1

DJ MissQQless

Prijswinnend DJ MissQQless

Met gepaste trots willen we een van onze opkomende DJ’s aan u voorstellen. Manon Jacobs, oftewel DJ MissQQless, is een van de spraakmakende DJ’s van Disco Limburg. DJ MissQQless kan uw feest waanzinnig maken door haar muzikale stempel te drukken op uw avond. Samen met ons professioneel team van licht- en geluidtechnici zorgt ze ervoor dat alles tot in de puntjes geregeld is. De hele avond spat de feestelijkheid er vanaf en weet Manon elk muurbloempje op de dansvloer te krijgen. Manon is zowel als DJ, maar ook als persoon, een stralende toevoeging aan uw feest. Haar professionele houding, liefde voor muziek en ruime ervaring zorgen ervoor dat ze perfect aanvoelt wat er nodig is om uw feest naar een hoger niveau te tillen.

Hoe het allemaal begon
Jaren geleden was Manon als ondersteuning bij een andere DJ. Ze hielp met opbouwen en zette af en toe een nieuw plaatje op als de DJ het druk had. Toen de DJ op een avond een dubbele boeking had, werd Manon voor de leeuwen gegooid. Ze nam het heft in eigen handen en draaide zelfstandig de sterren van de hemel. Die avond was het begin van haar DJ-carrière. De ervaring die ze toen nog niet had, heeft ze in de afgelopen jaren meer dan ingehaald! Nu improviseert ze een feestavond naadloos aan elkaar. Ze voelt feilloos aan wat het publiek wil en reageert door de juiste plaatjes te mixen. Ze heeft haar eigen geluid gevonden en mag nu niet meer ontbreken bij een spetterende avond. Door de jaren heeft Manon een uitgebreid muziek archief opgebouwd, dit maakt het soms moeilijk om te kiezen, maar zorgt er wel voor dat er áltijd de juiste muziek aanwezig is voor elke gelegenheid.

It’s all in the name
Toen Manon net begon met draaien had ze nog geen eigen naam, ze rolde in het vak en moest haar eigen identiteit nog vinden. Ze is een echte beelddenker en had daarom direct een logo in haar hoofd. De dubbele Q doet denken aan een draaitafel. QQ is een treffende beeld dat niet veel uitleg nodig heeft. De rondjes met de streepjes staan symbool voor de platenspeler. Niet veel later koos ze de naam MissQQless, waarmee ze het logo aan haar naam verbond. En zeg nu zelf, het bekt héél lekker! Wij willen het in ieder geval het liefst van de daken schreeuwen.

Manon over zichzelf.
Hallo, mijn naam is Manon Jacobs. Vijf jaar geleden heb ik mijn hart gevolgd en ben ik begonnen als allround-DJ onder de naam MissQQless. Ik heb het voorrecht om op allerlei verschillende feesten te mogen draaien. Ik ben een enthousiaste DJ die er voor zorgt dat de feestgangers het naar hun zin hebben. Ik draai verschillende soorten muziek, maar ik ben voornamelijk een moderne DJ. Ik heb een sterke technische achtergrond en vind het interessant om het onderste uit mijn apparatuur te halen. Mijn kracht ligt vooral in de Latin, R&B en latinhouse en alles dat ertussen in zit. Maar naast mijn eigen smaak is vooral de klant koning. Ik draai op verschillende gelegenheden zoals bruiloften, festivals en evenementen, niets is mij te gek. Naast de losse feesten waarop ik graag kom draaien, ben ik ook resident DJ van verschillende plekken waardoor ik hier vaak kom en een band opbouw met de uitbaters. Sinds kort ben ik begonnen met het produceren van eigen remixen, om nog meer mijn eigen sound te vinden. Een hoog dansbaarheidsgehalte is absoluut daarbij altijd kenmerkend voor mijn stijl.

DJ MissQQless valt in de prijzen
Haar bescheidenheid siert Manon maar wij willen toch graag haar uitgebreide waardering benadrukken. Als DJ MissQQless heeft Manon zichzelf op de kaart gezet. Onlangs werd ze genomineerd voor de Party Awards 2017. Een prijs die een jaar of 10 geleden in het leven is geroepen voor en door DJ’s. In verschillende categorieën worden er prijzen uitgereikt aan DJ’s. Manon werd genomineerd in de categorie “Opkomende Party DJ’’. Tot onze grote vreugde werd DJ MissQQless de meest populaire opkomende vrouwelijke DJ, wat ons betreft meer dan verdient! Wilt u ook graag een feest met een prijswinnende female DJ? MissQQless kunt u voor elke gelegenheid boeken.

Resident DJ
DJ MissQQless is vaak te vinden op hippe plekken door Zuid-Limburg. Zo draait ze op dit moment wekelijks op in een dancing voor internationale studenten. Als gast DJ draaide ze regelmatig in het bijzondere Basilica, in het hartje van Maastricht. DJ MissQQless zorgt voor een spetterende atmosfeer waardoor niemand meer stil wil staan! Ook in Bonne Aparte in Valkenburg is Manon een graag geziene DJ. Als resident draait Manon momente4el bij de Twee Heeren en café Defilé. Ook in de Fessa is ze regelmatig te vinden. Dit zijn zeker niet de enige plekken waar Manon te vinden is. Zo waren het sportcafe Varenbeuk in Heerlen en de Koempelclub in Brunssum al het decor van haar shows.

