1

licht en geluid verhuur limburg

Hieronder ziet u enkele onderdelen die ik gebruik bij talloze feesten.  Bij uitzondering verhuur ik ook licht en geluid onderdelen door heel Limburg.  De zuilspeakers zijn strak en wit. Dat wil ik graag zo houden en er zuinig op zijn. Voor een kleine band of zangers en zangeressen is alles in huis. Normaal plaats ik het hogere segment locaties, of waar er in ieder geval geen glazen bier over heen gaan…

Speakers

LD Systems Maui 44 G2

De LD Systems Maui 44 G2 is een geavanceerd alles-in-één geluidssysteem met indrukwekkende technische specificaties. Het systeem omvat een array-luidspreker met 16 neodymium drivers en een subwoofer voor een totaal vermogen van 1600 watt RMS. Met een frequentiebereik van 40 Hz tot 20 kHz levert het systeem een heldere en gebalanceerde geluidsweergave.

 

De ingebouwde DSP (Digital Signal Processing) biedt geavanceerde geluidsafstemming en equalizerfuncties voor nauwkeurige audioweergave. Het bedieningspaneel is intuïtief ontworpen en biedt verschillende ingangen, waaronder XLR, jack en RCA, voor flexibele connectiviteit met diverse audiobronnen zoals microfoons, instrumenten en afspeelapparaten.

Het verticale array-ontwerp zorgt voor een gelijkmatige geluidsverspreiding over het publieksgebied, waardoor het systeem ideaal is voor liveoptredens en evenementen. Het compacte en draagbare ontwerp maakt het gemakkelijk te vervoeren en op te zetten, terwijl de duurzame constructie zorgt voor betrouwbaarheid, zelfs in veeleisende omgevingen.

LD Systems Maui 28 G2

De LD Systems Maui 28 G2 is een compact en krachtig draagbaar geluidssysteem met een totaal vermogen van 1000 watt RMS. Het bestaat uit een array-luidspreker met acht neodymium drivers en een subwoofer voor een indrukwekkende geluidsweergave. Met een frequentiebereik van 45 Hz tot 20 kHz biedt het systeem heldere hoge tonen en diepe basprestaties. De ingebouwde DSP (Digital Signal Processing) biedt geavanceerde geluidsafstemming en equalizerfuncties, terwijl de intuïtieve bedieningselementen en diverse ingangen, waaronder XLR, jack en RCA, zorgen voor flexibele connectiviteit met verschillende audiobronnen. Dit alles maakt de Maui 28 G2 ideaal voor liveoptredens, presentaties en evenementen waar hoogwaardig geluid vereist is.

Mixers

De Soundcraft Ui24R is een complete, rack-mountable digitale mixer en multi-track opnamesysteem. Het biedt flexibele I/O, een onberispelijke geluidskwaliteit, intuïtieve draadloze bediening en betrouwbare prestaties, allemaal in een gestroomlijnd ontwerp. Met Studer-ontworpen voorversterkers, iconische Lexicon-reverbs, chorussen, vertragingen en dbx-compressie levert de Ui24R rijke geluiden voor live optredens en multi-track opnames. Het systeem kan dienen als een stagebox en wordt bestuurd via maximaal 10 apparaten via Ethernet of ingebouwde dual-band Wi-Fi. Bovendien biedt het dual-path, multi-track opname van alle 22 ingangen en de stereomix, rechtstreeks naar een USB-opslagstation en een aangesloten computer.

DJ controller Denon SC Live 4

De Denon DJ SC LIVE 4 is een 4-kanaals, 4-decks standalone DJ-controller met een intuïtief 7-inch multi-gesture touchscreen. Het systeem biedt een naadloze integratie van hardware en software, aangedreven door Engine DJ, hetzelfde besturingssysteem dat laptopvrije optredens op grote podia wereldwijd mogelijk maakt. Met ingebouwde Wi-Fi en razendsnelle songanalyse kun je een volledige DJ-set uitvoeren zonder vooraf muziek te bezitten

microfoons

Shure SLX D draadloze microfoon

De Shure SLXD4-ontvanger is een uitstekende keuze voor zelfverzekerde presentaties en prestaties, of het nu in collegezalen of live entertainment is. Hier zijn de belangrijkste specificaties:

Heldere 24-bits digitale audio: De SLXD4 levert hoogwaardige geluidskwaliteit.
Verbreed frequentiebereik: Van 20 Hz tot 20 kHz (afhankelijk van de microfoon).
118 dB dynamisch bereik: Hierdoor worden zachte en luide geluiden nauwkeurig weergegeven.
Digitale voorspellende schakeldiversiteit: Minimaliseert uitval en zorgt voor een stabiele verbinding.
44 MHz afstemmingsbandbreedte: Dit varieert afhankelijk van de regio.
32 beschikbare kanalen per frequentieband: Ook afhankelijk van de regio12.
In het kort: de SLXD4-ontvanger biedt betrouwbare prestaties en hoogwaardige audio voor diverse toepassingen.

Shure SM 58

De Shure SM58 is een legendarische zangmicrofoon die specifiek is ontworpen voor vocale prestaties. Met een uniform cardioïde opnamepatroon reproduceert hij elke noot zoals bedoeld, terwijl achtergrondgeluiden worden geminimaliseerd. Deze robuuste microfoon staat op elk podium, van clubs tot stadions, en levert keer op keer een warm en zuiver geluid. De pneumatische shockmount absorbeert contactgeluiden en houdt trillingen weg. Het ingebouwde plopfilter beschermt tegen ongewenste luchtbewegingen. De SM58 heeft een frequentiebereik van 50 Hz tot 15 kHz en een impedantie van 150 Ohm. Met een gewicht van 298 gram is het de eerste keuze voor optredens wereldwijd.

diversen licht

Chauvet DJ Intimidator spot 255 IRC

De Chauvet DJ Intimidator Spot 255 IRC is een krachtige bewegende movinghead met een 60 W LED. Deze veelzijdige toevoeging aan de Intimidator-familie verbetert elk evenement en komt tot zijn recht in verschillende toepassingen. Met ingebouwde geautomatiseerde programma’s creëert hij een gesynchroniseerde lichtshow in Master/Slave-modus. Andere kenmerken zijn effectmacro’s, splitstraal met 3-facet prisma, eenvoudig toegankelijke gobodeur voor snelle gobo-wissels en geluidsgeactiveerde programma’s.

verlichting LED ADJ Dotz Tpar

De ADJ Dotz TPar is een alles-in-één LED-washsysteem. Dit verlichtingssysteem heeft een 4-koppige T-Bar-lichtsysteem, elk met één 30-Watt COB TRI LED (RGB), waardoor brede, verzadigde kleurwassingen van licht ontstaan met LED’s die een extreem lange levensduur van 50.000 uur hebben. De Dotz TPar biedt soepele RGB-kleurmixing, pixelmapping, pulserende en stroboscoopeffecten voor elk evenement. Het werkt in automatische modus, geluidsactief, kleurmacro, dimmer en is volledig DMX-bestuurbaar.