1

Beoordelingen

Beoordelingen en reviews Disco limburg
Sinds enkele jaren zijn onafhankelijke reviews steeds makkelijker te plaatsen. Facebook, en bijvoorbeeld the Perfect Wedding bevatten nu de nieuwste meningen van klanten. Om toch deze prachtige stukjes tekst  uit het verleden te laten  bestaan heb ik deze verzamelpagina gemaakt, leuk om te blijven herinneren. Allereerst de recenste beoordelingen.  Als u doorscrolt de oudere.
De meeste berichten met commentaar staan op Google

Review DJ Harrie christmas party @ Saillant hotel Doenrade

Review of Christmas Party at Kasteel Doenrade.

We hired Harrie for an office Christmas Party at Kasteel Doenrade. Harrie provided an excellent evening of dancing for our gathering. He was very flexible to play requests, and even found a way to play a very unknown song from Canada. He was accommodating of all our needs and did an excellent job reading the preferences and mood of our guests to keep the dance floor full all evening, even though we were all foreigners. This showed his very good grasp of music genres. We did not want the evening to end! We can confidently recommend Harrie for hire as DJ for any dance.

Kind regards,

Michelle and Michael

Review/ recensie Disco Limburg met DJ Harrie Bergh Michel en Michelle

review is gepubliceerd op: Bruiloftervaring op 10 oktober 2018

Wij zagen een advertentie van Disco Limburg in een magazine staan. Gelijk de website bekeken. Een duidelijke website, mooie duidelijke voorbeelden van de mogelijkheden en niet te vergeten het keurmerk ‘trouwen’. Wij dachten: dit kan nog wel eens onze DJ worden.

Onze eerste ontmoeting met Harrie was op het event wishes&weddings in Horst. Hiervoor hadden wij toegangskaartjes van hem gekregen.

Harrie kwam toen gelijk heel enthousiast over. Je kan merken dat hij echt veel plezier heeft in wat hij doet. Voor ons was het toen zeker: Harrie wordt onze DJ. En wat waren wij blij met die keuze. Ons feest kon gewoon niet beter, mede dankzij Harrie. Na onze openingsdans is het los blijven gaan. Al snel stonden er mensen te dansen die normaal nooit op de dansvloer staan. Zoals ik al tegen Harrie zelf zei in ‘1 woord’: supergeweldigknalfeest.

Niet alleen heeft hij geweldig goed gedraaid op onze bruiloft, ook het regelmatige e-mail / whatsapp contact verliep goed. Ook heel fijn was dat Harrie de moeite heeft genomen om van te voren de feestlocatie te bekijken en om de laatste puntjes door te nemen.

Harrie, nogmaals enorm bedankt!

Wij gaan je zeker aanraden bij anderen!

Aankoop/offertetraject *****

Service en gastvrijheid*****

Uitstraling                    *****

Communicatie             *****

Prijs/kwaliteit               *****

Uiteindelijk resultaat    *****

Review Disco Limburg:bruiloft DJ feest Judith en Roy

 Disco Limburg is ingeschakeld voor een bruiloft waar ik ceremoniemeester ben geweest. Vooraf flexibel en transparant ivm een filmpje waarvan we de audio via zijn apparatuur wilde afspelen. Zelf de taart aansnijden en de openingsdans aankondigen heeft hij voor zijn rekening genomen. Coöperatief. Het hele gezelschap ging goed los toen het echte feest uitbrak. Zelfs het Happy hardcore half uurtje werd niet overgeslagen (was besteld). Verzoekjes die hij niet had werden a la minute gedownload via itunes. Hierdoor nog een last minute rap showtje weg kunnen grven. Zeer geslaagd feest, mede dankzij zijn medewerking. Disco Limburg is aan te raden!

