DJ Venlo: muziek voor uw bruiloft en ander feest huren.

Professionele dj huren voor uw bruiloft

Om van uw trouwdag een onvergetelijk feest te maken, is het van belang dat alles tot in de puntjes is geregeld. De muzikale omlijsting van de huwelijksdag wordt niet zelden als minder urgent gezien, of soms geheel en al vergeten. Toch bepaalt de muziekkeuze voor een groot deel de sfeer van een trouwfeest. Daarnaast leent deze zich perfect om een persoonlijk tintje aan de receptie of de avond van uw huwelijk te geven. Disco Limburg uit Venlo verzorgt al jaren de muziek op bruiloften, en u vindt bij ons altijd de juiste dj voor uw trouwdag.
DJ Venlo met drive in show huren bij Disco Limburg
Van alle markten thuis
Met de deejays van Disco Limburg kunt u alle kanten op. Het maakt dus niets uit of u tijdens uw huwelijksfeest de nieuwste Top 40-hits wilt horen, of de voorkeur geeft aan Nederlandstalige muziek, house- en danceklassiekers, ouderwetse disco of classic rock. Onze dj heeft populaire nummers uit alle decennia tot zijn beschikking en geeft gehoor aan al uw muziekwensen, en aan die van uw familie, vrienden, collega’s en de andere gasten. Disco Limburg kan achtergrondmuziek verzorgen, maar de muziek dankzij een modern geluidssysteem ook centraal stellen. Uiteraard staat de deejay altijd in dienst van úw feest.

Compleet verzorgde bruiloft: muziek goed geregeld.
Wanneer u besluit om een deejay te huren bij Disco Limburg, zijn licht en geluid inbegrepen. Wij arriveren dus op de feestlocatie met een volledige drive-inshow. Daarmee nemen wij u werk uit handen, want u hoeft de geluidsinstallatie en lichtshow niet nog eens apart te regelen. Omdat Disco Limburg inmiddels voor honderden bruiloften, recepties, huwelijksjubilea en trouwfeesten de muziek en het licht heeft verzorgd, weten wij wat mogelijk is en waar wij op moeten letten. Bij Disco Limburg kunt u voor uw bruiloft in Venlo en omstreken bovendien deejays huren met specialisaties in allerlei muziekstijlen.

DJ bedrijfsfeest huren, ook voor bruiloft en driveinshow

In Venlo Komen wij graag omdat wij hier de feestlocaties goed kennen. Licht en geluid verhuur, met discolampen en DJ is wat we hier graag doen. In Venlo worden er vaak vastaloavendnummefrs aangevraagd bij de DJ, maar ook duitse muziek in wat de DJ uit Venlo goed kan. Dance classics in de mix, of juist meer top40 muziek draaien we met veel plezier. De Drive inshow die u hier kunt huren is op maat, inclusief lichtshow. Verhuur van DJ en materiaal is bij ons inclusief.

Heeft u interesse in een aantal feestelijke handheld confettishooters, informeer!

Contact

algemeen nummer: 06-24534448
email: info@discolimburg.nl
IBAN NL 65 RABO 0132 1546 92
KVK 12066404
BTW NL-1586.32.448.B01
disclaimer
privacyverklaring
algemene voorwaarden