1

foto en film

Sfeerimpressies 2022 en 2023.  Foto’s van enkele feesten met natuurlijk het doel u een klein kijkje in de keuken te geven.  Vanwege privacy plaats ik weinig foto’s van schitterende bruidsparen of groepen gasten met de handjes in de lucht.

Beachclub Degreez in Panheel. Al jaren een toplocatie met een echt strandgevoel.
Dit filpmje is gemaakt tijdens het Weddingevent, dronebeelden gemaakt door de zeer getalenteerde Bas Van Gurp en bewerkt door Bert Lensen.

Oolderhof Roermond, een prachtige locatie in aan de Maas. Regelmatig mag ik hier feesten verzorgen. Als Bruiloft DJ mocht ik met licht en geluid een metamorfose doen met een zaal. De uitspraak ‘we maken er iets moois van’is toepasbaar bij de meeste feestlocaties.

Feesten op grote hoogte. Van der Valk Venlo heeft een prachtige etage: level 77. Op de 12e etage kun je kilometers ver kijken en wegdromen. Als DJ is het prachtig hier een bruiloft te mogen verzorgen. In dit geval met 2 zeer grote beeldschermen.  Naast muziek die ik draaide, ook videoclipjes uit het verleden en karaoke. Een intiem feest met een leuk gezelschap.

beeld schermen vad valk hotel Venlo DJ bruiloft met karaoke

Silent Disco   In een natuurgebied in Vijlen is de prachtige locatie De Paradijsvogels. JA! zeggen overdag, feesten in de avond. Bij dit bruiloftsfeest kreeg iedereen een hoofdtelefoon op. Stile voor de dieren, maar binnen de tent volledig op z’n kop.

silent disco dame met hoofdtelefoon DJ Harrie Bergh

Domani Venlo  Venlo heeft unieke locaties om een huwelijksfeest te vieren. Op deze bruiloft mocht ik na Corona als DJ weer aan de slag. De verlichting zorgt voor een prachtige sfeer. 4x movinghead en 12 Led Parren leggen de basis. De wanden werden verder aangelicht met Apelabs Lightcans.

Domani Venlo DJ Harrie Bergh overzicht foto

Feest in de zaal Zomaar een zaal, waar het weer feest is. De Dansvloer lijkt leeg! -klopt- Voor mij hoeft er heus geen polonaise gelopen te worden zoals hier. Maar.. als de gasten het leuk vinden dan heb ik de muzieknummers direct bij de hand.

lege zaal toch groot feest met DJ huren in Limburg