Disco Limburg: DJ huren voor uw Bruiloft.

'Uw dag tot in de punjes verzorgd, de muziek ook'

We hebben door de jaren heen honderden bruiloften, huwelijksfeesten en recepties verzorgd met betaalbare, en vooral sfeervolle muziek. Het zijn de mooiste momenten in een mensenleven, waar wij dan getuige van zijn.

Zorgeloos genieten
Gaat u trouwen? We weten dat er veel geregeld moet worden. Gelukkig moet u niet alleen, maar mag u vooral genieten! Van dit unieke moment, in het gezelschap van uw vrienden en familie. Om alles als vanzelf te laten gaan die dag, stemmen we vooraf graag alles met u af. We willen bijdragen aan een geweldig feest, waarop u zorgeloos kunt genieten!

Uw wensen voorop
De professionals van Disco Limburg weten dat alles die dag om het bruidspaar draait. Hun persoonlijke wensen staan voorop, bij alles wat er die dag gebeurt. Geen verrassing dat ook de DJ voor uw huwelijksfeest een tandje bijzet om alles perfect te regelen, op ieder moment van deze unieke dag.

Tot en met de laatste dans
Ons werk begint al vanaf het eerste kontakt  en gaat door tot en met het allerlaatste nummer wat we voor u en uw gasten draaien. lees meer over onze werkwijze
De grote dag! Onder een passend geluidsniveau komen onder sfeervolle achtergrondmuziek de eerste gesprekken op gang. Ook tijdens de receptie of bij het diner is de juiste muziek een echte sfeermaker. Tot aan de opbouw naar een gezellige dansavond, waarop de voetjes van uw gasten ongedwongen van de vloer gaan. Nadat de avond vanzelfsprekend door het bruidspaar geopend is.

In dienst van het bruidspaar
We houden tussendoor graag de vinger aan de pols of de juiste sfeer is gemaakt. We nemen ons vak zeer serieus en willen dat het bruidspaar de mooiste dag van hun leven heeft. Om ook aan de muzieksmaak van uw gasten tegemoet te komen, hebben we speciale kaartjes. Hierop kunnen zij de DJ verzoeknummers vragen, mits die natuurlijk binnen de wensen van het bruidspaar vallen.

Onvergetelijk
We willen er alles aan doen om deze dag onvergetelijk te maken. Desgewenst maken we daar ook ter plaatse foto’s en video opnames van. Uw wens staat voorop, wij stellen ons flexibel op! Wilt u meer weten? Lees hier onze werkwijze. Wilt u snel een DJ boeken voor uw bruiloft of huwelijksreceptie? Neem dan vandaag nog contact op met ons, of geef ons het nummer van uw ceremoniemeester. We komen u graag persoonlijk vertellen hoe wij bijdragen aan de mooiste dag van uw leven!

Prijzen
Door effeicient en planmatig te werken, met daarbij lage overhead kosten kunt u bij ons goedkoop een DJ met driveinshow huren. KWALITEIT schrijven wij met grote letters en hebben allerlei zekerheden ingebouwd om ervoor te zorgen dat er niets mis gaat. Zo hebben wij de meeste apparatuur dubbel uitgevoed  Meer informatie over prijzenlees meer over het huren van een DJ op uw bruiloft
 
 

Contact

vestigingsadres: Hortensiastraat 68
5925 AK Venlo
algemeen nummer: 06-24534448
email: info@discolimburg.nl
IBAN NL 65 RABO 0132 1546 92
KVK 12066404
BTW NL-1586.32.448.B01