1

DJ Roermond

Op zoek naar een DJ voor uw feest in Roermond?
Huur in Roermond DJ Harrie Bergh van Disco Limburg in, compleet met drive in show!

Bent u op zoek naar een manier om uw feest in Roermond extra bijzonder te maken? Wij komen graag naar uw feest en nemen onze driveinshow mee om uw avond nét dat beetje extra te geven. Wij hebben een grote liefde voor muziek en feesten en zullen er alles aan doen om uw feestelijke wensen in vervulling te laten gaan. Wij zullen er de hele avond voor zorgen dat de juiste muziek op het juiste volume klinkt.

Mijn naam is Harrie Bergh en samen met mijn enthousiaste team van collega DJ’s en technici heb ik Disco Limburg in 2007 in het leven geroepen. Wij vinden het heel erg belangrijk om er voor te zorgen dat uw wensen tijdens uw feest naar voren komen. Daarom passen wij onze volledige playlist aan aan uw voorkeur. Zo zorgen we ervoor dat uw feest écht persoonlijk wordt. Wij zullen daarom uitgebreid met u bespreken wat uw voorkeuren zijn zodat u van te voren weet wat u kunt verwachten.

Wij zijn veelgevraagd op bruiloften, maar verzorgen ook zeker graag feesten voor andere gelegenheden. Zo komen we bijvoorbeeld ook graag op uw bedrijfsfeest of jubileum. Heeft u binnenkort een ander feest of een evenement in Roermond waar u goed een DJ kunt gebruiken? Neem gerust contact met ons op, samen bespreken we de mogelijkheden om een passende show neer te zetten bij het thema van uw feest of evenement.

Graag zorgen we ervoor dat u tijdens uw feest kunt genieten zonder bezig te hoeven zijn met regelwerk. Voorafgaand aan en tijdens uw feest zorgen wij voor alle organisatie, zodat u onbezorgd kunt genieten. Wij hebben uitgebreid contact met het personeel van de locatie waar uw feest plaats zal vinden. Wij vinden het heel belangrijk om van te voren goed af te kunnen stemmen wat de mogelijkheden zijn en hoe we samen met de locatie de avond tot in de puntjes voor u kunnen verzorgen. Wij brengen alles mee om een perfecte show neer te zetten, we hebben alleen een stopcontact van 16 ampère nodig om onze apparatuur aan te kunnen sluiten. Bij voorkeur zit dit stopcontact binnen een straal van 10 meter vanaf de DJ opstelling. Om een spetterende show neer te kunnen zetten beperken wij ons niet tot alleen het draaien van muziek. Wij brengen ook een lichtinstallatie mee om de show van een flinke dosis sfeer te voorzien en we zorgen voor de aankleding en een passende lichtshow.

Onze thuisbasis is Venlo, maar we komen graag naar u toe in Roermond. In en rondom Roermond zijn er veel locaties waar er flink gefeest kan worden. U zoekt de locatie uit en wij komen naar u toe met onze DJ-bus. We zullen er altijd voor zorgen dat we ruim op tijd aanwezig zijn en we brengen alles mee voor onze show. Om ervoor te zorgen dat u niet voor verrassingen komt te staan, zijn onze prijzen duidelijk en altijd all-in. Laat het feest maar beginnen!

[contact-form-7 id=”30498″]

Waarom zou u een goedkope DJ van Disco Limburg huren voor uw feest in Roermond?

  • Het gaat niet om onze muzieksmaak, maar om die van ú!

Natuurlijk hebben wij zelf een bepaalde muzieksmaak, maar deze voorkeur is volledig onbelangrijk op uw feest. Wij passen ons helemaal aan aan uw voorkeuren zodat u op uw eigen feest precies de muziek hoort waar u en uw gasten van houden. Wij hebben een uitgebreide muziekcollectie en zullen deze van te voren goed met u doorspreken. We zullen dus aan u vragen wat u zeker wel, en wat u ook zeker niet, wilt horen tijdens de avond. Zo kunnen we bijvoorbeeld een vast nummer afspreken voor de openingsdans op uw bruiloft. Wij zorgen ervoor dat de nummers die u kiest, en eventuele verzoeknummers tijdens het feest, worden samengevoegd tot een kloppende show.

