1

liefde is een feestje

liefde is een feestje afbeelding
Liefde is een feestje

 

Als DJ is het natuurlijk: liefde voor het feest.  Op zoek naar een mooie Slogan, juist gelinkt aan bruiloften heeft tekstschrijver Leon Ijzerman, van One day communicatie deze prachtige combinatie van woorden gevonden.

Liefde

Is

Een

Feestje

Prachtig, toch?  Om het vorm te geven heeft Yvonne Cup een mooi design gemaakt. Zo wordt de uitstraling van Disco Limburg elke keer weer een beetje beter. Een passend ontwerp met passend tekst. De eigen identiteit groeit weer verder.  Sinds april 2020 is de nieuwe website gelanceerd, Dit keer draait het volledig op WordPress. Natuurlijk ben ik als DJ geen webbouwer. Maar ik herinner me nog de oude website www.djverhuur.com. Maar na enkele jaren deze naam te hebben gebruikt leek het me beter om een andere naam te kiezen. Bij het inschrijven bij de Kamer van Koophandel in 2007 werd de naam Disco Limburg vastgelegd.

Liefde is een feestje: een slogan die pakt en uitstraalt in een paar woorden waar het over gaat in het vieren van de liefde. Als DJ: liefde voor het feestje natuurlijk!