Fons

DJ in Blerick bij Sur Meuse: verjaardagsfeest en jubileum, inclusief drive in show

Enkele weken geleden draaide Disco Limburg op ons feest. We hadden een gezelschap van 5 tot 85 jaar. Harrie speelde hier goed op in en draaide voor ieder wat wils… Smartlap, kinderliedjes, 70’s & 80’s, pop; alles was mogelijk en het liep feilloos in elkaar over. Veel gasten lieten weten dat de dj en de muziek erg goed was… Mede dankzij Harrie kijken wij terug op een TOP feest! Harrie, ontzettend bedankt! Marcel & Mariska

Bruiloft Jeffrey en Wilma

 Wij willen Harrie van harte bedanken voor het geweldige feest gister, we hebben genoten en de muziek was top. Alle gasten hebben een top avond gehad en wij als bruidspaar ook. Leuk dat je tussendoor ook dingen zei door de microfoon. Je hebt ons een geweldige avond gegeven. Liefs Jeffrey en Wilma

(DJ met drive inshow huren Maashof Venlo)

DJ met drive-inshow op bruiloftsfeest van Andrea en Jo: Kasteel Doenrade

De hele avond een volle dansvloer!!! Onze bruiloft was een TOP feest, mede dankzij Harrie! Een geboren dj deze man! Hij heeft al onze wensen ingewilligd en op de avond zelf het publiek haarfijn aangevoeld. Mijn man en ik hebben een totaal verschillende muzieksmaak en toch heeft Harrie de smaken weten te combineren, zodat iedereen van de muziek kon genieten! Mijn vriendin uit Londen is komen zingen op ons feest als verrassing. Harrie heeft met haar van te voren alles besproken en haar vlak voor het feest kunnen laten soundchecken! Wij hebben genoten en onze gasten ook! Dankjewel Harrie!

Bruiloft Inge en Patrick: DJ Chateau de Raay Baarlo

Harrie heeft goed onze bruiloft gespeeld, licht en muziek goed ingespeeld op de muziekstyle van de gasten. Tussendoor maakte Harrie leuke foto’s en hij heeft goede humor! Harrie een sociale betrokken man en neemt de tijd voor je als je gaat bespreken voor de bruiloft. Harrie bedankt voor je gastvrijheid en betrokkenheid bij onze bruiloft! Toppertje

(trouwlocatie De Raay Baarlo)

Installatie 100 volt systeem en muziek verzorging bij modeshow

Fantastische service en goed reportoire! Erg goede prijs kwaliteits verhouding!! Aanrader voor elk feestje thuis of op locatie!

Ruud. R. Blerick

Bruiloft Rob en Indra

Hallo Harrie

Wij willen je nogmaals ontzettend bedanken voor het bezorgen van een geweldige avond. Niet alleen wij hebben met volle teugen van de feest avond genoten ook al onze gasten hebben aangeven de DJ erg goed te vinden! En een geweldig feest hebben gehad. Dank je wel.

Groetjes

Rob en Indra

Bruiloft J en W

Goeie sfeermaker, lekkere muziek…dank je wel Harrie!

J. Faassen

Stichting Liva 2017

Wat kan jij draaien zeg! 31.08 was hij aanwezig op de @[1693714870653548:LIVA Luxury Fair] van @[1408263282830082:Stichting LIVA] en zoals je ook @[339944919742058:DJ Stuiter] begeleidde. Echt helemaal top

Echt een topper! Super tevreden over Disco Limburg, ik raad hem iedereen aan. Bedankt dat je op de LIVA LUXURY FAIR draaide voor Stichting LIVA!

DJ 50e verjaardag: De houseparty!

Op 26 november Harrie thuis gehad voor mijn bijna 50 jaar feestje. Het was een super feest mede door de inbreng van Harrie. Hij voelde precies aan wat iedereen leuk vond en in samenwerking hebben we de muziek bepaald. Er is flink gedanst en gezongen. Dus conclusie…… het was een super, geslaagd feestje. Toppie!!

Dank je wel !!!!

Anja S.

