinfeest met dj is dan een goed plan. Het is voorgekomen dat ik in een kleine buurt van rijtjeswoningen terecht kwam en daar mijn discoshow kon opbouwen. Natuurlijk raadt u het al: geluidsoverlast.  Het valt wel te doen als u een grotere tuin bezit, de buren uitnodigen en dus niet in een dichtbevolkte buurt woont. De muziek hoeft echt niet kneiterhard te staan om het toch een leuke avond te hebben.

Voordelen tuinfeest met dj:
 • U heeft minder kosten aan bijvoorbeeld drank en personeel.
 • Muziek kan evengoed mooi worden opgebouwd, het heet niet voor niets drive in show
 • Sfeer kan losser zijn dan in een statige locatie, er wordt dus meer informeel contact gelegd tussen de gasten
 • Binnenshuis is een zone die makkelijker gebruikt kan worden door kinderen en ouderen, dus uit de drukte als nodig.
dj tuinfeest
Zijn er dan ook nadelen of overwegingen te benoemen bij het organiseren van een tuinfeest?
 • Weersbestendigheid, huur een tent die stevig is.
 • Ondergrond: wordt het een modderpoel bij regenval? Is de ondergrond vlak?
 • Stroomvoorziening, er wordt vaak veel aangesloten: koelkasten, koelingen en licht en geluid
 • Geluidsoverlast: informeer buren en directe omgeving. Geluid draagt soms best ver.

Heeft een DJ bijzondere wensen als u een tuinfeest organissert?

Ja, wel een paar.  Om een drive in show op te bouwen wordt er wat gesleept met de onderdelen van licht en geluid natuurlijk. Vaak heb ik gezien dat de parkeerplaats die u in gedachten had toch opeens beset is door bijvoorbeeld de wc wagen of de auto van iemand die niet had gezien dat de parkeerplaats vrij diende te zijn. Ook zie ik van catering druk in de weer met het uit- en inladen van spullen. Dit gaat allemaal goed samen hoor, maar het is een klein puntje om rekening mee te houden. Als u een DJ wil huren voor het tuinfeest, dan is het vaak raadzaam om wat vaker persoonlijk contact te hebben om alles door te nemen.

Welke drive in show adviseer ik om te huren?

Vaak is dit de basis drive in show, aangevuld met extra verlichting in de tent. Dit zorgt voor een kleurrijke en gezellige sfeer. Soms zijn de feesten groter,  en neem ik een zwaardere geluidsinstallatie mee naar de locatie. Vaak biedt ik dan de complete drive in show aan met extra verlichting, tegen een extra aantrekkelijke prijs.

Ook voor het huren van DJ in de huiskamer kunt u bij ons terrecht.

[contact-form-7 id=”30498″]

In welke plaatsen in Limburg kom ik vaker als DJ  op een tuinfeest?
 • Tuinfeest in Roermond: discoshow met licht en geluid, natuurlijk dj met sfeer!
 • Tuinfeest  Venlo: dicht bij huis en op vele adressen reeds opgetreden.
 • Tuinfeest  Heerlen: hier komen we iets minder met drive-in show.
 • Tuinfeest Sittard: heel toevallig wordt hier vaker georganiseerd waar we als DJ boeken.
 • Tuinfeest Venray: mooie tentverlichting verhuren wij vaker hier, neem vrijblijvend contact op.

Venlo: Thuis Feesten In Eigen Stad

Venlo, een stad die als thuis voelt voor mij als DJ, heeft mij al vele malen mogen verwelkomen op diverse tuinfeesten. Als DJ is het een voorrecht om in je eigen stad op te treden, en Venlo biedt talloze mogelijkheden voor bruisende evenementen. Mijn discoshow komt hier tot leven te midden van de vrolijke sfeer die Venlo kenmerkt. Met de combinatie van opzwepende beats en interactieve entertainment zorg ik ervoor dat elk tuinfeest in Venlo in het geheugen gegrift blijft.

Naast Venlo liggen enkele omliggende dorpen die net zo enthousiast zijn over mijn optredens. Het pittoreske Blerick, bekend om zijn charmante straten en gezelligheid, is een ideale plek voor een intiem tuinfeest. Ook het historische Tegelen, waar moderne muziek en traditionele architectuur samensmelten, en het gastvrije Grubbenvorst zijn plaatsen waar ik met mijn DJ-set een unieke sfeer kan creëren.

Heerlen: Een Minder Frequente, Maar Unieke Beleving

Hoewel ik in Heerlen minder vaak met mijn drive-in show verschijn, is elke verschijning hier een bijzondere gebeurtenis. Heerlen heeft zijn eigen charme en karakter, en als DJ is het een uitdaging om hier de juiste sfeer te creëren. Mijn focus ligt op het perfect afstemmen van mijn muziek op de unieke ambiance van elk tuinfeest in Heerlen, zodat gasten worden meegenomen op een muzikale reis die ze niet snel zullen vergeten.

Sittard: Waar Toeval Herhaaldelijk Kansen Biedt

Het is opmerkelijk hoe het toeval werkt: in Sittard worden vaker tuinfeesten georganiseerd waar ik als DJ mag optreden. Deze stad lijkt een speciale band met mijn muziek en entertainment te hebben, en ik ben er altijd blij om mijn discoshow naar deze plek te brengen. Met een uitgebreid repertoire en een scherp gevoel voor de juiste muzikale stemming, zorg ik ervoor dat elk tuinfeest in Sittard een onvergetelijke ervaring wordt.

Venray: Verlichting Die De Nacht Verheldert

In Venray krijgen tuinfeesten een extra dimensie dankzij de mooie tentverlichting die ik vaak verhuur. De manier waarop licht de sfeer kan transformeren, is werkelijk opmerkelijk. Als DJ begrijp ik het belang van visuele elementen en hoe ze de algehele ervaring kunnen verbeteren. De combinatie van opwindende muziek en prachtig verlichte omgevingen maakt van elk tuinfeest in Venray een magisch spektakel.

Wil je je eigen tuinfeest in één van deze prachtige Limburgse steden omtoveren tot een onvergetelijke gebeurtenis? Neem dan vrijblijvend contact op om de mogelijkheden te bespreken. Of het nu gaat om een discoshow met licht en geluid, een sfeervolle DJ-set of adembenemende tentverlichting, ik sta klaar om van jouw tuinfeest een bruisend festijn te maken. Samen kunnen we de perfecte sfeer creëren die je gasten nog lang bij zal blijven.