  • Een goede DJ hoeft niet duur te zijn

Wij rekenen scherpe all-in prijzen voor een DJ  te huren, zelfs voor een uitgebreide drive-inshow. Deze prijzen zijn zeer concurrerend en er komen geen onverwachte kosten meer bij. Wat wij heel belangrijk vinden is dat we open en eerlijk zijn over de prijzen die wij vragen voor onze shows. Ook de prijs zullen wij dus van te voren uitgebreid met u bespreken. Dus een goedkope DJ huren in Limburg kan! We bieden drie driveinshow varianten met een vaste lage prijs en kunnen daarnaast maatwerk bieden als u andere wensen heeft.

  • Klantgerichte service als u een DJ gaat huren voor Roermond

Voor uw ideale feest wilt u een DJ die bij u past. Als u bijvoorbeeld een DJ inhuurt op uw bruiloft is het belangrijk dat u een goed gevoel heeft bij diegene die de hele avond aanwezig is op de mooiste dag van uw leven. Daarom steken wij veel energie in onze persoonlijke klantgerichte service. Wij hebben een grote liefde voor muziek en een passie om er voor te zorgen dat u uw feest onvergetelijk wordt. Daarom gaan we altijd uitgebreid met u in overleg om helder te krijgen wat uw wensen zijn. We beginnen altijd met een oriënterende afspraak om duidelijkheid te krijgen over wensen en verwachtingen.

  • Ervaren DJ’s huren in Roermond.

In april 2017 vierden wij ons eigen feestje, ter gelegenheid van ons 10 jarig bestaan. In de afgelopen tien jaar hebben we talloze feesten in verschillende stijlen van muziek voorzien. Door de ervaring die we door de jaren hebben opgedaan weten we precies hoe we de stemming erin kunnen krijgen. We hebben geleerd om op een bedrijfsfeest een andere stemming neer te zetten als op een chique bruiloft. Het maakt voor ons niet uit hoe groot uw gezelschap is, wij zorgen dat iedereen op de dansvloer staat!

  • U hoeft zelf niets te regelen

U hoeft alleen maar de perfecte locatie uit te zoeken en te boeken, vervolgens zorgen wij voor de communicatie over de feestavond. Wij stemmen helder met het personeel af wat er wel en niet kan gedurende het feest. U kunt dus zorgeloos genieten van de voorpret. Voor de show nemen wij alles mee wat we nodig hebben, het enige wat we niet meenemen is stroom, we hebben dus wel een stopcontact nodig.

  • Bekijk onze reviews en beoordelingen voor meer informatie.

We hebben in de afgelopen jaren op heel veel feesten gedraaid en we vragen altijd onze klanten om feedback. Deze reviews hebben we gebundeld op onze website. Wij vinden het namelijk heel erg belangrijk dat onze klanten tevreden zijn. De beoordelingen van onze klanten kunt u hier vinden. Ook hebben wij van de Nederlandse Trouwbranche Organisatie in November 2016 het keurmerk Trouwen mogen ontvangen.

Wat kunt u van Disco Limburg in Roermond met DJ verwachten?
Wij willen er voor zorgen dat uw feest fantastisch wordt en dit doen we niet alleen op de avond zelf. Voorafgaand aan uw feestavond zijn wij al druk in de weer om er voor te zorgen dat het u aan niets ontbreekt. Een aantal maanden voor het feest brengen wij in kaart wat uw wensen zijn. Het is voor ons mogelijk om op korte termijn al voor een knalfeest te zorgen maar we hebben liever wat langer de tijd om de voorbereiding zorgvuldig te kunnen uitvoeren. Daarom plannen we het liefst een aantal maanden vooruit.

