1

Ladiesnight DJ

Ladiesnight Sittard: Dj MissQQless (Manon Jacobs)

Ladiesnight DJ… She’s a Lady.

Een swingende Ladiesnight werd georganiseerd door De Domijnen in Sittard.  Een jaarlijke happening waarbij natuurlijk de dames in het bijzonder welkom worden geheten in deze prachtige locatie. Een avondvullend programma werd aangeboden waar de African Mamma’s op het grote podium een wereldact neerzette. Voor de afterparty werd om een allround DJ gevraagd

Disco Limburg mocht de afterparty verzorgen. Uiteraard.. voor een Ladiesnight een vrouwelijke DJ! MissQQless (DJ Manon Jacobs)  mocht de avond tot een swingend einde brengen. Naast Discoclassics en ‘hits van toen’ draaide ze lekkere Latin Beats.

biografie:
Mijn naam is Manon Jacobs, en ben inmiddels een jaar of drie actief als (female) allround-DJ onder de naam MissQQless. Ik draai op allerlei feesten maar heb ook een aantal resident plekken waar ik draai of gedraaid heb. Momenteel ben ik resident DJ in een dancing voor internationale studenten, hier draai ik wekelijks, en gast DJ bij Basilica (30+ kroeg in centrum Maastricht). Verder draai ik op.verjaardagen (van 16+ tot 50), bruiloften en bedrijfsfeesten etc. Ook draai ik geregeld op themafeesten (90’s, 80’s, foute feesten, roze party’s). In het verleden ook als gast dj gedraaid in Bonne Aparte (Valkenburg), café ‘t Kribke (Maastricht), Varenbeuk Sportcafe (Heerlen), Tapas (Sittard), Mes Amis (Valkenburg), Koempelclub (Brunssum), La Cloche (Maastricht). Ik beschik over heel veel muziek, zodat er een mogelijkheid is om (reguliere) verzoekjes te draaien.