5 Jarig huwelijks feest met DJ bij Jos en Jaqueline

Op 11 november 2016 vierden we ons 5 jarig huwelijksfeest. We wilden een discotheek met DJ die de muziek zou verzorgen. 5 jaar geleden viel onze disco ontzettend tegen. De DJ voelde het publiek niet aan. Teleurstellend dus !!

Deze keer hadden we disco Limburg met Harrie achter de discotheek. Harrie voelde precies aan wat we wilden die avond. Presentatie professioneel en voelde ook onze gasten op de dansvloer perfect aan. Het werd kei gezellig en hij draaide “onze muziek”. Disco Limburg voor een gezellig feestje! Echte aanrader. Harrie nogmaals bedankt. Je was geweldig !

Jacqueline & Jos uit Velden

Bruiloft Wilbert en Nancy

Op 1 september ons huwelijk gevierd met Harrie van Disco Limburg als DJ. Nog nooit een DJ ervaren die zijn publiek zo goed meekrijgt en aanvoelt als Harrie. Zijn inbreng op ons feest heeft er een onvergetelijke mooie avond van gemaakt waar zowel oud als jong van hebben genoten.

Harrie dank je wel namens Nancy en mij.

DJ op de bruiloft van Bruiloft DJ Daniel & Emily

DJ Harrie was per toeval op korte termijn beschikbaar om de muziek op onze bruiloft receptie te verzorgen. Na kort overleg waren de details and muziek nummers bespoken en hadden wij genoeg vertrouwen dat Harrie de klus kon klaren. Tijdens het feest vervulde hij perfect de wensen die we van te voren besproken hadden, en speelde mooi in op het publiek. Harrie had het feest zo opgang dat we op het eind van de avond de boeking zelfs nog met een extra half-uur verlengde. Hartelijk dank voor de mooie avond!

DJ op Bruiloftsfeest Rianne en Patrick

Op 8 juli 2016 een heel mooi en onvergetelijk huwelijksfeest gehad. Harrie Bergh voelde het publiek super goed aan hij heeft van alles gedraaid. En op het laatst stonden wij in het midden en al onze familie en vrienden in een kring om ons heen het was in een woord Super echt een aanrader.

dankjewel Harrie voor de fijne avond

Rianne en Patrick

Bruiloft Bart en Benita

Beste Disco Limburg,

Bedankt voor de onvergetelijke avond, wat hebben we lekker kunnen dansen!!!

Harrie Bergh… bedankt!

DJ te Steyl (Venlo) op de bruiloft van Martijn en Melanie

Hoi Harrie

Wat was het geweldig. Wat heb jij een talent voor het aanvoelen van de wensen van het publiek. De eerste 10 minuten voelde ik niet goed aan waar deze muziek naar toe ging.  Je was echt aan het uitproberen voor mijn gevoel.  En bam daarna ging het los!

Ook onze complimenten voor de afsluiting van de avond.  Perfect!

Nogmaals bedankt en wellicht tot ziens!

Groetjes van Melanie en Martijn

Ronde tafel van Roermond

Disco Limburg heeft ons tweemaal kort achter elkaar een topavond bezorgd, eerst in de ECI, later in Kasteeltje Hattem.
Namens de hele Ronde Tafel van Roermond, hartelijk dank

Lucas B.

White Spring Sensation 2016: editie Goed Fout

DJ Harrie heeft van WSS 2016: Goed fout! een geweldig feest gemaakt. Super geweldige muziek die perfect aansloot bij t thema, er werd zelfs geraved en de hele zaal deed mee. Als afsluiter Helene Fischer was helemaal de klapper! Harrie dank je wel. W. Linders

bruiloft Jennifer en Alexander 16-01-2016

Harrie Bergh heeft een belangrijke bijdrage geleverd aan een waanzinnig bruiloftsfeest!! Hoewel slechts een klein gezelschap is het Harrie gelukt om iedereen op de dansvloer te krijgen én te houden. Hij voelde het publiek goed aan en informeerde ook regelmatig bij ons of alles naar wens was. Bedankt voor deze super geslaagde avond!