Een paar maanden voor uw feest bespreken we met u wat uw wensen zijn en bekijken we open en eerlijk of wij de geschikte show voor u neer kunnen zetten. We bespreken ruwweg de tijdsindeling van uw feest en het moment wanneer we onze show op kunnen bouwen. Ook willen we graag wat informatie over uw gezelschap, zoals de groepsgrootte en de gemiddelde leeftijd. We nemen contact op met de locatie om de mogelijkheden te bespreken ten aanzien van onze drive-inshow. Daarnaast maken we op dit moment afspraken over de prijs, zodat u niet voor verassingen komt te staan.

Als de dag van uw feest is aangebroken zorgen wij dat we ruim op tijd op de locatie aanwezig zijn. We zorgen ervoor dat alles wat er nog moet gebeuren op tijd klaar is. We bouwen onze apparatuur op en we testen of alles naar behoren werkt. We calculeren altijd genoeg tijd in om eventuele storingen of onverwachte tegenvallers op te kunnen vangen. We zorgen er zo voor dat als de muziek moet beginnen, wij helemaal klaar zijn om een flinke show weg te geven.

Op het moment dat de show begonnen is, zijn wij helemaal in ons element. We richten ons de hele avond helemaal op u en uw gasten en we voelen feilloos aan hoe we de sfeer kunnen beïnvloeden. We zorgen dat de juiste nummers gespeeld worden en dat het volume aangepast is aan de locatie en de stemming. We hebben waanzinnig veel muziek in ons assortiment maar we kunnen niet garanderen dat elk verzoeknummer beschikbaar is. We gaan passend om met de vraag naar verzoeknummers, indien u aangegeven hebt dat u bijvoorbeeld absoluut geen Nederlandstalige muziek wilt horen, zullen wij deze verzoekjes ook niet draaien. Wel gaan we op verzoekjes in die aansluiten bij uw muziekwensen. Verzoekjes die passen in uw muziekwensen draaien wij op een moment dat dit goed in de show past.

Een betaalbare DJ in Roermond boeken, voor uw bruiloft, bedrijfsfeest of evenement.

Duidelijkheid over de prijs staat bij ons voorop. Daarom hebben wij 3 verschillende showopties met een vaste lage prijs. De prijzen die wij rekenen voor onze shows zijn altijd all-in prijzen waardoor u niet voor verassingen komt te staan. De volgende kosten zijn altijd gedekt door de all-inprijs

  • Kilometervergoeding
  • Prachtig licht en uitstekend geluid.
  • Op- en afbouw van onze show (gelijkvloers of met een lift te bereiken)
  • 4,5 uur passende muziek gedraaid door een ervaren DJ

Niet alleen in Roermond, maar in heel Limburg hoeft u niet meer naar een DJ te zoeken
Hoewel onze roots in Venlo liggen komen wij heel graag naar Roermond om een spetterende show neer te zetten. Ook in de omgeving van Roermond, zoals Sittard, Weert, Echt en Heythuyen komen wij heel graag. In de loop van de jaren hebben we al talloze feesten mogen bezoeken in Noord-Limburg. We hebben een uitgebreid overzicht van (trouw)locaties in Limburg, neem eens een kijkje om de leukste zalen te ontdekken.

Wij hopen van harte dat we binnenkort plannen mogen gaan maken om een show te draaien op uw feest. Muziek zit in ons bloed, ons hart en onze vingers. En dit willen we graag met u delen. Onze DJ’s uit Venlo komen naar uw feest in Roermond en bouwen een prachtige show op zodat u alleen nog maar hoeft te genieten. Wij zijn bereikbaar via info@discolimburg.nl of telefonisch via 06-24534448. Blader ook eens door de rest van onze website, om kennis te maken met onze shows. Wij verheugen ons al!

Lay down the boogie and play that funky music till you die
Play That Funky Music – Wild Cherry