1

DJ in huiskamer

Een DJ HUREN met COMPACTE DRIVE-INSHOW HUREN in de huiskamer? Yes we can!

Op deze 30e verjaardag werd een complete geluidsinstallatie in de bus geladen. Het was een feestje in de huiskamer maar dan neem je toch niet zoveel wattage aan geluid mee? Het betrof immers een groep van 35 personen.
Een week voor de boeking kregen we enkele verzoekjes per email: dat kunt u natuurlijk u voor uw feest natuurlijk ook doen. Het bleken verzoekjes te zijn die lekker swingde maar ook 90’s eurohouse nummers.
Qua geluid dat we neer zouden zetten lijkt het op een Ferrari in de een woonwijk. Je zou denken dat er teveel vermogen voor het doel van de avond is maar.. een Ferrari rijd heerlijk bij 100 km/h. Zo is het ook een beetje met de drive-in-show. De DJ zit immers aan de volumeknop.

De disco werd opgebouwd en een half uur later kwamen de eerste gasten. De DJ zette een lekker achtergrondmuziekje op en de avond kon beginnen. Al snel werd kontakt gelegd met de mensen en kwamen er verzoeknummers.

U heeft al een vermoeden hoe een swingavond kan eindigen: met een blokje happy hardcore. Charly Lownoise en Mental Theo kwamen de kamer binnengestormt alsof ze de hele avond op de gang moetsen wachten.  Moeder had zich gemeld bij de DJ met de vraag “kunnen we ook hakke?” Wat een leuke boeking, hiervoor zijn we DJ geworden!

Ook voor het huren van een DJ voor het tuinfeest kunt u bij ons terecht.

[contact-form-7 id=”31109″]