Uitgebreide driveinshow voor Tim en Ann

Wij willen DJ Harrie enorm bedanken voor de uitstekende verzorging van licht en geluid op onze bruiloft van afgelopen vrijdag 21/08. Wij hebben een bijzonder mooie dag beleefd en hebben van de avondgasten veel positieve reacties gekregen over de muziek. Je speelde goed in op het publiek. Heel erg bedankt! Groetjes Tim en Ann

Bruiloft DJ Daniel en Femke

Ook wij willen DJ Harrie bedanken voor de uitstekende verzorging van het geluid op onze bruiloft van afgelopen vrijdag 04/09. Hij speelde goed in op onze wensen die we van te voren hadden besproken. De avondgasten hebben zich uitstekend vermaakt met de muziek en we vonden het mooi dat je een Michael Bublé liedje als afsluitende nummer had gedraaid omdat je had gezien dat wij 2 nummers van hem hadden gekozen voor de ceremonie. Groetjes Daniel en Femke

uitgebreide driveinshow Marc en Marjan

Drivinshow + DJ op de bruiloft van Marc en Marjan

Hallo Harrie, We hebben mede dankzij jou een prachtig huwelijksfeest gehad en de reacties op de muziek waren allemaal heel positief! Goed dat je af en toe kwam overleggen over de muziek! Het is knap dat je de sfeer in de zaal kunt aanvoelen en daar de muziek op kunt aanpassen. Ook de sfeer die (o.a. met de lichtshow) werd gecreëerd tijdens de openingsdans was prachtig! Heel erg bedankt voor de bijdrage aan onze geweldige avond en heel veel succes met Disco Limburg! Oja, en wat zei je ook al weer? We konden je al boeken voor over 25 jaar? 😉 Groetjes, Marc en Marjan

Bruiloft Sander en Nathalie

DJ op de Bruiloft van Sander en Nathalie

Hoi Harrie, Het was echt een SUPER avond op onze bruiloft, Wel erg lang maar extreem goed en de muziek was niks op aan te merken, Ik had nog nooit van Harry Bergh gehoord maar ik ben erg blij dat hij voor ons is komen draaien. Hij heeft er toch een goede (draai) aan gegeven!!!! En na 6 uur aan een stuk muziek komt er dan toch een einde aan erg jammer maar ja. Harry heel erg bedankt en als er weer iets te vieren is weet ik je nummer!!!!!!!!!!!!!! Groetjes van Sander en Nathalie

40e verjaardag Kasteel Limbricht

 “Mijn verjaardagsfeest vond plaats in een bijzondere, historische omgeving – in de Ridderzaal op kasteel Limbricht. Het werd een geweldige avond, mede dankzij de Dj van Disco Limburg. Hij voelde na het optreden van een live band precies aan wat het publiek wilde horen – mensen gingen uit hun dak. Zoals van tevoren besproken kwamen uiteenlopende muziekstijlen aan bod, van de 60’s tot 90’s. Altijd geweldige nummers uitgezocht en precies op het goede moment gedraaid. Ook een open oor voor verzoeknummers. Met een woord: Super gedaan, voor iedereen aan te bevelen. Tot mijn 50ste!”

25 jarige bruiloft Venlo

 “Wij hadden voor ons 25-jarig huwelijks/abraham feest Disco Limburg gevraagd om de muziek te regelen. Dat bleek een hele goede keuze, de muziek was heel goed, discolampen etc voor de aankleding van de dansvloer zeer sfeervol en het videoscherm met clips maakte het feest compleet. Helemaal geweldig.

Doordat het weer super was hoefden we de tenten niet in en kon alles buiten geinstalleerd worden wat zeker ook aan de sfeer heeft bijgedragen. De muziek werd prima opgebouwd zodat de mensen konden praten maar ook zin kregen om te dansen wat dan ook volop gedaan is.

