Disco Limburg: DJ huren voor uw Bruiloft...ook in Brabant en Gelderland.

'Uw dag tot in de puntjes verzorgd, de muziek natuurlijk ook'

Door de jaren heen mocht ik honderden bruiloften, huwelijksfeesten en recepties verzorgen met betaalbare, en vooral sfeervolle muziek. Het zijn de mooiste momenten in een mensenleven, waar ik dan getuige van mag zijn.

Zorgeloos genieten
Gaat u trouwen?  Ik weet dat er veel geregeld moet worden. Gelukkig moet u niet alleen, maar mag u vooral genieten! Van dit unieke moment, in het gezelschap van uw vrienden en familie. Om alles als vanzelf te laten gaan die dag, stemmen we vooraf graag alles met u af. Graag draag ik bij aan een geweldig feest, waarop u zorgeloos kunt genieten!

Uw wensen voorop
Ik weet dat alles die dag om het bruidspaar draait. Uw persoonlijke wensen staan voorop, bij alles wat er die dag gebeurt. Geen verrassing dat ook de DJ voor uw huwelijksfeest een tandje bijzet om alles perfect te regelen, op ieder moment van deze unieke dag.

Tot en met de laatste dans
Mijn werk begint al vanaf het eerste kontakt  en gaat door tot en met het allerlaatste nummer wat we voor u en uw gasten draaien. lees meer over onze werkwijze
De grote dag! Onder een passend geluidsniveau komen onder sfeervolle achtergrondmuziek de eerste gesprekken op gang. Ook tijdens de receptie of bij het diner is de juiste muziek een echte sfeermaker. Tot aan de opbouw naar een gezellige dansavond, waarop de voetjes van uw gasten ongedwongen van de vloer gaan. Nadat de avond vanzelfsprekend door het bruidspaar geopend is.
Demis openingsdans DJ Harrie Bergh Disco Limburg
In dienst van het bruidspaar
Ik houd tussendoor graag de vinger aan de pols of de juiste sfeer is gemaakt.Ik neem mijn vak zeer serieus en wil dat het bruidspaar de mooiste dag van hun leven heeft. Om ook aan de muzieksmaak van uw gasten tegemoet te komen, heb ik eventueel speciale kaartjes. Hierop kunnen zij de DJ verzoeknummers vragen, mits die natuurlijk binnen de wensen van het bruidspaar vallen.

Onvergetelijk
Ik wil er alles aan doen om deze dag onvergetelijk te maken. Desgewenst maken we daar ook ter plaatse foto’s en video opnames van. Uw wens staat voorop, wij stellen ons flexibel op! Wilt u meer weten? Lees hier onze werkwijze. Wilt u snel een DJ boeken voor uw bruiloft of huwelijksreceptie? Neem dan vandaag nog contact op met ons, of geef ons het nummer van uw ceremoniemeester. We komen u graag persoonlijk vertellen hoe wij bijdragen aan de mooiste dag van uw leven!
Bruiloft DJ Jochumhof SteylPrijzen
Door effeicient en planmatig te werken, met daarbij lage overhead kosten kunt u bij mij goedkoop een DJ met drive ins how huren. KWALITEIT schrijven wij met grote letters en hebben allerlei zekerheden ingebouwd om ervoor te zorgen dat er niets mis gaat. Zo heb ik de meeste apparatuur dubbel uitgevoerd  Meer informatie over prijzen

Nog op zoek naar een locatie voor het feest? Klik hier voor de trouwfeestlocaties van Limburg


lees meer over het huren van een DJ op uw bruiloft
 
 

Contact

algemeen nummer: 06-24534448
email: info@discolimburg.nl
IBAN NL 65 RABO 0132 1546 92
KVK 12066404
BTW NL-1586.32.448.B01
disclaimer
privacyverklaring
algemene voorwaarden