1

Boek een DJ voor uw bruiloft bij Disco Limburg

Boek uw DJ voor uw bruiloft goedkoop bij Disco Limburg

Uw trouwdag tot in de puntjes verzorgd, de muziek ook.

De grote dag is aangebroken: u gaat trouwen. Een dag met een vol programma waarbij u vantevoren alles goed regelt. Het huwelijk begint al bij het ja-woord en eindigt natuurlijk op de dansvloer met familie en vrienden. Zo wordt het samen in het huwelijksbootje stappen een swingend spektakel. Deze muziek laat u verzorgen door onze dj drivein-show, met licht en geluid voor de mooiste dag en avond van uw leven.

Complete feestavond

Een huwelijk duurt vaak de hele dag. Het feest neemt daar een groot deel van in beslag. De dj kan op ieder moment van uw bruiloft draaien. Denk bijvoorbeeld aan een  dj (goedkoop!)voor receptie +achtergrondmuziek. Tijdens de receptie zorgt de goedkope dj voor een passend geluidsniveau. Dat houdt in dat de dj voor receptie +achtergrondmuziek de muziek zachter zet zodat men met elkaar kan praten onder het genot van een hapje en een drankje. Na de receptie kan er zelfs voor achtergrondmuziek worden gezorgd tijdens het diner. De rest van de avond zal er gedanst kunnen worden, uiteraard weer met een passend geluidsniveau en een goede opbouw van de avond, dankzij een heerlijke mix van muziek.

Gezellige discoshow
Voor de feestavond bieden wij verschillende mogelijkheden. Zo kunt u een complete drivein-show huren, met licht en geluid, kiest u voor een gezellige discoshow met lekkere muziek uit de 70’s of wilt u liever een intiemere sfeer? Bij ons is er van alles mogelijk voor uw bruiloft. Het huren van een dj is echter altijd inclusief eigen apparatuur en licht, omdat u dan zeker weet dat de feestavond onvergetelijk wordt. Wij informeren u graag over alle mogelijkheden.
Neem vrijblijvend contact met ons op of bekijk onze driveinshows/prijzen

Muziek vanaf de 60’s tot top 40
De uitgebreide muziekcollectie van onze dj voor de bruiloft zorgt ervoor dat al uw lievelingsnummers gedraaid zullen worden, maar dat er ook voor iedereen wat wils is om op te dansen. Want zowel opa en oma als de kleinste neefjes en nichtjes hebben dan het meeste plezier op het feest. Zo maken wij iedereen blij met de Vogeltjesdans, kan er polonaise gelopen worden, even rock & rollen op de nummers uit de 60’s en lekker housen op de echte danskrakers uit de 80’s en 90’s. En de laatste hits uit de Top 40 en de Nederlandse klassiekers behoren uiteraard ook tot het repertoire. Uw muzikale voorkeuren staan natuurlijk voorop, maar wij passen ons ook moeiteloos aan, aan het karakter van de feestavond en uw gasten. Dat kunt u gerust helemaal aan ons overlaten. Vergeet niet om uw lievelingsnummers door te geven of het thema voor uw feest. Lees hier meer over het huren van een allround DJ

Opbouwen
De verhuur van een dj met uiteraard drive-in apparatuur heeft wel wat opbouwtijd nodig. Bovendien rijden wij zelf naar de locatie, waar we vervolgens alles willen testen voor een spectaculair trouwfeest. Het is mogelijk om al eerder te komen kijken op de locatie, maar dat is niet noodzakelijk. We hebben al heel wat jaren ervaring met het draaien op bruiloften. Huurt u een complete show dan is het wel verstandig om rekening te houden met extra opbouwtijd en dat wij misschien al vroeg in de middag aanwezig moeten kunnen zijn op de feestlocatie. Dit regelen we uiteraard graag met u als we om de tafel gaan zitten voor het doorspreken van alle details voor uw huwelijksfeest.

Wat kost een DJ?

  • Ongeveer 350,- per avond inclusief reisvergoeding

Wie is beste DJ van Limburg?

  •  DJ Harrie Bergh heeft de beste reviews en beoordelingen. Het ligt aan de wensen of hij het meest geschikt is voor uw feest.

Wie is de beste DJ van Venlo?

  • Disco Limburg is het meest beoordeelde bedrijf in Venlo. Dit geeft zekerheid voor een goed feest.

 

 

Zoek & boek
Wij hebben verschillende dj’s in huis met veel ervaring op het gebied van draaien op een huwelijk. Uiteraard zal voor de verhuur alles worden doorgesproken, zodat alles naar wens gaat verlopen. Zoek dus niet langer en boek uw dj voor uw feestavond via ons. Of neem vrijblijvend contact met ons op voor een offerte van de verhuur van de goedkope dj en de bijbehorende apparatuur. Wij maken er met u graag een groot huwelijksfeest van.

Vind hier meer informatie over DJ MissQQless

Vind hier meer informatie over DJ Harrie Bergh

Neem vrijblijvend contact met ons op of bekijk onze driveinshows/prijzen