Wij hebben een onvergetelijke avond gehad. Hartelijk dank ook namens onze gasten.

Jack en Ans”

VJ/DJ Harrie Bergh draaide videoclips/muziek en verhuurde de geluidsinstallatie in Venlo, Limburg

Bruiloft Rudy en Maartje

Eigenlijk hebben we er maar 1 woord voor: Geweldig!

Wij hebben een geweldig mooie avond gehad. Vanaf het moment dat jij de muziek inzette tot de laatste klanken heeft de dansvloer vol gestaan. Wij hadden van te voren aangegeven dat wij wilde dat het knalde……. en dat heeft het ook gedaan.

Ook de gasten waren stuk voor stuk van mening dat jij het goed deed!

Bedankt voor de goede muziek op ons feest!

Groetjes Rudy en Maartje

50e verjaardag Weert

Beste Harry, hierbij wil Ik je graag bedanken voor de geweldige avond op mijn 50 verjaardag. De muziek van deze avond was uitstekend. Heb vele reacties gekregen van de mensen die de muziek die je deze avond draaide goed was.Op naar het volgende feest. Bedankt, JOHAN en NATASJA.

25 jarige bruiloft

“.. Zelf heb ik weinig meegemaakt van de muziek. Ik heb veel gesproken met mijn gasten natuurlijk. De reacties over de dag waren positief..”

themafeest back to the sixties en seventies

Themafeest ‘back to the 50’s and 60’s’ ter gelegenheid van ons 25-jarig huwelijk en de 50e verjaardag van Leon.

“Je hebt de muziek en het beeldmateriaal perfect aangepast aan het thema. We hebben heel veel leuke en positieve reacties gehad van onze gasten over de muziekkeuze.

Deze lof komt jou geheel toe. Degene die verzekerd wil zijn van een leuk feest, is bij jou aan het juiste adres!!!

Dank je wel voor een onvergetelijk feest. ”

Toos en Leon

Melvin en Veronique trouwen

“Het eerste contact is gelegd via de website van discolimburg.nl dit hadden we gevonden via google. We waren op zoek naar onze bruilofts DJ met eigen discoshow.  We zijn ondertussen toch al wat aanwezig geweest op bruiloften bij familie/bekenden. Daar was vaker een goeie vriend de DJ, of iemand die ze regeld hadden via, via. Het was dan wel aardig maar niet spectaculair. We waren al van mening dat een DJ medeverantwoordelijk is om de avond tot iets spectaculairs te maken. We wilden wel graag persoonlijk contact hebben met Harrie Bergh van te voren. Dit was zo geregeld, en hij is een avond bij ons langsgekomen. Dit was voor ons erg belangrijk om onze wensen goed aan te kunnen geven. Via de website krijg je een eigen account waar je al je verlangen in kunt dienen. Dit account geeft je ook een goed overzicht om te gerbuiken als checklijst bij het hele disco gebeuren van de avond zoals openingsdansnummer, muziekkeuze, aantal gasten, welke discoshow, planning van de avond etc, etc.

Op de avond was alles top geregeld, er stond een super discoshow met een te gekke bruilofts DJ waardoor we mede een te gekke avond hebben gehad. Lichten en geluid waren perfect! Geluid was erg belangrijk voor ons, omdat er veel gasten aanwezig waren en onze muzieksmaak vereist goede geluidskwaliteit. Flatscreen met onze eigen foto`s erop zag er ook heel leuk en persoonlijk uit. Met één woord: fantastisch!”

Melvin en Veronique

Afscheidsfeest

“Al bij kennismaking voelde het goed: DJ Harrie snapte welk publiek hij kon verwachten op mijn feest en stelde me helemaal gerust: hij zou de juiste muziekkeuze maken en zich naadloos aanpassen aan mij en mijn gasten. Heel knap, want ik kon weinig richting geven, omdat ik wel muziek in mijn hoofd heb maar geen titel of naam erbij kan bedenken. Ik zou afscheid nemen van mijn collega’s, varend en feestend op de Zuidplas, een rondvaart boot van de Corporaal uit Herten en dat moest swingen..

