1

Handheld Confettishooter

Handheld Confettishooter kopen Limburg

Er is bijna niets feestelijker dan confetti. Iedereen kent de kleine papieren rondjes die direct doen denken aan verjaardagen en andere feestjes. Extra leuk is om een Confetti Shooter te gebruiken. Deze Shooters schieten Confetti met een knal de lucht in, waarna de confetti neerdwarrelt op het publiek. De Handheld Confetti Shooters zijn eenvoudig in gebruik en geschikt voor veel verschillende gelegenheden.

Wat is het verschil tussen een Handheld Confetti Shooter en een Power Shot?

Confetti Shooters worden voornamelijk veel gebruikt bij grote festivals of evenementen. Bij deze grote evenementen is het vaak van belang dat confetti ver en hoog wegschiet. Ook moeten er erg veel confetti tegelijkertijd worden verschoten. Hiervoor wordt vaak een Power Shot gebruikt. Een Power Shot is een station om Shooters elektrisch af te schieten. Een Power Shot is een vast basisstation dat plaats inneemt en niet makkelijk even te verzetten is. De Power Shots zijn ook vrij kostbaar en worden daarom eigenlijk alleen gebruikt bij grote festivals waarbij er altijd vanaf het podium confetti geschoten wordt. De Handheld Confetti Shooters zijn veel eenvoudiger in gebruik dan de Power Shots. Er is geen basisstation nodig en de Confetti Shooter is met de hand af te vuren. Dit is niet alleen veel makkelijker, maar geeft ook een mogelijkheid om meer interactie te creëren met het publiek. Kies zelf het juiste moment en de juiste plek voor het schieten met de Handheld Confetti Shooter. In de horeca zien we de Handheld Confetti Shooters steeds vaker. Doordat ze minder plaats innemen omdat ze geen basisstation nodig hebben kan er vanaf de bar van de lokale kroeg toch gebruik worden gemaakt van een Confetti Shooter. Ook de particuliere gebruiker vindt steeds vaker de Confetti Shooter. Denk bijvoorbeeld aan een babyshower waarbij het geslacht van het kindje wordt bekendgemaakt doormiddel van blauw of roze confetti. Maar ook voor een trouwfeest of verjaardag is de Shooter een feestelijke toevoeging. Van megafestival tot fuif in de schuur, de Confetti Shooter maakt het feest compleet.

Hoe gebruik je de Confetti Shooter?

Hier kunnen we eigenlijk heel kort over zijn, de Handheld Confetti Shooter is super eenvoudig te gebruiken. Aan de onderkant van de Shooter kun je het gaspatroon activeren door te draaien aan een rondje. Doordat het gaspatroon is geactiveerd bouwt er heel snel veel druk op en wordt de confetti de lucht in geschoten. De Confetti Shooters zijn voor eenmalig gebruik en ze zijn per stuk verkrijgbaar. Ze schieten de confetti met één handeling tot wel 4 meter de lucht in! Wees voorzichtig, de Confetti Shooter staat onder druk en mag daarom nooit gericht worden op het publiek. Schiet altijd in de lucht en laat de Confetti Shooter niet bedienen door kleine kinderen.

Welke verschillende varianten zijn er van de Confetti Shooter?

De Handheld Confetti Shooters zijn er in veel soorten en maten. Ten eerste kan er gekozen worden tussen papieren en metallic confetti. De papieren variant is geheel biologisch afbreekbaar en brandvertragend, ook geeft hij geen kleur af. De metallic confetti is gemaakt van hoogwaardige folie waardoor er een sprankelende confettiregen ontstaat. Uiteraard is de confetti in alle kleuren van de regenboog verkrijgbaar. Ook kan men kiezen tussen verschillende maten. Voor feestjes thuis of in een kleine kroeg zijn de Confetti Shooters van 28 centimeter het meest geschikt. Voor een kleine club of groot café is de Shooter van 50 centimeter de juiste keuze. Op zoek naar een Confetti Shooter voor een discotheek of evenement in de buitenlucht? Kies dan voor de Confetti Shooter van 80 centimeter.

Kan Disco Limburg ook voor een Confetti Shooter zorgen?

Uiteraard kunt u bij Disco Limburg terecht voor een Handheld Confetti Shooter. Als u een DJ van Disco Limburg boekt kunt u voor een interessant tarief Confetti Shooters online bestellen. Zo betaalt u bijvoorbeeld geen verzendkosten! Neem hiervoor contact op met Disco Limburg door een email te sturen naar info@discolimburg.nl. De Handheld Confetti Shooter is een van de hipste party gadgets van dit moment en mag daarom niet ontbreken bij uw volgende knalfeest! Wij denken graag met u mee en geen verzoek is ons te gek. Disco Limburg laat uw publiek optimaal genieten en laat graag wat feestelijke confetti op uw gasten neer dwarrelen!