1

DJ voor uw bedrijfsfeest

DJ huren voor uw bedrijfsfeest

Goedkope dj voor uw bedrijfsfeest huren

Heeft uw bedrijf iets te vieren of wilt u van het jaarlijkse uitje voor uw medewerkers een onvergetelijke feestelijke middag of avond maken? Dan laat u uw personeelsfeest natuurlijk organiseren door Disco Limburg. Disco Limburg is uw professionele partner voor alle soorten bedrijfsfeesten met muziek in de provincie Limburg. Zoekt u een party deejay voor een feest in Venlo? Of wilt u een gezellige avond in Roermond, Sittard of Heerlen opzetten? Bedrijven en ondernemingen uit heel Limburg kunnen op ons rekenen, want wij organiseren feesten van Venray tot Maastricht voor misschien wel de laagst mogelijke prijs. En vanzelfsprekend staan wij ook tot uw dienst in alle andere plaatsen in de provincie, en daarbuiten.

Volledige drive-inshow voor uw personeelsfeest

Wanneer u uw bedrijfsfeest laat regelen door Disco Limburg, wordt niets aan het toeval overgelaten. Wij doen meer dan alleen maar het leveren van een dj die een paar uur plaatjes komt draaien, zoals bij veel andere partyorganisaties het geval is. Disco Limburg gaat een stap verder, en voorziet uw feestlocatie voor een vergelijkbare prijs niet alleen van goede muziek maar van een complete drive-inshow. Dat betekent dat wij ook het licht en geluid voor uw party van de zaak voor onze rekening nemen. Daarmee maken wij het u wel heel gemakkelijk, want u heeft dankzij Disco Limburg absoluut geen omkijken meer naar deze belangrijke onderdelen van het feest. Zo kunt u er zeker van zijn dat aan alles is gedacht, en dat u uw medewerkers verrast met een geweldige middag of avond waarover nog lang zal worden nagepraat. Het Personeeld feest met dj om nooit te vergeten!

Op zoek naar een betaalbare dj of drive-inshow inclusief licht en geluid? Neem contact op met Disco Limburg via het informatieformulier.

Ook voor bedrijfsborrel of kleinschalig personeelsfeest

Disco Limburg is gespecialiseerd in alle soorten bedrijfs- en personeelsparty’s. Wij zijn dus zeker geen organisatie die zich exclusief richt op grote feesten. Ook als uw medewerkersbestand beperkt is, kunt u gebruikmaken van onze goedkope verhuur van deejays en licht en geluid. Wat dat betreft kunnen wij aan elk bedrijfsevent een passende invulling geven. De dj is zeer flexibel, en speelt in op iedere situatie. Indien u bijvoorbeeld een netwerkborrel voor uw zakenrelaties organiseert, dan wordt het volume van de muziek daarop afgestemd. Wilt u juist een feest opzetten dat zich kan meten met professionele party’s, dan bent u bij Disco Limburg ook aan het juiste adres. Wij laten de hits dan voor zich spreken, terwijl uw gasten hun beste dancemoves kunnen laten zien. Dankzij onze discjockey zit de sfeer er direct in.

Muzikale invulling naar wens, dj verhuur met drive-inshow

De muzikale invulling van uw feest bepaalt u altijd zelf. Disco Limburg heeft uiteenlopende dj’s in het bestand, zodat wij tegemoet kunnen komen aan vrijwel alle specifieke wensen op dit gebied. Van danceclassics en discohits tot bekende rocknummers en Nederlandstalige knallers, u vindt bij ons gegarandeerd een diskjockey die uw favoriete plaatjes op zijn of haar repertoire heeft staan. Daarbij is natuurlijk ook ruimte voor verzoeknummers. En als sprake is van een feest met een bepaald thema, dan kan hier bij de muziekkeuze eveneens rekening mee worden gehouden. Bij Disco Limburg zijn veelzijdige deejays aangesloten, die voor een scherpe prijs een volledig verzorgde avond neerzetten. Wanneer u voor uw feest of event van de zaak dus een goedkope drive-inshow of deejay nodig hebt, is Disco Limburg uit Venlo uw eerste én beste keuze.

Interesse in een dj voor het feest of jubileum van uw bedrijf in Venray, Roermond, Sittard, Maastricht of een andere plaats in Limburg of daarbuiten? Mail Disco Limburg via de contactpagina en informeer naar onze scherpe prijzen.