1
header Disco Limburg
Enthousiaste DJ, professioneel en flexibel in elke locatie in limburg.
Het einde van de pandemie komt langzaam  in zicht. Natuurlijk wilt u een zorgeloos feest organiseren, uitnodigen en genieten met wie u wil.  Reserveer tijdig ivm de te verwachten inhaalslag.  Boek uw datum geheel vrijblijvend, annuleren kan altijd.

Disco Limburg is al  ruim 14 jaar succesvol sfeermaker met DJ en drive in-show binnen en buiten Limburg. Mijn naam is Harrie Bergh, DJ in hart en nieren sinds 1995. Ik lever betrouwbaar licht, geluid en werk altijd met enthousiasme. Ik hou rekening met uw wensen en van de gasten op het feest.

Als vanzelf

Muziek brengt rust, laat je leven, ontroert en laat je dansen of stralen. Dat gaat als het goed is allemaal vanzelf. Gevoel van timing is daarbij cruciaal, net als het aanvoelen van een zaal. Ik ken geen vast repertoire, maar stuur ter plekke bij: op het ritme van het moment.

U vraagt…

…ik draai! Weet u precies wat u wilt horen, of zoekt u nog naar de juiste sfeer? Graag denk ik met u mee, voor de ideale samenstelling van muziek, licht en geluid voor uw feest. Disco Limburg is een betrouwbare partner voor iedereen die een DJ en drive in show wil huren in Limburg en daar ver buiten. . Graag geef ik u de beste basis voor een gezellige tijd voor u en natuurlijk de genodigden.

Professioneel

Ontdek ook wat de persoonlijke aanpak van een ervaren allround DJ voor uw feest kan doen. Maak vrijblijvend eens kennis om uw wensen te bespreken.  Bent u intussen benieuwd naar de tarieven, dan kunt u die gewoon vinden op deze website.

Onderscheidend van anderen:

  • Ervaring, altijd en direct flexibel.
  • Breed netwerk, als nodig backup DJ’s snel bereikt.
  • Bekend met talloze feest locaties: overal te boeken.
  • Zeer  scherpe tarieven door all-in concept.
In drie stappen het leukste feest.
Kennismaking

Altijd vrijblijvend. Uw wensen telefonisch of persoonlijk doorgenomen. U krijgt meteen inzicht in alle mogelijkheden en prijzen

 voorbereiding

In aanloop naar het feest houden we contact met u en feestlocatie. Wijzigingen en aanvullingen zijn altijd bij ons mogelijk.

Feest

Muziek, volume en energie worden direct bijgestuurd als uw feest erom vraagt. Flexibel inspelen op elke situatie die zich aandient.

reviews en beoordelingen
DJ Harrie Bergh
Harrie Bergh
DJ / Eigenaar
[contact-form-7 id=”30498″]