En dat deed het ook!! Harrie Bergh stapte volgens afspraak halverwege op, en installeerde zich supersnel. Toen ik na een paar speeches aankondigde dat het swingfeest kon beginnen waren er maar twee noten nodig om het hele publiek op de vloer te krijgen. Vraag me niet meer wat het was, het was gewoon een superkeuze van DJ Harrie!! Op het goeie moment kwam er een Brabantse noot voor mijn Brabantse gasten, en het einde kwam voor iedereen veel te vroeg. Harrie zorgde nog voor een heel toepasselijk afscheidsnummer. Geen twijfel mogelijk, voor een volgend feest hoeven we niet meer na te denken over wie de muziek verzorgd!”

Hartstikke bedankt, Harrie!

Annelies L.

Locatie DJ: Op ‘Mooder Maas’ Roermond-Swalmen

Bruiloft in Born

“We hebben een geweldig bruiloftsfeest gehad, mede doordat de keuze op Disco Limburg is gevallen voor de verzorging van de muziek. Bij een gesprek van tevoren heeft Harrie meegedacht over het een en ander wat erg prettig was! Hij voelde perfect aan wat te draaien op de avond zelf en checkte tussendoor of alles nog naar wens was. Erg tevreden en we zouden hem zo weer boeken, nu nog een feestje verzinnen ;)”

Lenny en Boy

90’s: partytime!

“Disco Limburg zorgt voor een leuke sfeer! Varierende muziek, van jaren 90 tot top 40. En ook met verzoekjes kun je bij hem terecht! Tevens erg flexibel qua begin- en eindtijd. Erg tevreden.”

Organisatie Co Out

Disco Limburg verhuurde hier een dj om 90’s en jaren ’00 muziek te draaien

Kasteel Daelenbroeck

Verhuur driveinshow Daelenbroeck Limburg

Beste Harrie,

Hierbij wil ik jullie namens de hele commissie nogmaals bedanken voor het gebruik van de driveinshow. Het voldeed volledig aan onze wensen en we hebben een geslaagd feest gehad. Indien ons gala volgend jaar weer in Limburg zal plaatsvinden, zal ik jullie zeker aanbevelen.

Groeten,

Suzanne

o.v. S.K.U.L.D.A.

– wij verhuurden hier een driveinshow zonder DJ in een mooie zaal van Kasteel Daelenbroeck Herkenbosch

DJ 60e verjaardag Spaubeek

Bedankt Harrie.

Mijn feestje was een geweldig succes.

De muziek was uitstekend!

Tot het volgende feestje.

Henry en Carla

DJ 40e Verjaardag Boostenhof Boekend

Beste Harrie,

Ik heb het je niet gemakkelijk gemaakt omdat ik heel specifiek was in mijn wensen voor de feestavond (40e verjaardag). Ik had zelf een lijst van 300 nummers samengesteld waar gasten verzoekjes uit konden aanvragen. Jij vond dit geen probleem en je had zelf nog een aantal goede ideeën voor het draaien op de avond zelf. Het was gewoon geweldig! Meteen vanaf de eerste plaat zat de sfeer er goed in en die heb je weten vast te houden met een goede afwisseling in de muziek. Ik ben super tevreden en ik heb een heerlijke feestavond gehad. Dank hiervoor en misschien tot een volgend feest 😉

groet,  Sylvia

Carnaval 2011

“Nogmaals bedankt voor het goede werk van zaterdagavond. Veel positieve reacties gekregen”

“ut is gedoan it is gedoan loate weej now noar disco limburg goan. Hey Harrie ut waas weer geweldig in Lomm, de ganse zaal ging plat.

bedankt veur ut geweldig fies. thietuite en thietuiterinnikes alaaffffffffffffffffff ”

“Geweldig dat je de boel weer zo snel aan de gang hebt na een officieel stukje”