1

Trouwfeest locatie Oolderhof Herten, Roermond

Oolderhof Roermond Limburg. Uitstekend geschikte trouwlocatie, voor bruiloft, feest en prachtig gelegen aan de Maas.

Trouwauto kever Oolderhof Herten

 

Bruiloft op trouwlocatie en feestlocatie Oolderhof in Roermond

Wil je de bruiloft van je leven beleven en trouwen in Roermond? Daar hoort natuurlijk een perfecte trouwlocatie bij. Een locatie aan het water waar het mogelijk is om het huwelijk te laten voltrekken. Of trouw je bij de gemeente en ben je voor je bruiloft op zoek naar een feestlocatie? Oolderhof is zowel als trouwlocatie en als feestlocatie te boeken. Een ding is zeker. De romantische omgeving inspireert en is perfect om je droombruiloft te beleven op de manier zoals jij voor ogen hebt.

The Perfect Wedding

Bij Oolderhof doen ze er alles aan om je huwelijk en bruiloftsfeest tot in de puntjes te verzorgen. Daarbij vinden zij het belangrijk dat jullie als bruidspaar en alle gasten zich thuis voelen en een aangename tijd ervaren. Een tijd om nooit meer te vergeten. Bij Oolderhof mag je rekenen op persoonlijke aandacht en op een perfecte service. Zo combineren de medewerkers passie, vakmanschap en expertise met elkaar om droombruiloften te realiseren. Denk je er later aan terug dan voelt dat als een warme herinnering vol vreugde en blijdschap. Oolderhof is als trouwlocatie en feestlocatie voor bruiloften gelegen aan de rand van Roermond. Op een uitstekend bereikbare locatie en met mogelijkheid om je gasten te laten overnachten. Blijven jullie ook na het trouwfeest? De bruidssuite is van alle luxe voorzien en ideaal om een geweldige trouwdag romantisch af te sluiten.

Huwelijk voltrekken in Oolderhof

Wil je op een romantische locatie trouwen dan staat Oolderhof tot je beschikking. Oolderhof is in de gemeente Roermond een officiële trouwlocatie. De plechtigheid van de bruiloft kan er plaatsvinden in overleg met de afdeling Burgerzaken. Daarbij heb je op deze unieke trouwlocatie de keuze uit verschillende opties. Bijvoorbeeld om het huwelijk te laten sluiten in een van de mooie zalen. Dat is een uitstekende keuze als je in de herfst of in de winter gaat trouwen. Ben je van plan om in de lente of in de zomer te trouwen in Roermond? Het is in dat geval ook mogelijk om buiten in het huwelijk te treden. Ook hiervoor zijn er verschillende opties beschikbaar. Wil je liever trouwen in de fraaie binnentuin of vind je de setting aan water aan de rand van de Maas bij de hippe beachclub ideaal?

Bruidspaar toast Oolderhof Herten

Feestelijke zalen voor bruiloften van klein tot groot

Bruiloften zijn er in allerlei soorten en maten, van intiem en klein tot groots en uitbundig. De zalen van Oolderhof zijn daarop afgestemd. De capaciteit varieert met zalen voor intieme gezelschappen tot 450 gasten. De trouwzaal voor de huwelijksvoltrekking is uiteraard naar wens in te richten en te decoreren. Dat is ook van toepassing als je de zaal alleen voor het geven van een receptie of bruiloftsfeest wilt gebruiken. Bijvoorbeeld voor een trouwfeest met muzikale omlijsting, zoals met een drive in show van Bruiloft DJ Harrie van Disco Limburg. Neem contact op met Oolderhof om de mogelijkheden voor je trouwlocatie of feestlocatie in een van de leuke feestzalen te bespreken.

Drive in-show DJ Oolderhof Herten Roermond

Idyllisch trouwen in romantische binnentuin

Het trouwen in de binnentuin van Oolderhof staat garant voor romantiek. De witte loper legt Oolderhof graag voor je uit op het groene gras met aan weerszijden fraai gedecoreerde stoelen voor de gasten. Een versierde prieel vorm het decor van de locatie waar je als bruidspaar plaatsneemt. De binnentuin is beschut met strak gesnoeide heggen als natuurlijke beschutting. De bomen en struiken vormen decoratieve elementen en kijken als getuigen toe op de huwelijksvoltrekking. Neem contact op met Oolderhof als je graag in de idyllische binnentuin wilt trouwen.

Gedekte tafel diner Oolderhof

Trouwen en feesten aan het water in Oolderhof Beach Club

Je plant je bruiloft zoals jij dat wilt en ook als daar een trouwlocatie aan het water bij hoort. Oolderhof Beach Club is daarvoor de perfecte plek in Roermond en aan de rand van de Maas. Een huwelijk aan het water staat symbool voor het ervaren van de diepste gevoelens. Water is bovendien de bron van het leven die passie en liefde vertegenwoordigt. Daarom is het ideaal om aan het water te trouwen. De beachclub vormt bovendien een geweldige setting om een bruisend feest te geven als kroon op het huwelijk. Of om intiem en gezellig te borrelen op het ruime terras. Of heb je nog een ander idee in gedachten, zoals knus dineren in de Tuinkamer? Alles is mogelijk binnen de faciliteiten en mogelijkheden die Oolderhof beschikbaar heeft om je huwelijksdag op jouw manier invulling te geven.

Oolderhof in Roermond-Herten

De naam Oolderhof is te danken aan het dorp Ool nabij Roermond-Herten dat aan de oevers van de Maas is gelegen. De officiële trouwlocatie ligt in Herten aan het water en is gevestigd  aan Broekstraat 35. Neem contact op als je de bruiloft van je dromen wilt organiseren. Oolderhof heeft de mogelijkheden en alles is in overleg en volledig naar wens te regelen. Alles afgestemd waarbij niets aan het toeval wordt overgelaten. Zo hoef jij alleen nog maar optimaal te genieten vanaf het eerste moment van binnenkomst.

Jouw gasten beleven natuurlijk eveneens een geweldige tijd in een geweldige ambiance. Of ze nu met de voeten in het zand staan of op de dansvloer in een van de feestzalen. Wie weet kom je ook nog eens bij Oolderhof terug, zoals zoveel bruidsparen de weg naar Oolderhof nog altijd weten te vinden. Er zijn echtparen die er elk jaar weer hun trouwdag vieren en sommige al vijftig jaar lang.

Laat je wensen horen

Lijkt het je wat om te trouwen bij Oolderhof of om er een spetterend trouwfeest te geven? Neem dan vooral contact op om de mogelijkheden te bespreken. Oolderhof staat voor alle ideeën open voor kleine en grote huwelijksfeesten. De locatie biedt alles wat je nodig hebt om een geweldige huwelijksdag te beleven. Trouwen, binnen of buiten, receptie, lunchen, dineren, borrelen op het terras, feesten in een zaal of in de Beach Club, overnachten in de bruidssuite, werkelijk alles is mogelijk. Oolderhof voorziet in een totaalconcept van idee tot uitvoering om iedereen tijdens de bruiloft een complete ervaring te bieden.

The Perfect Wedding regel je helemaal compleet bij Oolderhof.

contactformulier

Leuk van u te horen, welkom. Graag leg ik uit wat een allround DJ op uw feest kan betekenen. U mag altijd even bellen om een vraag te stellen, en kan ik desgewenst contact met u opnemen. Ik reageer natuurlijk zo snel als mogelijk.

  • DD slash MM slash JJJJ
  • Vul dan uw telefoonnummer in.