Een bijzondere Ladiesnight
Op een damesavond mag natuurlijk een female DJ niet ontbreken. DJ MissQQless verzorgt graag een swingende ladiesnight. De ervaren DJ verzorgt regelend dit soort feesten. Zo stond ze eerder in Sittard in De Domijnen waar een bijzondere happening werd georganiseerd voor en door vrouwen. De afterparty werd geheel verzorgd door DJ MissQQless. Wilt u binnenkort ook een échte ladiesnight organiseren? Wij bieden de mogelijkheid om een vrouwelijk DJ in te huren die niet onder doet voor haar mannelijke collega’s. Wij zijn als Disco Limburg bijzonder vereerd samen te mogen werken met Manon, die het telkens weer lukt om het feestgedruis de dansvloer op de krijgen. Een ladiesnight past bij verschillende gelegenheden, maar deze female DJ steelt bij elke gelegenheid de show.

Themafeesten
DJ MissQQless beperkt zich zeker niet tot het draaien op ladiesnights. Voor al uw feesten en partijen kunt u deze vlotte DJ boeken. Themafeesten zijn favoriet, zo draait ze graag foute feesten, roze parties en golden oldies. Maar niets is onbespreekbaar. Ook verjaardagen, bruiloften en bedrijfsfeesten worden extra leuk door een driveinshow van DJ MissQQless. Geeft u binnenkort een bijzonder feest waarvoor u een female DJ zoekt? Zoek niet verder, want hier is ze. Nog niet overtuigd? Dan laten we haar graag zelf aan het woord.

Bruiloften
Hoewel bruiloften niet meer standaard gedraaid worden, is het op speciaal verzoek wel mogeliujk om Manon te boeken voor uw bruiloft. Bent u op zoek naar iets anders dan de klassieke hitjes op uw bruiloft met een standaard bruiloft DJ?? Manon zorgt ervoor dat er flink gedanst kan worden. Tijdens de mooiste dag van uw leven is het belangrijk om iemand achter de draaitafel te hebben die u vertrouwd en die er voor kan zorgen dat u in het middelpunt staat. Manon weet precies hoe ze uw bruiloft bijzonder kan maken en voelt perfect aan welke muziek er op welk moment geschikt is.

Bedrijfsfeesten
Kan uw bedrijfsfeest wel wat schwung gebruiken? Als geen ander weet DJ MissQQless dat bedrijfsfeesten soms wel eens een beetje saai kunnen zijn. Maar hier kan Manon verandering in brengen. Door de juiste toon te raken weet ze elk stijf feestje los te wrikken en staat iedereen straks dansend op de werkvloer.

Zoek niet meer verder naar een female DJ in Limburg
Heeft u ervaring met andere DJ’s in Limburg? Helaas horen wij om ons heen vaak slechte verhalen over mensen die DJ-services aanbieden. Soms schat een DJ zijn publiek verkeerd in of wordt niet de juiste muziek gedraaid. Ook horen wij dat er soms niet voldoende geschikte muziek in het assortiment opgenomen is. Wij garanderen u, dat wij er alles aan zullen doen om niet binnen deze categorie DJ’s te vallen. Wij hebben het geluk dat we muziek mógen maken op deze prachtige feesten en hier gaan we met uiterste zorgvuldigheid mee om. Onze roots liggen in Venlo maar wij komen door heel Limburg om een feestje te bouwen. In de loop van de jaren hebben we al talloze feesten mogen bezoeken in Limburg. We hebben ons Limburgs hart hoog in het vaandel staan. Daarom richten wij ons uitsluitend op de Limburgse feesten. In Zuid-Limburg genieten we van het bruisende Maastricht waar een aantal prachtige trouwlocaties te vinden zijn. Ook in Heerlen zijn er een aantal locaties waar we graag komen en in Valkenburg draaien we zelfs soms in een grot. In Midden-Limburg komen we van het gezellig Weert waar er flink gefeest kan worden tot het gemoedelijke Roermond waar een aantal grote feestlocaties te vinden zijn voor verschillende soorten evenementen. In Noord-Limburg beperken we ons niet tot Venlo. Ook in Horst, Venray en Gennep kunt u gebruik maken van onze DJ’s uit Venlo. Wij maken voor u graag een omweg en komen naar u toe!

Praktische zaken
Optimaal genieten betekent dat u zich geen zorgen hoeft te maken over praktische zaken, daarom zorgen wij voor alle technisch regelwerk. Wij gaan in gesprek met het personeel van de locatie waar uw feest plaats zal vinden. We vinden het belangrijk om van te voren goed af te kunnen stemmen wat de mogelijkheden zijn en hoe we samen met de feestlocatie de avond tot in de puntjes kunnen verzorgen. Het enige wat we nodig hebben is een schoon stopcontact van 16 ampère zodat we de DJ apparatuur goed aan kunnen sluiten. Liefst zit dit stopcontact binnen een straal van 10 meter van de gewenste DJ opstelling.

Een onvergetelijke avond.
Wat wij echt belangrijk vinden, is dat u tevreden bent. En Manon sluit hier naadloos bij aan. Net als alle DJ’s van Disco Limburg zet ze zich 100% in om de avond te laten barsten van muziek, plezier en feestelijkheid. Dit doen we op een persoonlijke manier. Muziek zit in ons bloed, ons hart en onze vingers. Dit willen we graag met u delen. Wat de gelegenheid ook is, wij horen graag van u om samen te kijken wat de mogelijkheden zijn. We zijn flexibel en vinden het ontzettend leuk om mee te denken hoe we uw evenement of feest tot een hoger niveau kunnen tillen. Uiteraard mag u contact met ons opnemen om de mogelijkheden te bespreken of voor meer informatie, we kunnen u dan ook meer informatie geven over het boeken van DJ MissQQless. Wij zijn per email bereikbaar via info@discolimburg.nl of telefonisch via 06-24534448. Bekijk rustig de rest van onze website en begin alvast met de voorpret van uw feest!