DJ bruiloft huren Midden-Limburg
Geeft u binnenkort de liefde van uw leven het ja-woord? Dan mag een bruisend feest niet ontbreken. Om er voor te zorgen dat er ’s avonds flink gedanst zal worden bent u bij Disco Limburg aan het juiste adres. Wij zorgen voor een geweldige show met muziek die helemaal bij u én uw feest past. De roots van Disco Limburg liggen in Venlo, maar wij komen door heel Limburg om het feest los te laten barsten. Zo rijden wij ook graag naar Midden-Limburg, waar we bijvoorbeeld geregeld in Weert, Echt en Roermond te vinden zijn. Voor ons is niets belangrijker dan dat u zorgeloos kunt stralen tijdens uw feestavond. Daarom zorgen wij ervoor dat de muziek die gedraaid wordt helemaal is aangepast aan uw eigen wensen. Het is niet ons feestje, maar dat van ú. Wij bieden professionele, betrouwbare en persoonlijke service zodat het u aan niets zal ontbreken op de mooiste dag van uw leven. Dit doen we door duidelijke afspraken te maken, goed te communiceren en een vaste all-inn prijs te bieden. Zo komt u nooit voor verassingen te staan.

Drive-inshow boeken Midden-Limburg
Als u voor Disco Limburg kiest, dan kiest u voor een complete show. U krijgt de service van een professionele DJ met jarenlange ervaring, met daarnaast een moderne DJ-booth en geluid- en lichtapparatuur van uitstekende kwaliteit. Ook zorgen wij voor een passende sfeervolle aankleding, allemaal inbegrepen in de prijs van de show. Wij berekenen de BTW, kilometervergoeding en de opbouw en afbouw van de show alvast in de totaalprijs. Zo zijn er voor u achteraf geen onverwachte kosten. Een DJ van Disco Limburg draait voor u maximaal 4,5 uur muziek in elke genre, u roept, wij draaien! Er zijn verschillende shows beschikbaar. Zo kunt u kiezen uit de Basisshow, de Complete show of de Uitgebreide show. Het verschil in shows is voornamelijk te vinden in de grootte van uw gezelschap en de aankleding, bij elke variant zijn 4,5 uur de voetjes van de vloer. Wilt u meer weten over onze mogelijkheden? Neem dan gerust vrijblijvend contact met ons op om de opties door te nemen. Per email zijn wij bereikbaar via info@discolimburg.nl of telefonisch via 06-24534448. Met al onze klanten gaan wij voorafgaand aan het feest uitgebreid in gesprek om helder te krijgen de verwachtingen en wensen zijn.

Professionele DJ Midden-Limburg
Wat wij belangrijk vinden bij Disco Limburg, is dat u helemaal tevreden bent. Als u bij ons boekt, garanderen wij persoonlijke service, uitgebreide ervaring en een bewezen staat van dienst. Wilt u graag de beoordelingen van onze klanten bekijken? Wij vragen regelmatig om feedback zodat we onze service kunnen verbeteren. Hier vindt u de beoordelingen van de klanten die u voorgingen. Disco Limburg verzorgd naast bruiloften ook met plezier andere feesten en evenementen. Van borrel tot verjaardag en van tuinfeest tot carnaval op straat. Wij spreken van de voren met u af waar en wanneer we de show kunnen opbouwen. Hiervoor hoeft u dus helemaal niets te doen. Het enige wat wij nodig hebben is een stopcontact om onze apparatuur op aan te sluiten. Laat het feest maar beginnen!   

Wij leveren ook handheld confettishooters, feestelijk dwarrelend voor een knalfeest!
handheld confettishooter kopen limburg
 

Contact

algemeen nummer: 06-24534448
email: info@discolimburg.nl
IBAN NL 65 RABO 0132 1546 92
KVK 12066404
BTW NL-1586.32.448.B01
disclaimer
privacyverklaring
algemene voorwaarden